CBB - Sammenlign tilbud fra teleselskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

CBB Mobil

CBB Mobilabonnement

Hvem kender ikke til CBB? Dette mobilabonnementsselskab har været en integreret del af det danske telemarkedslandskab i mange år. Med deres erfaring og dedikation leverer de tjenester, der kan dække de flestes behov.

Fordele ved at vælge CBB

CBB's kernefordele ligger i deres pålidelige netværk og rimelige prissætning. De tilbyder abonnementer, der passer til alle fra den beskedne bruger til den datatunge forbruger. Og med deres fleksible pakker kan du finde den kombination af tale, tekst og data, der passer perfekt til dig.

Musik med Mobilabonnement 

CBB tilbyder nu CBB MIX, hvor kunderne kan kombinere deres mobilabonnement med streamingtjenester som TIDAL, HBO Max, TV 2 PLAY og Viaplay.

CBB MIX 

For at bruge CBB MIX skal du have et CBB mobilabonnement til mindst 99 kr. pr. måned. Derefter kan du tilføje 2, 3 eller 4 streamingtjenester til dit abonnement. Prisen for 2 streamingtjenester er 150 kr./md.

Skift Mellem Streamingtjenester 

Kunder kan ændre deres valgte streamingtjenester fra måned til måned og kan vælge imellem at have mindst 2 tjenester eller flere.

Om TIDAL

TIDAL tilbyder over 90 millioner musiknumre, inklusive aktuelle hits og et enormt bagkatalog af tidligere udgivelser. Derudover giver det adgang til videoer, koncerter og dokumentarer.

Mobilabonnementer

CBB tilbyder en række mobilabonnementer, der passer til forskellige behov, fra 1 GB data til ubegrænset data. Hvis man bruger mere end 60 GB data, kan et abonnement med fri data være ideelt.

Tale

Der er også mobilabonnementer, der tilbyder enten en bestemt mængde taletid eller ubegrænset tale.

Gebyrer og Bindinger

Der er ingen oprettelsesgebyrer, betalingsgebyrer eller bindingsperioder på CBB's mobilabonnementer. Betalinger trækkes automatisk fra kundens betalingskort.

5G: CBB er i gang med at rulle 5G ud i Danmark. For at få adgang til 5G skal kunderne have et 5G-abonnement, en 5G-telefon og være tæt på en 5G-mast.

KIlde: https://www.cbb.dk/shop/mobilabonnementer/

Teknologi og innovation

CBB står aldrig stille. De investerer konstant i ny teknologi for at sikre, at deres kunder altid får den bedste oplevelse. Uanset om det handler om at streame video, surfe på nettet eller ringe til venner og familie, sørger CBB for, at du har den nødvendige dækning og hastighed.

Kundeservice og support

Når du er kunde hos CBB, er du ikke alene. De har et dedikeret kundeserviceteam, der står klar til at hjælpe. Det betyder, at hvis du nogensinde støder på problemer eller har spørgsmål, er hjælpen kun et opkald eller en besked væk.

CBB's kundeservice er tilgængelig alle ugens dage og kan kontaktes på telefonnummer 50 50 50 50.

På skrivende stund har CBB 4.6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og 90% af deres anmeldeser er enten 4 eller 5-stjernet.

Økonomisk overkommelige planer

Budgettet er vigtigt, og CBB forstår dette. Derfor arbejder de konstant på at sikre, at deres planer er økonomisk overkommelige, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette sikrer, at du altid får mest muligt for pengene.

Sammenligning er nøglen

Selvom CBB tilbyder mange fordele, er det altid en god idé at sammenligne. Tjenestetorvet har designet en brugervenlig formular, hvor du kan få tilbud fra flere mobilabonnementsudbydere. Ved at udfylde formularen kan du nemt se, hvilket abonnement der giver mest værdi for pengene, og hvilken udbyder der bedst opfylder dine behov.

Forpligtelse til bæredygtighed

I en tid, hvor bæredygtighed bliver mere og mere vigtig, viser CBB også deres engagement i miljøet. De har initiativer, der arbejder for at mindske deres CO2-aftryk og gøre en positiv forskel for kloden.

Pålidelighed og kvalitet

Når det kommer til mobilabonnement, er pålidelighed og kvalitet alfa og omega. CBB har bygget deres ry omkring netop disse to faktorer. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du stole på, at CBB leverer en stabil og hurtig forbindelse.

Vil du gerne se, hvordan CBB's tilbud sammenligner sig med andre på markedet? Udfyld vores formular, og få tilbud fra flere mobile abonnementsudbydere, så du kan træffe den bedste beslutning for dig.

Få et abonnement, der passer til dine behov

Tjek om du også kan spare penge på en ny aftale, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.
Vurder vores service
Vurder servicen ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.