Sådan finder du den bedste boligalarm-pris | Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Boligalarm
3 min læsetid
Sidst opdateret: 26 september 2023

Sådan finder du den bedste boligalarm pris

At være interesseret i prisen på hjemmealarmen er helt naturligt, når man overvejer et alarmfirma. Men hvad koster en hjemmealarm?
Det tager ikke mere end 3 minutter af din tid

Tjek om du også kan spare penge på et ny boligalarm, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.

Alarmprisen bestemmes af en række individuelle faktorer. For at få det konkretiseret, skal du normaltvis modtage et personligt tilbud.

Nogle af de faktorer, der bestemmer prisen på en hjemmealarm, inkluderer:

 • Hjemmets design og størrelse. Indendørs, men også udendørsområdet.
 • Hvilket sikkerhedsniveau du ønsker. Samt eventuelle yderligere produkter.
 • Hvordan risikoen for indbrud er i dit område.

Visse medlemskaber gør det muligt at få rabat, f.eks. Boligselskaber.

Så et meget specifikt svar er svært at give, men det ser ud til, at det kan være mellem 450 og op til 550 kroner om måneden for en basispakke. Det kan også være mere eller mindre.

Prisen for installation varierer mere og kan i nogle tilfælde være gratis.

Hvis du vil have en boligalarm uden abonnement, får du naturligvis ikke forbindelse til alarmstationen.

Så betaler du kun et fast beløb for udstyret. Samtidig er du nødt til at reagere selv, når alarmen går, og det kan virke mindre afskrækkende for tyven.

Få tilbud på en boligalarm
Overvejer du at få boligalarm? Få tilbud fra flere alarmselskaper, så du kan sammenligne pris og produkter.

Husalarm – pris og vilkår

Mange er sandsynligvis blevet tilbudt hjemmealarmer via telefonsalg, dørsalg eller på gaden. Ofte vil det være et spørgsmål om tidsbegrænsede tilbud, der lægger pres på dig som kunde.

Det kan være let at blive forblændet af pris i en sådan situation. Men det er også vigtigt at tænke på de vilkår, du får, samt hvad aftalen rent faktisk indeholder.

For at vide, om du har modtaget et godt tilbud, skal du overveje, hvor godt du kender markedet for boligalarm.

Her vil det sandsynligvis være bedst at holde hovedet koldt og bede om at modtage tilbudet skriftligt. Så du kan sammenligne det med tilbud fra andre alarmfirmaer. Ikke kun prisen, men også hvad tilbuddet inkluderer.

For eksempel kan der være en lav startpris, og at den månedlige pris stiger gradvist. Eller måske har et andet firma den samme månedlige pris, men en lavere pris for montering.

Sørg derfor for at få et godt overblik, før du beslutter dig. Dette gælder for de fleste tilbud, du modtager.

Brandalarm og indbrudsalarm - prisen for forsikring kan blive lavere

Når du har en hjemme alarm med brandalarm, indbrudstyv alarm, og en vanddetektor, så kan det godt være, at forsikringsselskabet kan give dig en lavere pris.

Kravet er i de fleste tilfælde, at du har installeret et godkendt sikkerhedsudstyr.

En indbrudstyv alarm virker afskrækkende for indbrudstyvene. Brandalarmen sørger for at brandvæsenet kontaktes indenfor kort tid, og skaderne kan dermed være mindre omfattende. Vanddetektoren kan hjælpe mod vandskader.

Helt enkelt har forsikringsselskabet mindre risiko ved at forsikre dig, dit hjem og dine ejendele. Hvis du sparer penge på forsikring, vil husalarm udgiften ikke være lige så stor.

Husk bare, at forsikringsselskaber ikke giver rabatter helt automatisk. Du skal være parat til at informere dem om din alarm installation.

Du kan kontakte dit nuværende forsikringsselskab. Og ellers er det en oplagt chance for at få sammenlignet flere selskabers alarmrabatter.

I den forbindelse er du velkommen til at bruge vores forsikringsformular til at modtage tilbud om forsikring fra flere selskaber på samme tid.

Få en bedre pris – boligalarm

Det kan være svært at finde en pris, da hjemmealarmmarkedet er præget af priser, der varierer fra kunde til kunde.

Derfor er flere af aktørerne forsigtige med at vise prisoplysninger. Snarere giver de dig en bestemt pris, når du har afklaret, hvilke behov der er, og flere faktorer ved hjemmet.

Prisen er væsentlig, og mange vil have en så billig hjemmealarm som muligt. Uden at gå ud over kvaliteten, naturligvis.

For at undgå at skulle udfylde de samme oplysninger til alle alarmfirmaerne, kan du i stedet gøre det med en simpel formular.

Du kan finde formularen nedenfor, og når den er udfyldt, så sender vi forespørgslen til flere leverandører. Derefter kommer du i kontakt med flere forskellige leverandører, der giver dig gode tilbud.

Som en bonus ved de, at de konkurrerer om at få dig som kunde og strækker sig derfor længere med dit tilbud. Brugen af vores sammenligningstjeneste er altid gratis og uden forpligtelse.

Det tager ikke mere end 3 minutter af din tid
Tjek om du også kan spare penge på et ny boligalarm, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.

Få flere tilbud uforpligtende og gratis

 • Beskriv dit behov
  Beskriv kort hvad du er ude efter ved brug af en enkel formular
 • Få tilbud fra flere selskaber
  Jo flere selskaber du sammenligner, jo lettere er det at finde det bedste tilbud
 • Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter løsningen som passer dig bedst, til lavest mulig pris
Det tager ikke mere end 3 minutter af din tid
Tjek om du også kan spare penge på et ny boligalarm, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.