Fremtiden er et smarthome | Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Boligalarm
3 min læsetid
Sidst opdateret: 26 september 2023

Smarthomes er fremtiden

Uanset om du er en teknofil, miljøforkæmper, en del af den ældre generation eller på udkig efter noget at imponere venner med, er smarte hjem tendensen ift at forkæle dig selv.
Smarthome
Smarthome

Hvad er et smarthome?

Smarthus har installeret en række forskellige teknologiske produkter, der giver beboerne mulighed for styring af forskellige dele af hjemmet.

Afhængigt af løsningen kan du styre lys, varme, køleskab, ventilation, sikkerhed og meget mere i huset til at opføre sig anderledes på forskellige tidspunkter af dagen. Du kan styre disse dele af huset med paneler rundt i huset eller direkte fra din mobil i lommen.

Få tilbud på en boligalarm
Overvejer du at få boligalarm? Få tilbud fra flere alarmselskaper, så du kan sammenligne pris og produkter.

Hvem er smarthome boligen beregnet til?

Der er meget at komme omkring i introduktionen - smart home er noget, alle kan drage fordel af. Vi har allerede mange ting i huset, der betragtes som smarte hjemmeprodukter, men de er ikke "smarte", fordi de ikke kommunikerer med hinanden.

Ved at installere en automatisk dørlås, så behøver du ikke tænke på nøgler, når du går ud, og du kan forbinde husalarmen med dørlåsen, så produkterne kommunikerer med hinanden.

Dem som har varmepumper i hjemmet har allerede en eller anden form for smart varmestyring i varmepumpen. Varmepumper kan betragtes som smarthome-løsninger, da du kan oprette en tidsplan for, hvornår du vil have den til at varme op, køle ned eller slukke.

En varmepumpe er en god løsning til at finde ud af, hvor dejligt et smart hjem kan være, mens du samtidig får et godt indeklima. Husk at du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på varmepumper på Tjenestetorvet.

I forhold til de ældre er et smarthome en fantastisk måde at lade dem være hjemme i deres eget hjem. Der er enkle smart-home produkter såsom tidsstyrede stik og stemmeaktiverede alarmsystemer.

Smarthome hub

En hub fungerer som den smarte systemkontrolenhed i dit hjem. Det forsøger at tilpasse alle produkterne til at arbejde sammen om det samme system. Fra kontrolenheden kan du styre alt. Det er ikke en fejlfri løsning, men oftest er styreenhederne lavet af de virkelig store producenter, som mange tilpasser sig.

Du kan købe et hub og downloade en smart home-app til hubben, men det er fuldt ud muligt at bruge din telefon som smart home's hub. Du foretager meget gennem en app, når du gør dit hjem smart.

Et hjemmelavet smarthome system

Selvom der ikke er nogen standard, der gør det muligt for alle smarte produkter at tale frit sammen, kan du stadig skræddersy din oplevelse.

Du kan styre alt fra sikkerhedssystemet til lys- og varmepumpen - smarte hjem giver dig mulighed for at tage kontrol uden for hjemmet. Dit hjem er altid en skærm væk, og du sparer på din elregning og skåner miljøet ved at slukke for tingene, når du ikke bruger det.

Du kan hurtigt blive lidt vild med alle de smarte ting, du kan oprette forbindelse til huset.

Boligalarm

Mange mennesker er bekymrede over sikkerhed i forbindelse med smarthome. Flere alarmfirmaer tilbyder alarmer, der kan oprette forbindelse til dit smarte hjem. Du kan udvide dit sikkerhedssystem med kameraer og sensorer, som du kan styre via apps på din telefon.

Hvis du er interesseret i et smart hjemmealarmsystem og vil vide mere, kan du få tilbud fra flere virksomheder gennem Tjenestetorvet - 100 % gratis og uden nogen forpligtelse ift køb.

Det tager ikke mere end 3 minutter af din tid
Tjek om du også kan spare penge på et ny boligalarm, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.

Thomas Lundsgaard
Thomas Lundsgaard

Det tager ikke mere end 3 minutter af din tid

Tjek om du også kan spare penge på et ny boligalarm, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.

Få flere tilbud uforpligtende og gratis

  • Beskriv dit behov
    Beskriv kort hvad du er ude efter ved brug af en enkel formular
  • Få tilbud fra flere selskaber
    Jo flere selskaber du sammenligner, jo lettere er det at finde det bedste tilbud
  • Vælg det bedste tilbud
    Vælg derefter løsningen som passer dig bedst, til lavest mulig pris
Det tager ikke mere end 3 minutter af din tid
Tjek om du også kan spare penge på et ny boligalarm, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.