Få tilbud på bredbånd til erhverv - Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Få tilbud på Bredbånd til erhverv

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ud efter
 • 2
  Få tilbud fra flere bredbåndsselskaber
  Jo flere selskaber du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter løsningen som passer dig bedst, til lavest mulige pris
Bredbånd

Det tager ikke mere end 4 minutter af din tid

Sammenlign tilbud fra flere bredbåndsleverandører med en, enkel formular, 100 % gratis & uforpligtende.

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ud efter
 • 2
  Få tilbud fra flere bredbåndsselskaber
  Jo flere selskaber du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter løsningen som passer dig bedst, til lavest mulige pris

Bredbånd til erhverv

Der er mange grunde til, at din virksomhed skal have hurtigt internet. Ikke alene gør det din virksomhed mere effektiv og rentabel, men mange internetudbydere kan også give dig god sikkerhed.

De fleste virksomheder er helt og aldeles afhængige af en stærk og stabil internetforbindelse. Derfor er det altafgørende for både små og store erhverv at have et godt og funktionelt internet, der ikke driller lige, når en fil skal uploades eller et onlinemøde skal afholdes.

En anden afgørende faktor for alle med et cvr-nummer er sikkerhed. Og her er små virksomheder lige så udsatte som store - faktisk forekommer over halvdelen af ​​alle cyberangreb i små virksomheder. Derfor er det vigtigt at vælge en leverandør, som har de mest optimale løsninger til at beskytte din virksomhed mod nogen former for angreb. Og du kan sagtens forvente, at du får lov til at teste deres løsning, før du binder dig.

kontor med arbejdende mennesker
Et velfungerende internet er en absolut nødvendighed på langt de fleste arbejdspladser.

Hvad er bredbånd?

Bredbånd er betegnelsen for medier, serviceplatforme eller teknologier til højhastighedsdataoverførsel mellem to eller flere maskiner eller brugere. Altså adgang til internettet - hvor du surfer, streamer, skriver mails, tjekker sociale medier og mails, sender filer osv. Alle adresser i Danmark har adgang til en form for bredbånd. Det er dog forskelligt fra sted til sted, hvilken type bredbånd du kan få - om det er det nye og lynhurtige fibernet eller om du skal 'nøjes' med en ældre kobberforbindelse. Sidstnævnte fungerer dig fortsat som det skal - også hos store virksomheder.

Hvorfor er internettet så vigtigt for en virksomhed?

Arbejdslivet er stadig under forandring, især når det kommer til teknologi, kundebehov, organisation og konkurrence. Efterhånden som teknologien ændrer sig, skal virksomheder holde sig ajour.

Det er frustrerende for både kunder og medarbejdere, hvis de konstant støder på problemer med netværket.

Herunder kan du læse 6 punkter om, hvorfor det er vigtigt for din virksomhed at have en god internetaftale.

1. Hastighed

En virksomhed har brug for internet, der sikrer en god oppetid og mulighed for, at de kan give et hurtigt svar til kunder, medarbejdere og ledere. Faktisk kan et langsomt internet koste små og mellemstore virksomheder alt fra et par tusinde til hundredtusindvis af dollars om året.

At vente på internettet skaber også en del nedetid for både medarbejdere og kunder. For store onlinevirksomheder som Amazon kan så lidt som et sekunds nedetid på én hjemmeside koste virksomheden 1,6 milliarder dollars i reduceret omsætning hvert år.

2. Kapacitet

Nogle typer bredbånd har en meget stærk kapacitet, som gør det muligt at håndtere store mængder af data. Det kan være altafgørende for virksomheder, som skal kunne sende og modtage tunge filer eller hvor flere medarbejdere skal kunne arbejde i tunge online-programmer på samme tid. Her er maksimal hastighed nødvendig.

3. Reducerede omkostninger

En god internetaftale vil give mere forudsigelige udgifter, især hvis I aftaler en fast pris på et abonnement. Det er også muligt at få en aftale, der gør det nemmere at bruge cloud-tjenester, som igen kan effektivisere og reducere omkostninger til udstyr og vedligeholdelse.

4. Bedre sikkerhed

Virksomheder har fået helt nye behov, som den tidligere generations netværk ikke er nok up to date til at håndtere.

De seneste år er der sket en fordobling i computerangreb, og derfor er det meget klogt at investere i et netværk, hvor sikkerheden er opdateret og din virksomhed kan beskyttes.

Det er muligt at få bredbånd, der gør det meget svært at hacke sig ind. For eksempel vil en fiberlinje blive dedikeret til hver kunde, hvilket giver en sikker og stabil dataoverførsel.

Nogle internetudbydere tilbyder også virksomheden et separat sikkerhedscenter, der arbejder døgnet rundt for at opdage og blokere internettrusler. Mange virksomheder har nu et større behov for at lokalisere data i skyen.

5. Vær ajour med ny teknologi

Nye maskiner og udstyr bliver konstant forbundet eller styret via internettet. Med en god internetløsning vil virksomheden være forberedt på fremtidens kapacitetsbehov og udfordringer.

Mange leverandører tilbyder også kundeservice døgnet rundt, hvis der er fejl i servicen.

6. Tilgængelighed

I årene 2020 og 2021 blev vi for alvor bevidste om vigtigheden af ​​et mobilt, men tilgængeligt kontor. Nogle har været på kontoret, andre har arbejdet hjemme, hos kunden eller fra sommerhuset. Så er det vigtigt at have en mobil- og bredbåndstjeneste, der gør det muligt at arbejde hvor som helst og når som helst.

Hjemmearbejdsplads giver fleksibilitet

Stadig flere arbejdspladser har set fordelen i at lade deres medarbejder skifte mellem at arbejde på kontoret og arbejde hjemme. Det giver en fleksibilitet og en produktivitet, som gør arbejdspladsen mere bæredygtig og attraktiv - og medarbejderne mere motiverede.

Skattefrit medarbejderbredbånd på hjemmearbejdspladsen

Som arbejdsgiver har du mulighed for skattefrit at stille en internetforbindelse til rådighed for din medarbejder. Det gælder dog kun, hvis etableringen af internettet sker i forbindelse med, at medarbejderen får en hjemmearbejdsplads.

Det er både selve internetforbindelsen samt udgifter til etablering med mere, der er skaffefrie - og internetforbindelsen kan også være et mobilt bredbånd.

Det er dog et krav, at medarbejderen har adgang til arbejdspladsen intranet/eksterne netværk/lukket netværk. Det skal altså være muligt at opfylde de samme funktioner/få adgang til samme data derhjemme.

Produkter og tjenester

Forskellige typer bredbånd til rådighed:

 • Trådløst bredbånd
 • Mobilt bredbånd
 • Bredbånd - fiber 
 • Satellitbredbånd
 • ADSL og VDSL - bredbånd via kobbernet

Få bredbåndstilbud til din virksomhed

Der findes en række forskellige produkter. Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvad der er rigtigt for din virksomhed?

Hvilket bredbånd der passer til dig afhænger af dine behov for hastighed og udbyder. For mobilt bredbånd varierer prisen alt efter, hvor meget data du har om måneden.

Vil du se, hvilke bredbåndstilbud der er tilgængelige i dit område? Alt du skal gøre er at udfylde vores formular. Vi sender det så videre til flere aktører, som kan give dig et skræddersyet tilbud på bredbånd.

Så er det nemmere at sammenligne tilbud, produkter og pris. Hvis du dividerer prisen med antallet af mbit/s, kan det være nemmere at sammenligne forskellige tilbud, du får.

Tjenesten er gratis og uforpligtende!

Det tager ikke mere end 4 minutter af din tid

Sammenlign tilbud fra flere bredbåndsleverandører med en, enkel formular, 100 % gratis & uforpligtende.