EDC Ejendomsmægler - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpligtende og gratis for dig

Sammenlign tilbud fra flere mæglere

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du har behov for hjælp til. Vi sender det til flere lokale mæglere.
 • 2
  Få tilbud fra flere ejendomsmæglere
  Du kommer i kontakt med flere mæglere, der kender det område, du sælger i.
 • 3
  Vælg bedste mægler til salget
  At vælge den rigtige mægler kan være afgørende for den pris, du får for din bolig.
Få tilbud på boligsalg fra %brand% og andre mæglere i dit nærområde.

Få hjælp fra dygtige mæglere, der kender dit lokalområde

Modtag tilbud fra op til 4 ejendomsmæglere i dit område, helt uforpligtende og gratis.

Helt gratis og uforpligtende
 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du har behov for hjælp til. Vi sender det til flere lokale mæglere.
 • 2
  Få tilbud fra flere ejendomsmæglere
  Du kommer i kontakt med flere mæglere, der kender det område, du sælger i.
 • 3
  Vælg bedste mægler til salget
  At vælge den rigtige mægler kan være afgørende for den pris, du får for din bolig.

EDC

EDC er Danmarks største og ældste ejendomsmæglerkæde med over 1600 ansatte på landsplan. Websitet edc.dk har 6 millioner besøgende månedligt, hvilket gør det til det mest besøgte boligsite herhjemme.

Edc logo high tinypng

EDC

Udveksling af erfaringer

Tjek med venner og bekendte, om de har brugt en ejendomsmægler, som de er tilfredse med.

Gå kontrakten igennem

Præciser, hvad der er inkluderet i tilbuddet fra de forskellige mæglere, og hvad du måske selv vil stå for ved salget.

Formidlingsaftale på plads

Bliv enige om en aftale, enten i procent, fast pris eller timepris - og prut gerne om prisen!

EDC

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde med over 230 selvstændige EDC-butikker og 1.600 ansatte fordelt over hele landet. EDC fyldte 50 år i 2021 og er således også en af de ældste ejendomsmæglere i Danmark og har dermed stor erfaring med at sikre en god handel til en god pris.

Ejendomsmæglernes data centrum

EDC, som står for Ejendomsmæglernes Data Centrum, blev en realitet, da en gruppe ejendomsmæglere i 1971 gik sammen om at skabe den første danske onlineplatform for ejendomsmæglere. Deres online-platform, edc.dk, er stadig velbesøgt - mere end 6 millioner besøger månedligt hjemmesiden og gør den til det mest besøgte boligsite i Danmark.

Laver man en søgning på trustpilot, scorer EDC højt på kundetilfredshed hos sælgere og købere, nemlig 4,7 stjerner ud af 5. Det svarer til fremragende.

Uafhængig af de store banker

Kæden består af uafhængige ejendomsmæglere uden store banker eller realkreditinstitutioner i ryggen. Ejendomsmæglerne hos EDC samarbejder dog med lokale banker i forbindelse med et boligsalg for at sikre de bedste lånemuligheder i hver enkelt kommune. EDC har også et samarbejde med forsikringsselskabet Gjensidige. Det centrale kædekontor ligger på Frederiksberg på Sjælland, og kæden formidler alt fra ejendomme, rækkehus, villa og ferielejligheder.

Vil du i øvrigt blive klogere på, hvad en ejendomsmægler er, og hvad en mægler typisk koster, så kan du læse videre her. 

EDC Poul Erik Bech: Eneste landsdækkende ejendomsmægler

Den største ejendomsmægler i kæden er EDC Poul Erik Bech. Poul Erik Bech startede sin virksomhed i 1978 og har i dag 500 ansatte, 60 boligbutikker og 18 erhvervscentre, som står for at formidle erhvervsejendomme. Mæglervirksomheden er for størstedelen ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech-fonden.

Tilbyder som de første solgt eller gratis

EDC indfører i 1989, som den første ejendomsmæglerkæde herhjemme, det, de kalder "Annoncetryghed". Det hedder i dag "Solgt eller gratis" og tilbydes af stort set alle ejendomsmæglere. Det giver sælgerne en vis sikkerhed, idet de ikke skal betale salær eller dele af salæret, med mindre boligen sælges inden for et vist tidsrum.

Ejendomsmæglerkæden fortsætter med at være først med nye tiltag:

 • 2000: Tilbyder som den første ejendomsmæglerkæde Selvsalg, Medsalg eller Totalsalg, hvor sælgerne selv kan vælge, om og hvor meget, de vil stå for af salgsarbejdet. Det betyder, at sælgerne kan spare på salæret til mægler.
 • 2005: Fusionerer med Feriepartner Danmark. Feriepartner Danmark består af selvstændige, lokale feriehusbureauer.
 • 2008: Boliger og købere samles: Lancerer som den første mæglerkæde en søgefunktion og et køberkartotek, der viser alle boliger til salg – uanset, hvem der er mægler.

EDC Effekt vinder guld ved Danish Digital Award i 2018

EDC lancerer Effekt, der i 2018 vinder guld ved Danish Digital Award og kåres som Danmarks mest effektive boligannoncering på nettet.

Det er et markedsføringsværktøj, som skal sikre størst mulig synlighed online og dermed et hurtigt salg. Din bolig til salg vil blive vist på alt fra platforme som boligsiden og boliga, til større danske medier, facebook og Instagram.

Læs mere om ejendomsmæglere i følgende lokationer:

Ejendomsmægler København
Ejendomsmægler Roskilde
Ejendomsmægler Herning
Ejendomsmægler Ålborg

Kontakt EDC

I 2020 tager EDC konsekvensen af, at de fleste boligsøgere er på om aftenen og i weekender. Kæden udvider åbningstiden og kan nu fanges på chat eller telefon alle ugens dage fra klokken 8 til klokken 22. Ejendomsmæglerne er til stede på alle sociale medier, fra facebook til instagram.

På hjemmesiden kan du desuden søge efter din lokale mægler. Mens du finder selve kædekontoret på følgende adresse:

EDC Gruppen A/S. Mynstersvej 5, 1827 Frederiksberg C. Tlf.: 33 26 77 77.

Få hjælp fra dygtige mæglere, der kender dit lokalområde

Modtag tilbud fra op til 4 ejendomsmæglere i dit område, helt uforpligtende og gratis.