Persondataerklæring for Tjenestetorvet | Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos

Persondata erklæring for Tjenestetorvet

Vi er hos Tjenestetorvet ApS (cvr. nr. 32 47 85 81, "Tjenestetorvet") er fokuseret på at håndtere dine persondata i tråd med gældende lovgivning. Via denne persondataerklæring ønsker vi at give dig en bedre forståelse af hvilke personoplysninger vi indsamler om dig - hvad vi bruger dem til og hvilke rettigheder du har.
Sidst opdateret: 1. August 2023
<span>Persondata erklæring for Tjenestetorvet</span>

Tjenestetorvet er ansvarlig for de aktiviteter som er beskrevet i denne persondataerklæring. Hvis du har spørgsmål til erklæringen, kan du kontakte os:

Post:

Tjenestetorvet ApS, Vester Voldgade 83, 1th, 1552 København V

Email:

henvendelse@tjenestetorvet.dk

Tjenestetorvet kontrollerer ikke privatlivets praksis for annoncører eller andre tredjepartswebsteder og opfordrer derfor dig til altid at gennemgå de eksterne tjenesters retningslinjer for dette.


 1. Hvad indebærer behandling af personoplysninger

  Persondata er enhver oplysning om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Såfremt du er en fysisk person, for eksempel en af vores brugere eller en kontaktperson hos en af vores leverandører, vil alle oplysninger om dig være betragtet som persondata.

  Persondataloven gælder for al behandling af persondata. En behandling betragtes som f.eks. indsamling, opbevaring, brug, offentliggørelse eller sletning af persondata

 2. Hvilke personoplysninger indsamler og hvad vi bruger vi dem til?

  1. For at kunne administrere og følge op på dine forespørgsler om tilbud på produkter og ydelser

   Tjenestetorvet administrerer hjemmesiden www.tjenestetorvet.dk som er en sammenligningstjeneste for personer som ønsker at sammenligne tilbud fra leverandører indenfor forskellige kategorier af produkter og ydelser. Tjenesten er gratis, men brugerne skal godkende vores vilkår for at få lov til at benytte vores tjeneste. For at indhente et uforpligtende tilbud skal man udfylde en formular på vores hjemmeside. Det er en formular for hver af kategorierne af produkter og ydelser. Vi sender de indtastede informationer videre til vores leverandører, som udarbejder et tilbud som sendes direkte til dig på mail. Nogle af leverandørerne kan også vælge at tage kontakt til dig per telefon.

   Leverandøren er selv behandlingsansvarlig for sin indsamlede information, brugen og lagring af dine personoplysninger. Du vælger selv hvilken leverandør du ønsker at benytte. Kontakt venligst den aktuelle leverandør såfremt du har spørgsmål til deres håndtering af personoplysninger, herunder om du ønsker at trække dit samtykke til deres håndtering af personoplysninger om dig tilbage

   Hvilke personoplysninger vi indsamler, kommer an på hvilke produkter eller ydelser du ønsker tilbud på. Du udfylder selv dine personoplysninger, og på den måde kan du se hvilke oplysninger vi får adgang til og som vi videreformidler til leverandørerne. Det retslige grundlag for at vi behandler personoplysninger om dig i denne sammenhæng er fordi det er nødvendigt for at vi skal kunne indhente tilbud fra de forskellige leverandører.

  2. Web analyse

   Tjenestetorvet indsamler oplysninger på besøgende på Tjenestetorvet.dk. Dette kan være oplysninger som din IP-adresse, hvad du har klikket på når du besøger siden, hvor længe du har været på siden, hvilke kategorier af produkter og ydelser du ønsker tilbud på og eventuelt priser på de tilbud du modtager. Formålet med og retsgrundlaget for indsamling og brug er vores legitime interesser i forbindelse med udarbejdelse af statistikker samt brug af oplysninger til forbedring af vores ydelser. Se også afsnit 3 om cookies nedenfor.

  3. Når du kontakter os

   Du kan kontakte os via telefon eller e-mail såfremt du måtte have spørgsmål, ønsker hjælp eller vil give os en tilbagemelding. På den måde får vi dine kontaktinformationer (eks. navn, e-mailadresse, telefonnummer). Udover dette bruger vi yderligere informationerne du opgiver i forbindelse med din henvendelse. Vi beder om at du ikke opgiver mere information end det som er nødvendig for at besvare din henvendelsen, og at du så vidt det er mulig undgår at opgive sensitiv information.

   Retsgrundlaget for brugen af personlige oplysninger er dit samtykke og vores legitime interesser i at forbedre og udvikle vores ydelser. I det omfang at brugen af personoplysninger er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af behandlingen af dine personlige oplysninger på grundlag af dit samtykke, før du trækker det tilbage eller behandlingen er lovlig på grundlag af andre grunde end samtykke.

  4. Markedsføring

   Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev. Herefter modtager du løbende tips fra os om, hvordan du kan spare penge på privatøkonomien. For at sende dig nyhedsbrevet, skal du indtaste din e-mailadresse. Du kan også følge os på de sociale medier. Hvis du vælger at følge os, kan vi se navnet på din brugerprofil i de sociale medier. Vi bruger kun disse oplysninger for at holde dig orienteret om vores ydelser.

   Retsgrundlaget for behandling af personlige oplysninger i forbindelse med vores nyhedsbreve og sociale medier er dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at følge afmeldingsproceduren, der er angivet i nyhedsbrevet. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af behandlingen af dine personlige oplysninger baseret på dit samtykke, før du trækker dig tilbage. I det omfang vores leverandører er behandlingsleder, bedes du kontakte dem for at trække dit samtykke tilbage.

 3. Mere om cookies

 4. Når vi deler personopplysninger

  Tjenestetorvet vil kun videregive personlige oplysninger om dig til leverandørerne på Tjenestetorvet.dk og / eller sende personlige oplysninger til udlandet dog kun i det omfang det er nødvendigt for at indgå en aftale med dig eller at give de produkter og ydelser som du efterspørger. Tjenestetorvet forbeholder sig retten til at videregive oplysninger om dig og / eller din brug af produkter og ydelser, for så vidt som det anses for nødvendigt i forbindelse med retssager og / eller overholder anmodninger fra offentlige myndigheder. Ellers vil Tjenestetorvet ikke videregive personlige oplysninger.

 5. Lagring og sletning

  Vi gemmer som udgangspunkt data i seks måneder i vores systemer, inden de slettes eller anonymiseres. Udover dette benytter vi nogle anonyme data til statistiske formål.

 6. Dine rettigheder

  Dine rettigheder omhandler personlige oplysninger der vedrører dig. Hvilke rettigheder har du, varierer fra situation til situation. Du kan blandt andet have følgende rettigheder:

  • Adgang: Ret til at vide, hvilke personlige oplysninger vi har om dig, samt at få en kopi af oplysningerne.
  • Korrektion: Ret til at korrigere ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger om dig.
  • Sletning: Ret til at slette oplysninger, der ikke længere er nødvendige eller ikke må behandles.
  • Data portabilitet: Ret til at få en kopi af dine personlige oplysninger, som du har givet os for at få dem overført til en anden tjenesteudbyder.
  • Begræns behandling af personoplysninger: Retten til at begrænse hele eller en del af behandlingen, indtil begrænsningen af behandlingen er afsluttet.
  • Protester mod behandling af personoplysninger: Ret til at modsætte sig yderligere behandling af personoplysninger på grund af din særlige situation, eller hvis behandlingen er relateret til direkte markedsføring.

  Du har altid ret til at klage over vores behandling af personlige oplysninger om dig til tilsynsmyndigheden. I Danmark er dette Datatilsynet Datatilsynet. Vi beder dog om, at du kontakter os, inden du sender en klage til Datatilsynet.

  I tilfælde, hvor vores leverandører fungerer som behandlingsansvarlig, skal du kontakte dem direkte, hvis du har spørgsmål eller ønsker at udøve dine rettigheder.

 7. Ændring af persondataerklæring

  Denne fortrolighedserklæring vil løbende blive opdateret. Seneste version vil altid fremgå øverst i dette dokument.