Boligalarm – Få tilbud fra flere alarmselskaber | Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Få tilbud på boligalarm fra flere selskaber

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ude efter
 • 2
  Få tilbud fra flere alarmselskaber
  Jo flere du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter den aftale som passer dig bedst, til lavest mulige pris
Boligalarm

Det tager ikke mere end 3 minutter af din tid

Tjek om du også kan spare penge på et ny boligalarm, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ude efter
 • 2
  Få tilbud fra flere alarmselskaber
  Jo flere du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter den aftale som passer dig bedst, til lavest mulige pris

Sammenlign tilbud fra flere alarmselskaber

Tjenestetorvet har formidlet mere end
350.000
kvalitets tilbud
- over hele landet!

Det koster ikke at benytte servicen, derimod sparer du penge.

Kjetil Sanstøl

Har indhentet tilbud på alarm og fik gode tilbud efter kort tid. Anbefales!

Simen Isak Ditlefsen

Behov for en alarm i boligen?

Kun 16% af hele den danske befolkning har en boligalarm. Ganske overraskende især når undersøgelser viser, at man er 30 gange tryggere med en alarm i sit hus. Selvfølgelig har du forsikringer som sikrer dig, men samtidig vil en boligalarm gøre at du føler dig meget tryggere. Problemet med forsikringen er at den kun hjælper dig med de økonomiske konsekvenser, men skulle t indbrud ske, kan konsekvenserne være meget større end bare økonomiske.

Husk at en boligalarm er nyttig hele året rundt! Om sommeren som er højsæson for tyveri, sker der mange indbrud i både hjem og ferieboliger rundt om i Danmark. Dette glæder ikke bare sommermånederne, indbrud sker hele året rundt. Indbrudstyve har tendens til gå efter det nemmeste mål – nemlig, boliger uden alarm. En boligalarm fungerer således forebyggende og afskrækker tyvene.  Det bedste er naturligvis helt at undgå indbrud. Ved at installere en hjemmealarm reduceres risikoen for dette. Derfor bør du have en alarm.

Derudover, i den mørkere årstid stiger chancen for husbrænde. Dette gælder specielt i december. Grunden til dette er simpel: Vi skaber en hyggelig atmosfære indendørs med flere stearinlys end normal samt med omfanget af julepynt øges risikoen. Dette er blandt andet en af faktoren for hvorfor alle husejere bør have en boligalarm.

Det handler simpelthen om sikkerhed. At kunne rejse på ferie uden bekymring for indbrud eller effektiv sikring ved brand. Det handler også om altid at der altid er nogen som passer på ens hjem. Skulle der ske noget, er hjælpen ikke lang væk. Kort sagt; En boligalarm kan afværge mange uønskede situationer.

Overvejer du en boligalarm?

Overvejer du også om det er nu, at du skal investere i en boligalarm? Det er stadig rigtig mange som overvejer og vurderer om de har behovet eller ej.

Mennesker og boliger er forskellige, derfor findes der ikke et entydig svar.  Du bestemmer hvad som er vigtig for dig. Når det så er sagt så, har det vist sig, at en boligalarm fører til færre indbrud samt de som har en alarm føler sig generelt mere trygge - både når de er hjemme eller bortrejst. I tillæg kan en boligalarm bidrage med smarte løsninger som gør din hverdag enklere og mere praktisk.

Boligalarm priser

Når man overvejer at investere i en boligalarm, er ofte, det første man tænker på prisen. Der findes mange alarmselskaber der ude. Som oftest har alle disse også forskellige priser på unikke alarmsystemer og løsninger. Det er derfor utrolig vanskelig at give en konkret pris, da der er mange faktorer som spiller ind.

Det som har aller mest indvirkning på boligalarm prisen er hvilken type af alarm og pakke du ønsker eller har brug for. Her kan de fleste alarmselskaber mange muligheder for at plukke og vælge præcis det du ønsker, således at du kan skræddersy præcis den løsning som passer til dig.

ISO certificerede sikkerhedsløsninger

Husk – at leverandører som er ISO 9001:2008 certificeret arbejder efter en international standard, som vurderer alarm leverandørens evne til at opfylde krav fra kunder, myndigheder samt egne krav.

Certificeringen sikrer at du som kunde får god rådgivning og at den rigtige løsning bliver valgt, installeret og serviceret korrekt. Desuden kan du forvente at løsningerne bliver udført af et kompetent og veluddannet personale.

 

Leverandørerne bliver hvert år kontrolleret af den uafhængige certificeringsvirksomhed Intertek DIC A/S samt af Sikkerhedsbranchen.

Med certificeringen er der garanti for, at din alarm leverandør følger branchens kravsspecifikationer, som er udarbejdet af Forsikring & Pension, Rigspolitichefens Forebyggelsesenhed, Finansrådet, Politidirektørforeningen, Sikkerhedsbranchen og Tekniq - og at leverandør konstant forbedrer sine forretningsgange.

Vilkår og pris

Du bør checke to ting, hvad aftalen ren faktisk indeholder samt prisen. Undersøg derfor også vilkårene nøje i tillæg til prisen. Du skal være hel sikker på hvad som er inkluderet i aftalen til den aftalte pris, og eventuelt hvad som koster ekstra. På den måde sikre du dig, at du betaler og får leveret præcis det som du som udgangspunkt ønsker.

Vigtigt ved valg af boligalarm:

 • Pris
 • Vilkår i aftalen

Gå ikke udelukkende efter prisen. Det kan hurtig vise sig at være et forkert valg. Det anbefales at man vurderer vilkår og aftaleindholdet nøje. Med tiden kommer der nye løsninger og ekstra komponenter på markedet. Det gør, at du kan vælge hvor avancerede et system du ønsker. Med andre ord kan du skræddersy en løsning som passer akkurat dig og ind i din hverdag.

Før du præsenteres for en boligalarm pris

Først og fremmest skal du opgive nogle informationer om dig og din bolig. Dette er til god hjælp videre i det videre forløb i valget på en boligalarm løsning.

10 punkter ift at vælge boligalarm:

 1. Har du leilighed, eller et specielt stort hus med mange overflader? Overvej også på om du har et sommerhus eller en feriebolig som muligvis bør ha en have en boligalarm eller sommerhusalarm.
 2. Har du husdyr? Og vejer dyret mere eller mindre end 15 kg?
 3. Ønsker du et smart system? Således at du eksempelvis kan have en app på din telefon (hvorfra den kan du kontrollere hele systemet)
 4. Vil du samtidig skifte låse – således at de to enheder kan «snakke sammen»?
 5. Hvornår vil du have alarmen installeret?
 6. Hvor vigtig er pris for dig? Og hvad er du villig til at betale?
 7. Har du checket med dit forsikringsselskab om dine forsikringer bliver billigere såfremt du anskaffer dig en boligalarm?
 8. Er det andre komponenter eller tillægsfunktioner som du ønsker dig? Panikkalarm, sensorer, temperaturvagt, m.v.?
 9. Ønsker du et abonnement eller ej?
 10. Kan du komme på andre ting som er vigtige for dit i valget af en boligalarm løsning?

Hvis du har søgt efter «alarm bolig» eller «boligalarm pris», har du nok erfaret at der er mange muligheder samt mange forskellige leverandører. Det kan være rigtig svært at sammenligne både flere selskaber og produkter på en gang. Men muligheden stiger chancen for at du vælger rette aftale og pris – således at du i sidste ende valgte bedste mulige løsning for dine behov.

 

Smart boligalarm

Teknologien giver os i dag uendelige muligheder. Vi er stadig mere tilgængelige gennem vores mobiltelefoner og via de sociale medier. Det er faktisk ikke længe siden vi faktisk måtte bruge telefonen som hang væggen. I dag benytter alle smartphones til alle typer af kommunikation, sende sms, sende billeder, sende mails, ordre bankforretning, m.v. Al vores kommunikation med det Offentlige foregår via mobiltelefonen eller Internettet. Men hvad med vores Bolig?

Alle har hørt om boligalarmer og hvorledes de kan gøre livet tryggere, og samtidig er boligalarmerne blevet smartere. Med den nye teknologi kan du faktisk gøre alt fra at låse døren op og i til at modtage varslinger om indbrud.

Jo, vores hjem bliver smartere, men hvad er virkelig et smart hus? Et smart hus er et hus, der gennem teknologi gør det lettere at styre forskellige funktioner i hjemmet. Dette giver dig ikke blot ekstra sikkerhed, men også muligheden for at få et endnu mere praktisk og funktionelt hverdagsliv.

Først og fremmest giver det dig og din familie større ro i sindet mens du sover eller er bortrejst. Ikke kun i forhold til at sikre indtrængning i dit hjem, men også gennem advarsler om vandlækage, brand eller skadedyr. Desuden opnår du en mere bekvem arbejdsdag ved at have evnen til at styre elektroniske apparater, lys, temperatur og dørlåse.

Dørlåse

Om ikke ret længe vil antallet af hjem med smarte dørlåse systemer overgår de traditionelle låse. Til gavn for os alle, men ikke mindst de ældre. Væk er nøglerne og ind med koderne eller scanningerne. Dette gør det mere enkelt for os alle, og du opnår desuden større tryghed ved at vælge en smart dørlås.

Elektronisk låse

En elektronisk lås løser utrolig mange små og store hverdagsproblemer. Tag bare eksemplet med at kunne have Håndværkere, man skal tage fri fra arbejde eller vente hjemme i måske lang tid for at åbne eller lukke døren for Håndværkeren.

Sådan behøver det at ikke være – med en elektronisk lås kan du åbne og løse døren når- og hvor som helst. Med ét kan du give Håndværkeren eller andre adgang til dit hjem når det er nødvendigt. Og alt styres enkelt via en app på telefonen.

Hoveddør med kodelås

Det at have en hoveddør med kodelås sikre at du føler dig mere tryggere, desuden bliver alt faktisk mere enklere. Det er slut med at stress hjem fra arbejdet fordi en af børnene har glemt sin nøgle og står og venter på trappen. En kodelås er enklere for både store og små. Derudover med kodelås kan du enkelt og hurtigt skifte kode efter eksempelvis et indbrud eller håndværker besøg.

Har alle brug for en elektriske lås?

Nej, naturligvis ikke, men den er vældig praktisk at have. I stedet for at lægge nøglerne ud, når håndværkerne skal komme, kan du åbne for håndværkeren via en app og låse igen på samme måde. Hvis du har en dør med kode, kan du styre hvem som kommer ind med hvilken kode og dermed have kontrol over, hvem der kommer ind og forlader dit hjem.

Skal du ud og rejse, kan du enkelt give adgang til dit hjem hvis nogen skal passe dine planter, dyr eller hente posten – helt uden at skulle lægge en nøgle ud. Samtidig får du en oversigt over hvornår de har været i dit hjem.

I en stressede hverdag kan man hurtig glemme at låse hoveddøren. Med en elektrisk lås, eller kodelås, behøver du aldrig mere bekymre dig om du ren faktisk huskede at låse døren inden du tog afsted. For ikke glemme, det at slippe for at lede efter sine nøgler, når du står foran hoveddøren og opdager at de er væk.

Spar på strømmen med en boligalarm!

Vidste du, at det i dag er muligt at spare på strømmen ved hjælp at en boligalarm enten i dit hjem eller i sommerhuset? Det er faktisk slet ikke nødvendig have varme på eller have andre elektriske apparater værende tændt hele tiden når man ikke er hjemme. Det kræver meget strøm og koster faktisk mange penge. Selvom, du slukker alt inden du forlader hjemmet, behøver du ikke komme hjme til et ekstrem koldt hjem. I hvert til fælde ikke hvis du har en boligalarm eller har installere andre smarte systemer. Du bruger nemlig bare en app til at skure op og ned for varmen således at dit hjem har den rette temperatur når du kommer hjem.

Det er giver dig også en vis tryghed at du selv kan tænde lys, dit tv eller andre apparater, når du ikke er hjemme eller på ferie. Således, sikrer du at dit hjem virker beboelig, også selvom du ikke er hjemme – det i sig selv kan have en præventiv effekt. Hvilket gør at indbrudstyven sandsynligvis vælger et andet hus som ser tomt ud. Desuden, ved ikke at have al ting tændt, også ved højlys dag sparer på strømmen og samtidig sikrer dit hjem.

Bange for skadedyr?

Det er ren faktisk muligt at have en musedetektor i dit hus. Uanset om du bor i et nyt eller gammelt hus, så er der en stor chance for, at du får besøg af mus i dit hjem. Men de er ikke lette at opdage, de bor mest i vægge, på lofter og under gulve og behøver ikke mere end 6-7 mm store huller for at komme ind eller ud af dit hjem.

Mus er sultne og intelligente, de gnaver sig igennem alt på deres vej. Det betyder at dine rør, elkabler, isolering, træværk og ikke mindst dine møbler kan blive ødelagt. Med en musedetektor opdager du hurtigt musene og kan reagere med det samme. Dermed slipper du for ubehagelige og dyre overraskelser. Med en musedetektor slipper du for at have musegift liggende rundt dit hjem året rundt.

Forhindre vandskade

I gamle huse kan man opleve problemer med rør og andre ting når kulden sætter ind. Ved at have adgang til smart styring af huset via boligalarmen, kan du faktisk skrue op for varmen i huset hvis det behøves også selvom du er bortrejst. Dermed sikres det, at du ikke kommer hjem til et hus som er ødelagt af vandskade og en eventuel twist med forsikringsselskabet.

Nogle boligalarmer har også vand- og temperatursensorer, som kan bruges til at advare om vandlækage i kældre eller køkkener, samt sende vægtere ud til at checke dit hus. Så snart alarmen går, kan vægteren tilkalde myndigheder såfremt der er store lækager i huset. Således begrænset omfanget af vandskader, hvilket har stor betydning for dig og dit forsikringsselskab når det ødelagte skal repareres. Med disse foranstaltninger kan du eventuel lave en bedre aftale med dit forsikringsselskab.

Brandalarm

Når man køber en ny boligalarm bør man også tænke på brandalarm. Mange boligalarmer kommer med brandalarm som ekstra udstyr som sikre at du kan sove mere trygt om natten.

En boligalarm som seriekobles med røgalarm vil hurtigt alarmere dig og din familie om en potentiel røg udvikling. Røgalarmer bør installeres i de vigtigste rum og der hvor I opholder jer mest, såsom stuer og soveværelser. Med en røgalarm kan du være sikker på at blive alarmeret i god tid – og tid er alfa og omega i sådanne situationer.

Forhindre store brandskader

At forhindre brand kan den smarte boligalarm også hjælpe med. Med fuld kontrol over boligen, selv når du er bortrejst, kan du blive varslet om eventuelle store temperatur ændringer, som kunne betyde at en brand er under opsejling. Og du kan således tilkalde brandvæsnet i rette tide. Alle ved at, det altid at have elektriske apparater tændt forøger risikoen for brand – så det at kunne styre el og varme kan vise sig at være meget gavnligt når man er bortrejst. Således at du kan nyde ferie i fuld drag, trods at du er væk i længere tid.      

Når alarmen går er der flere faktorer som er vigtige. Er I hjemme, er det ret så afgørende at have indarbejdet nogle gode rutiner. Rutiner som din boligalarm leverandør kan hjælpe dig med. Det gælder stort set om at få alle ud af boligen så hurtigt som mulig. Bor du derimod i lejlighed og en eventuel brand opstår i nabolejligheder, en anden blok eller i fællesområdet, skal man faktisk holde sig inde døre. Eftersom de flere lejlighedsejendomme har isolerende branddøre mellem blokkene. Ved at åbne din hoveddør risikerer du at slippe eventuelle giftige gasser ind eller at branden får fat i din lejlighed, grundet den ilt som døråbningen tilfører branden.     

Hvis ikke du er hjemme når brandalarmen går, kan du eventuelt checke din bolig via en app som viser live billeder fra videoovervågningen. Såfremt, boligalarmen er tilknyttet et alarmselskab, vil brandvæsnet automatisk blive tilkaldt. På den måde kan du forhindre at din bolig bliver totalskadet og værdifulde genstande bliver ødelagt. Jo hurtigere branden opdages og slukkes, desto mindre vil de potentielle skader være. Alle de foranstaltninger som du kan tage for at reducere denne tid, vil dit forsikringsselskab set positiv på. Med andre ord kan disse foranstaltninger føre til lavere priser på din forsikringspolice. 

Røgalarm

Når du vælger boligalarm leverandør, er det en god idé at se på deres ekstra ydelser, så som røgalarmer. Du bør investere i nogle som er effektive og fremtidssikret – de fleste kommer i dag med sirene- og talefunktion. Røgalarmen er utrolig vigtig og bør ikke nedprioriteres eller glemmes når du kigger på boligalarm løsninger. 

Ionisk eller optisk røgalarm?

Hvis du overvejer at købe røgalarmer, er det naturligt at spørge om, hvilken type du skal vælge. Der er hovedsagelig to typer røgdetektorer; ionisk og optisk. I dag anbefaler mange leverandører en optisk. Flere hævder, at den ioniske er på vej ud af markedet. men foreløbig er det bare spekulation.

Ionisk røgalarm

En ionisk røgalarm skal reagere hurtigt på både røg og forbrændingsgasser med små partikler. Såfremt ilden starter i træ eller væsker, passer den ioniske røgalarm godt til formålet. Det er dog vigtigt at huske, at dette ikke passer i garagen, da den vil være for følsom overfor udstødningsgasser.

Optisk røgalarm

En optisk røgalarm udmærker på den anden siden ved, at være meget følsom overfor røg og brand med har store, synlige partikler. Altså, en ulmebrand, hvor røgudviklingen viser sig før flammerne opstår. For at opdage denne røgudvikling i tide er vi afhængig af en alarmløsning. Vi har behov for gode røgalarmer som hurtig opfanger denne giftige og usynlige røg. Som derefter advarer os om faren.

Vær forberedt på indbrud

Hovedårsagen til at mange vælger en boligalarm er netop frygten for indbrud. En sikkerhedsalarm kan stoppe eventuelle voldsepisoder i situationer hvor indbrudstyvene er på ind i din bolig. Selvfølgelig betyder det også at de får færre værdier med sig fra boligen – men vigtigst af alt er trygheden for dem som bor i boligen. 

Indbrudsalarm

En vigtig del af det at have en boligalarm er hvorledes den tilknyttet alarmcentral håndterer selve hændelsen. At de får kontaktet de rette offentlige myndigheder samt sikre at du og familien får den rette hjælpe i tide.

For at gøre politiarbejdet nemmere kan det være en god idé at have en tyverialarm med videoovervågning, som kan tage billeder af indbrudstyvene. Ofte frafaldes mange indbrudssager grundet manglende beviser. Med en tyverialarm vil du forhindre det og hjælpe med at løst sagen.

Boligalarm med videoovervågning

Med moderne boligalarmer har man stort set altid mulighed for at tilkøbe videoovervågning som ekstraudstyr. Ekstraudstyr som gør dine værdigenstande og din bolig mere sikker.

Boligalarm med videoovervågning sikre at alarmcentralen som er tilknyttet din boligalarm kan hurtigt visuelt se hvorfor alarmen er gået. Hvilket betyder at de bedre og umiddelbart kan reagere og håndtere situationen. Det giver dem også mulighed for hurtig at tilkalde de rette myndigheder fordi de kan se årsagen øjeblikligt.

En Boligalarm med videoovervågning er også praktisk i de tilfælde hvor alarmen er gået uden nogen egentlig årsag. Alarmcentralen som modtager videobilleder vil lettere og tidligere kunne konstatere om der er tale indbrud eller røgudvikling ved brand.

Når du vælger en boligalarm, bør du definitivt vælge en som giver dig et kamera af god kvalitet. Mængden af smarte tillægsfunktioner og ekstraudstyr er stor. Dit hus bliver ret så intelligent.

Skalsikring

Nogle bekymrer sig over at man med en boligalarm ikke frit kan bevæge sig rundt i huset – altså uden at alarmen potentielt kan gå. Skalsikring bidrager til at boligalarmen ikke går unødigt. Dette er en indstilling som sikre at alarmen kun skal reagere såfremt nogen forsøger at bryde igennem en dør ller vindue. Skalsikring sikre også at husdyr frit kan bevæge sig rundt i boligen mens alarmen er aktiveret.

Hvad skal der til for at vælge den bedste boligalarm?

Hvilken som er den bedste boligalarm er nok meget individuelt og derfor vanskelig at svare på. Først og fremmest må du kigge på dig selv, din bolig og dine behov.

Hvad er vigtigt for dig? Har du kun en almindelig alarm? Ønsker du også at tilslutte røgdetektorer som fungerer som brandalarm? Ønsker du varslinger om skadedyr og vandlækager? Ønsker du styrer lys og temperatur via en app? Ønsker du at alarmen er integreret med dørlåsen? Med andre ord er der mange spørgsmål at overveje. Hvert et svar vil bringe dig tættere på, hvad der er den bedste boligalarm - for dig. Ikke mindst, hvad prisen vil være, og hvad den samlede løsning vil koste.

 

Uanset hvad er der maget at vælge imellem der ude. For at få et fingerpeg, kan det være en god idé at checke forskellige test af alarmer og alarmløsninger.

Boligalarm test

Du ved hel sikkert at der findes mange alarmtests som kan hjælpe dig med at vælge den hel rigtige boligalarm. Der er ingen tvivl om at sådanne test kan være en god pegepind og give dig et godt overblik over hvad som findes på markedet. Når det så er sagt, så skal nødvendigvis ikke stole blidt på disse tests. Uanset hvad, skal du være kritisk og være opmærksom på at nogle tests kan være «bestilt» eller fremhæve ting som ikke nødvendigvis er vigtig for en boligalarm.

Hvis du bruger en «boligalarmtest» for at finde ud af, hvilken slags alarm du skal vælge, skal du sørge for at tjekke datoen. Du skal sikre dig at det er en nu test og ikke en gammel. Teknologien udvikler sig hele tiden og det er derfor vigtigt at benytter de mest opdateret i din søgen på det rigtige valg. Ellers risikerer du at testens resultater ikke er relevante i forhold til det som tilbydes i dag. Hvilken kan resultere i et for dig dårlig køb.                

Der findes som nævnt mange forskellige i tests der ude og det er vanskeligt at vide akkurat hvilke man som almindelig forbruger kan stole på. Ofte ser vi uanset hvad at mærker som G4S og Verisure klarer sig godt i alle tests.

Derfor bør du have en boligalarm

Kun 16% af hele den danske befolkning har en boligalarm. Ganske overraskende især når undersøgelser viser, at man er 30 gange tryggere med en alarm i sit hus. Selvfølgelig har du forsikringer som sikrer dig, men samtidig vil en boligalarm gøre at du føler dig meget tryggere. Problemet med forsikringen er at den kun hjælper dig med de økonomiske konsekvenser, men skulle t indbrud ske, kan konsekvenserne være meget større end bare økonomiske.

Husk at en boligalarm er nyttig hele året rundt! Om sommeren som er højsæson for tyveri, sker der mange indbrud i både hjem og ferieboliger rundt om i Danmark. Dette glæder ikke bare sommermånederne, indbrud sker hele året rundt. Indbrudstyve har tendens til gå efter det nemmeste mål – nemlig, boliger uden alarm. En boligalarm fungerer således forebyggende og afskrækker tyvene.  Det bedste er naturligvis helt at undgå indbrud. Ved at installere en hjemmealarm reduceres risikoen for dette. Derfor bør du have en alarm.

Derudover, i den mørkere årstid stiger chancen for husbrænde. Dette gælder specielt i december. Grunden til dette er simpel: Vi skaber en hyggelig atmosfære indendørs med flere stearinlys end normal samt med omfanget af julepynt øges risikoen. Dette er blandt andet en af faktoren for hvorfor alle husejere bør have en boligalarm.

Det handler simpelthen om sikkerhed. At kunne rejse på ferie uden bekymring for indbrud eller effektiv sikring ved brand. Det handler også om altid at der altid er nogen som passer på ens hjem. Skulle der ske noget, er hjælpen ikke lang væk. Kort sagt; En boligalarm kan afværge mange uønskede situationer.

Overvejer du en boligalarm?

Overvejer du også om det er nu, at du skal investere i en boligalarm? Det er stadig rigtig mange som overvejer og vurderer om de har behovet eller ej.

Mennesker og boliger er forskellige, derfor findes der ikke et entydig svar.  Du bestemmer hvad som er vigtig for dig. Når det så er sagt så, har det vist sig, at en boligalarm fører til færre indbrud samt de som har en alarm føler sig generelt mere trygge - både når de er hjemme eller bortrejst. I tillæg kan en boligalarm bidrage med smarte løsninger som gør din hverdag enklere og mere praktisk.

Boligalarm priser

Når man overvejer at investere i en boligalarm, er ofte, det første man tænker på prisen. Der findes mange alarmselskaber der ude. Som oftest har alle disse også forskellige priser på unikke alarmsystemer og løsninger. Det er derfor utrolig vanskelig at give en konkret pris, da der er mange faktorer som spiller ind.

Det som har aller mest indvirkning på boligalarm prisen er hvilken type af alarm og pakke du ønsker eller har brug for. Her kan de fleste alarmselskaber mange muligheder for at plukke og vælge præcis det du ønsker, således at du kan skræddersy præcis den løsning som passer til dig.

ISO certificerede sikkerhedsløsninger

Husk – at leverandører som er ISO 9001:2008 certificeret arbejder efter en international standard, som vurderer alarm leverandørens evne til at opfylde krav fra kunder, myndigheder samt egne krav.

Certificeringen sikrer at du som kunde får god rådgivning og at den rigtige løsning bliver valgt, installeret og serviceret korrekt. Desuden kan du forvente at løsningerne bliver udført af et kompetent og veluddannet personale.

 

Leverandørerne bliver hvert år kontrolleret af den uafhængige certificeringsvirksomhed Intertek DIC A/S samt af Sikkerhedsbranchen.

Med certificeringen er der garanti for, at din alarm leverandør følger branchens kravsspecifikationer, som er udarbejdet af Forsikring & Pension, Rigspolitichefens Forebyggelsesenhed, Finansrådet, Politidirektørforeningen, Sikkerhedsbranchen og Tekniq - og at leverandør konstant forbedrer sine forretningsgange.

Vilkår og pris

Du bør checke to ting, hvad aftalen ren faktisk indeholder samt prisen. Undersøg derfor også vilkårene nøje i tillæg til prisen. Du skal være hel sikker på hvad som er inkluderet i aftalen til den aftalte pris, og eventuelt hvad som koster ekstra. På den måde sikre du dig, at du betaler og får leveret præcis det som du som udgangspunkt ønsker.

Vigtigt ved valg af boligalarm:

 • Pris
 • Vilkår i aftalen

Gå ikke udelukkende efter prisen. Det kan hurtig vise sig at være et forkert valg. Det anbefales at man vurderer vilkår og aftaleindholdet nøje. Med tiden kommer der nye løsninger og ekstra komponenter på markedet. Det gør, at du kan vælge hvor avancerede et system du ønsker. Med andre ord kan du skræddersy en løsning som passer akkurat dig og ind i din hverdag.

Før du præsenteres for en boligalarm pris

Først og fremmest skal du opgive nogle informationer om dig og din bolig. Dette er til god hjælp videre i det videre forløb i valget på en boligalarm løsning.

10 punkter ift at vælge boligalarm:

 1. Har du leilighed, eller et specielt stort hus med mange overflader? Overvej også på om du har et sommerhus eller en feriebolig som muligvis bør ha en have en boligalarm eller sommerhusalarm.
 2. Har du husdyr? Og vejer dyret mere eller mindre end 15 kg?
 3. Ønsker du et smart system? Således at du eksempelvis kan have en app på din telefon (hvorfra den kan du kontrollere hele systemet)
 4. Vil du samtidig skifte låse – således at de to enheder kan «snakke sammen»?
 5. Hvornår vil du have alarmen installeret?
 6. Hvor vigtig er pris for dig? Og hvad er du villig til at betale?
 7. Har du checket med dit forsikringsselskab om dine forsikringer bliver billigere såfremt du anskaffer dig en boligalarm?
 8. Er det andre komponenter eller tillægsfunktioner som du ønsker dig? Panikkalarm, sensorer, temperaturvagt, m.v.?
 9. Ønsker du et abonnement eller ej?
 10. Kan du komme på andre ting som er vigtige for dit i valget af en boligalarm løsning?

Hvis du har søgt efter «alarm bolig» eller «boligalarm pris», har du nok erfaret at der er mange muligheder samt mange forskellige leverandører. Det kan være rigtig svært at sammenligne både flere selskaber og produkter på en gang. Men muligheden stiger chancen for at du vælger rette aftale og pris – således at du i sidste ende valgte bedste mulige løsning for dine behov.

Boligalarm uden abonnement?

Det er mange som overvejer om de bør vælge en alarm som er med eller uden abonnement. Det er helt klart fordeler og ulemper ved begge, men hovedsagelig får du mest udbytte ved en alarm med abonnement.

 
Boligalarm U/abonnement M/abonnement
Installation ✔️
Månedsomkostning ✔️
Afskrækning ✔️
Skræddersyet ✔️
Vedligeholdelse ✔️
Sikkerhed ✔️

Tilknyttet alarmcentral

Vores hjem er vores sikre zone, vi burde virkelig kunne slappe af, være os selv og kunne lukke resten af verden ude. Men nogen kan bryde ind og med et forsvinder trygheden. I det tilfælde er det godt at have en løsning som gør man føler sig tryg både dag og nat. Det skal være let at komme i kontakt med alarmcentralen hvis der sker noget. Så er det at have løsninger med tilkaldsalarmer således man hurtigt kan få kontakt til alarmcentralen og evt. udrykninger guld værd.

Det er vigtigt at leverandøren af din boligalarm har en alarmcentral som er åben 24/7 med medarbejdere stående klar hver eneste dag og nat. Kort udrykningstid, således at skaden bliver mindst mulig ved en hændelse er også yderst væsentlig. Desuden, skal medarbejderne også oplæres i de rette procedurer afhængig af hændelse.

Alarmselskaber

I Danmark findes er der mange alarmselskaber at vælge i mellem. De aller største er Verisure, Falck, G4S og Telesikring. men der finde også andre aktører som for eksempel ABS Alarm og Securitas. De fleste af dagens alarmselskaber benytter trådløse systemer. Det betyder, at alarmerne både er hurtige og nemme at montere og installere. Dermed får du det bedste indenfor moderne sikkerhed og alarmteknologi. 

Verisure alarm

Mange har hørt om Verisure alarm og deres gode leverancer af alarmløsninger til danske boliger. Ren faktisk er Verisure Nordens største alarmselskab. Kunderne virker til at være svært tilfredse – de har fået tryghed i hverdagen. Verisure opfordrer flere til få en boligalarm, netop fordi det viser sig at dette mindsker risikoen for indbrud i tillæg til at man beskytter sit hjemmet godt.

Verisure sikrer at levere et system som altid er moderne og opdateret, og de har meget fokus på at kunderne får fantastisk god kundeservice – de er din personlige vagthund.

Verisure er ikke kun optage af at holde indbrudstyvene på afstand, eller skræmme dem hvis de nærmer sig. De er også optaget af at du skal få besked omgående såfremt der er røgudvikling i dit hjem – i det tilfælde er det ikke kun dig som bliver informeret.

Selv om det helt klart er alarmfunktionen som er det vigtigste når man skal vælger en boligalarm, så er kan det værd bemærke at Verisure alarm tilbyder et bredt udvalg ekstra komponenter og tillægsfunktioner. Hvilket betyder at du kan gøre dit hus særdeles smart med mange sikkerhedsfunktioner.

Verisure priser

«Verisures priser» er noget som mange ønsker at kende. Dette er naturligvis fordi mange som overvejer at købe en boligalarm ønsker at kende Verisures priser.

Det findes ikke nogle faste priser på en alarm fra Verisure, det kommer hel an på hvilket slags pakke du ønsker. Med andre ord er det helt op til dig selv hvor meget en løsning koster. Det er en stor fordel at hver enkelt kan vælge præcis de løsningerne som de har brug for. Dette vil naturligvis påvirke den endelige prisen.

Hvis du kigger på priser fra Verisure, skal du først og fremmest finde ud af hvilken alarm løsning du ønsker. Desuden bør du tage stilling til om du også ønsker at opgradere andre elementer således du får et smarthus.

Uanset hvad, dem som investerer i en alarm løsning fra Verisure får en løsning som er alle pengene værd. Det er ikke altid prisen som er det vigtigste – husk på det.

G4S

G4S fusionerede i 2000 med Falck Securitas og er i dag et af verdens største sikkerhedsfirmaer, repræsenteret i 100 lande og har over 600.000 medarbejdere.  De tilbyder boligalarmer med mange forskellige pakkeløsninger – skræddersyet til forskellige behov.

De tilbyder et af markedets mest komplette alarmløsning med personlig kontakt døgnet rundt. På den måde sikrer de følelsen af at der altid er nogen hjemme og nogen som passer på dit hjem.

G4S slår blandet på at deres løsning har alt fra video overvågning, således at du ”live” kan se hvad som foregår i dit skulle alarmen være gået til efterfølgende gratis psykolog hjælpe du og familien have behov for det. Alt i alt en komplet sikkerhedsløsning som dækker alle behov.

G4S priser

Er du allerede begyndt at kigge forskellige boligalarmløsninger og priser? Det er mange som er i den sammen situation, og i den forbindelse er der mange som søger på eksempelvis «G4S alarm priser».

Hvis du er en af dem som vurderer en boligalarm fra G4S er det rart at finde ud af hvor meget deres løsning vil koste. Som udgangspunkt kan man gå ud gang uanset leverandøren at prisen afhænger af dine behov og valg af endelig løsning.

Den bedste måde at finde ud af hvad prisen er, er at bede om et tilbud.     Du kan også bede om flere tilbud således at du kan sammenligne tilbud og løsninger. Såfremt, du allerede er sikker på at du vil vælge G4S kan du nøjes med et tilbud fra netop G4S. Når du har bedt om et tilbud, tager der normalvis meget kort tid før du får et tilbud fra G4S.

Telesikring

Som landsdækkende alarmselskab tilbyder Telesikring løsninger i hele landet med lokale sikringskonsulenter og lokale konsulenter. Deres strategi er, at være på forkant med udviklingen og hele tiden arbejde og tilbyde de nyeste løsninger og produkter inden for boligalarmer.

Telesikring har på deres privat boligalarm løsning fokus på smartphone apps. Afhængig af valgt løsning og produkter vil appen integreres til løsning og give mulighed for hvor som helst og når som helst følge og kontrollere sikkerheden i dit hjem. Med funktionen fotodetektor som en del af alarmpakken kan du til en hver tid får billede fra dit hjem og dermed sikre at alt er i skønneste orden.

Telesikring priser

Telesikring tilbyder fornuftige priser på abonnementsløsninger som strækker fra den lille løsning til den meget avancerede løsning med en smart boligalarm inklusiv videoovervågning samt den tilhørende app.

Såfremt du ønsker et prisoplæg fra Telesikring, så tag kontakt til dem via mail eller telefon. Du kan forvente at modtage et konkurrencedygtigt tilbud på din fremtidig boligalarm inden for få dage. Et oplæg du kan sammenligne med oplæg fra andre leverandører eller sådan set bare vælge.

At vælge et alarmselskab

Du har besluttet dig for, at sikre din familie, husdyr og boliger på bedst mulig måde. Hvad skal du så gøre? Det første du bør gøre er finde ud af hvilket slags alarmsystem som du ønsker. Er alle i husstanden for eksempel trygge med at kameraer rundt om i huset, eller foretrækker I at have sensorer i stedet for? Hvor meget vil I sikres og hvilke typer af funktioner ønsker I at have? Hvor vigtig er det med vagtudrykning og en alarmcentral som er åben 24/7?

Når I har fastlagt jeres behov og ønsker i forhold til en boligalarm, kan I sætte jer ned og kigge på de forskellige alarmselskaber som findes i jeres område, normalt inden for en rimelig afstand. Sammenligne priserne på den pakke som I ønsker, og kig på hvad de forskellige kan tilbyde og til hvilke priser.

Tilbud på boligalarm

Men ønsker du at tilbudsprocessen skal tage kortere tid og at du skal få bedst mulig pris, er sammenligningstjenester smarte. Du udfylder et uforpligtende skema og får du tilbud på boligalarm fra forskellige leverandører, som du kan studere i ro og mag. Når du så har valgt den leverandøren som passer dig bedst er det bare at bestille. Det valgte selskab tager sig af alt som har med installation at gøre.