Find billig forsikring ved at sammenligne tilbud cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Find billig forsikring ved at sammenligne tilbud

Vælg de forsikringer, du har brug for. Få op til 3 forskellige tilbud ved at bruge vores gratis service.
Spar opptil 25% med samlerabatt
Bli belønnet ved å samle forsikringene. Velger du 2 eller flere produkter får du rabatt på opptil 25 %

Kun anerkendte forsikringsselskaber

Over 1 million har indhentet tilbud igennem Tjenestetorvet Gruppen

Super hurtig respons.tilbudene ser gode ud.vi vil helt sikkert vende tilbage.
Majbritt Hansen,
Hurtig ekspedition Klare retningslinier Høflig betjening Upåklageligt
Mogens Lind,
Meget hurtig reaktion, med seriøse leverandører, så vidt jeg kan se.
Asger Knudsen,

Find den bedste og billigste forsikring til dit behov

Det giver en stor tryghed i hverdagen at være forsikret mod alt fra indbrud til en aflyst ferie. En god dækning er dog ikke nødvendigvis den dyreste, og du kan lige så vel være overforsikret som underforsikret.

Se her, hvordan du finder en god og billig forsikring.

Næsten alle danskere har brug for en eller flere forsikringer. Jo mere du ejer, jo større er dit forsikringsbehov. Der findes således meget, du kan forsikre dig imod. Fra indboforsikring, ulykkesforsikring, husforsikring, sommerhusforsikring, bilforsikring, livsforsikring til motorcykelforsikring og mange flere.

Børn, unge eller unge voksne er ofte dækket af deres forældres forsikring, både hvad gælder indbo- og rejseforsikring, men vær opmærksom på, at aldersgrænsen kan variere.

Forsikring dækker hus, bil, familie

Sådan finder du den bedste og billigste forsikring

Det er svært på forhånd at sige, hvilken forsikring der er den bedste og billigste for dig. Det afhænger utroligt meget at den enkelte persons behov og ejendele, hvorfor hver person må lave sin egen research i jagten på at finde den bedste og billigste forsikring.

Herunder vil vi dog komme med vores tips til, hvordan du kan finde den forsikring, som er den bedste for dig:

  • Vær afklaret omkring dine behov

  • Sammenlign priser, vilkår og dækning

  • Saml forsikringer

  • Tjek andre kunders tilfredshed med de forskellige selskaber

  • Skift forsikring på det rigtige tidspunkt

  • Tjek forsikringerne jævnligt

Kend dine behov

Det er formentlig ikke den enkelte forsikring, der dræner din økonomi, men hvis du skal have flere, kan det hurtigt blive en betydelig post i de månedlige udgifter. For at sikre at den post bliver så lille så mulig, skal du være afklaret omkring dine forsikringsbehov

Dels skal du have afklaret, hvor mange forskellige forsikring du reelt har brug for, men du skal også være grundig i udvælgelsen af de enkelte forsikringer, som du vurderer, at du har brug for. Du ønsker nemlig hverken at være underforsikret, så dine behov i realiteten ikke mødes, og du ønsker heller ikke at være overforsikret, så du betaler for mere, end du har brug. Har du eksempelvis ejendele for omtrent 500.000 kr., er der ingen grund til at have en forsikringssum på 1 mio. kr.

Sammenlign forsikringer på pris, vilkår og dækning

Det er aldrig en god idé at gå med det første og bedste tilbud - heller ikke når det kommer til forsikringer. Derfor bør du altid sammenligne de forskellige forsikringer, både hvad angår pris, vilkår og dækning. En indboforsikring hos det ene selskab dækker ikke nødvendigvis det samme som en indboforsikring hos et andet selskab.

Det er derfor vigtigt at se på nuancerne i forsikringen ved selskaberne, du overvejer. Hvis ikke kan du risikere at stå med skægget i postkassen, når skaden er opstået, og afviklingen skal foretages. Det er netop derfor, du har forsikringen - så du kan få hjælp, når du har mest brug for den. Derfor er det utroligt vigtigt, at du tjekker, hvad forsikringen dækker inden for de forskellige forsikringsselskaber.

Vær også opmærksom på, at nogle forsikringsselskaber har mulighed for at opsige din forsikring, hvis de vurderer, at antallet af anmeldte skader afviger væsentligt fra, hvad de kender fra lignende dækninger. Et eksempel kunne være, hvis du var så uheldig at komme ud for 5 skader inden for 3 år. Det er dog ikke nødvendigvis udspecificeret i forsikringsbetingelserne, så husk at spørge ind til det, før du vælger din forsikring.
 

Hvis du gerne vil have hjælp til at indhente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber, hjælper vi hellere end gerne her hos TjenesteTorvet. Når du indtaster dine behov i vores formular i toppen af siden, indhenter vi tilbud fra flere forsikringsselskaber, så du har noget at sammenligne.

Når du bruger os til at indhente tilbud, ved forsikringsselskaberne samtidig, at de er i indbyrdes konkurrence om at ‘vinde’ dig som kunde, hvorfor deres tilbud ofte er ekstra gode.

Der er penge at spare ved ‘samlerabat’

En metode til at finde nogle billigere forsikringer er at samle mange af sine forsikringer hos samme selskab. Mange forsikringsselskaber belønner denne slags loyalitet ved at give en form for ‘samlerabat’, hvor du kan få større rabatter, jo flere forsikringer du har hos det givne firma.

Hav dog altid for øje, om det kan svare sig i forhold til dækning og vilkår. En billig forsikring er ikke alt - den skal også være den helt rigtige for dig. Derfor skal du ikke nødvendigvis gå efter den løsning, som på papiret er den billigste.

Tjek kundetilfredshed og klager

Når du skal finde ny forsikring, vil du gerne lande hos et godt forsikringsselskab. Et sted hvor processerne kører gnidningsfrit, og hvor det er nemt at komme i kontakt, anmelde skader etc.

Heldigvis kan man faktisk finde ret meget data omkring den generelle tilfredshed med de forskellige forsikringsselskaber. Der bliver nemlig både lavet årlige opgørelser på kundetilfredshed og antal klager, som de forskellige forsikringsselskaber modtager.

F.eks. laver EPSI Rating Danmark en årlig undersøgelse, hvor de interviewer tusindvis af forskellige kunder hos danske forsikringsselskaber. I 2022 var Vestjylland Forsikring dem med de gladeste kunder.

Omvendt kan man hos Ankenævnet for Forsikring altid følge med i, hvor mange klager de forskellige selskaber får, samt om de forskellige klager får medhold eller ej. I den seneste opgørelse var det Tryg, der fik flest klager, men her skal man også huske på, at det er landets største forsikringsselskab, hvorfor de ikke nødvendigvis får flere klager pr. kunde end andre selskaber.

Du kan læse om de forskellige tal i vores oversigt over forsikringsselskaber i Danmark

Skift på det rigtige tidspunkt

Når du er på jagt efter en ny forsikring, kan der være penge at spare ved at skifte på det rigtige tidspunkt. Hvis du ikke gør det, kan det nemlig koste et gebyr. 

Hvis du eksempelvis opsiger din nuværende forsikring inden for det første år, kan gebyret være ganske højt. Så tjek altid disse vilkår, inden du skifter forsikring.

Læs mere om skift og opsigelse af forsikring her

Tjek dine forsikringer jævnligt

Et andet ‘trick’ som kan spare dig for en del kroner og øre er at tjekke dine forsikringer jævnligt. Vilkår og priser ændrer sig konstant, og derfor kan det give rigtig god mening at få tjekket sine forsikringer igennem på årlig basis.

Det er langt fra usandsynligt, at du kan skifte til et selskab, som kan give dig en bedre pris på det samme produkt. Eller at du kan bruge den hårde konkurrence til at få dit selskab til give dig en bedre aftale på dine eksisterende forsikring.

Er den bedste forsikring en billig forsikring?

Der findes et væld af tests på nettet, som hvert år vælger de bedste forsikringer i forskellige kategorier. Det kan sagtens være værd at holde øje med dem, når du er på udkig efter en god, billig forsikring. Men vær opmærksom på, at selvom der er tale om billige forsikringer, så er der ikke nødvendigvis tale om den bedste forsikring for dig.

For eksempel er det ikke sikkert, at du lægger så meget vægt på vejhjælp i dine bilforsikringspolicer, hvis du allerede er medlem af FDM.

En billigere forsikring kan betyde en højere selvrisiko. Og det kan have stor betydning, når du skal anmelde skader.

Spørg en forsikringsrådgiver, når du skal finde den bedste forsikring

Spørg gerne en forsikringsrådgiver og få hjælp til at finde den bedste forsikring til dine behov. De arbejder med forsikring hver dag, har ofte flere års erfaring bag sig og vil arbejde for at finde den bedste mulighed for dig.

Præsentér det, du har og vil forsikre. Er der noget at forsikre, som du ikke har tænkt på? Eller omvendt, du har måske været dobbeltforsikret i flere år? Det er i så fald penge lige ud af vinduet.

Hvorfor skal jeg overhovedet forsikre mig?

En forsikring erstatter tab som forårsages af tilfældige, uforudsete hændelser. Det er et økonomisk sikkerhedsnet, der griber dig, hvis din bil bliver stjålet, hvis der er indbrud i din lejlighed, eller hvis dit hus rammes af en vandskade. Mere formelt kan man sige, at det er en foranstaltning, der sikrer mod tab af ejendele eller ved skade eller tab i forbindelse med helbred eller objekter.

Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i de forskellige forsikringer. Find ud af, hvilke du skal have, og hvilke du godt kan undvære. Selv om uforudsete hændelser kan ske, så er der nogle tab, du godt kan tåle økonomisk uden en forsikring. Det er noget, du selv skal vurdere. 

Som tommelfingerregel kan man dog gerne sige, at du skal forsikre katastroferne i dit liv, ikke bagatellerne. At tabe en iPhone på jorden er surt, men det er ingen økonomisk katastrofe for de fleste mennesker. Tværtimod kan forsikringspræmien ende med at overstige prisen på mobilen - og i sidste ende vil du ikke spare penge.

Hvis du på den anden side forvolder skade på en dyr bil, eller dit hus brænder ned, kan det have katastrofale følger, hvis du er uden forsikring. Et varigt mén er meget ødelæggende for økonomien, og derfor bør man have en god personlig forsikring.

Pas også på, at du ikke er dobbeltforsikret. Det er vigtigt, at du selv sætter dig ind i dine forsikringer og sørger for, at du ikke har dobbeltdækning. Her kan der være mange penge at spare. Her guider vi dig til et overblik over, om dine forsikringer er de rigtige - eller om du kan finde bedre og samtidig billigere forsikringer.

Hvilke forsikringer bør du som udgangspunkt have?

Hvilke forsikringer, du har brug for, afhænger af, hvad du har at forsikre. Om du har bil eller andet køretøj. Om du bor i hus eller lejlighed. Om du bor alene eller med din familie, og om du har et kæledyr. 

De fleste mennesker har brug for følgende forsikringer:

Følgende kan også være en en fordel for dig afhængigt af din situation:

Læs mere om, hvilke forsikringer du bør have her

Find billig forsikring ved at sammenligne tilbud
Vælg de forsikringer, du har brug for. Få op til 3 forskellige tilbud ved at bruge vores gratis service.

Spørgsmål om forsikring