Få tilbud på mobilt bredbånd fra flere selskaber - Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Få tilbud på Mobilt bredbånd

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ud efter
 • 2
  Få tilbud fra flere bredbåndsselskaber
  Jo flere selskaber du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter løsningen som passer dig bedst, til lavest mulige pris
Bredbånd

Det tager ikke mere end 4 minutter af din tid

Sammenlign tilbud fra flere bredbåndsleverandører med en, enkel formular, 100 % gratis & uforpligtende.

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ud efter
 • 2
  Få tilbud fra flere bredbåndsselskaber
  Jo flere selskaber du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter løsningen som passer dig bedst, til lavest mulige pris

Mobilt bredbånd - alt du skal vide

Med mobilt bredbånd er du altid online - du kan nemlig tage det med dig over alt via en USB-stick, router eller et SIM-kort. Vi guider dig til alt, du skal vide om hastigheder, dataforbrug og prisniveauer.

Der er flere fordele ved at vælge mobilt bredbånd. For det første koster det ikke noget at installere. Det eneste du skal ud med, er et par kroner til udstyret (routeren eller USB-stick) – og udstyret indgår ofte som en del af diverse sommerkampagner og andre introduktionstilbud på mobilt bredbånd. Og så er en af de vigtigste faktorer nok også, at mobilt bredbånd giver frihed. Mobilt bredbånd er nemlig perfekt til dig, der er på farten, i sommerhus, på hyttetur, på stranden eller på rejse.

Mand i hængekøje med tablet
Med mobilt bredbånd kan du tage internettet med dig på ferie.

For mange vil mobilt bredbånd være det bedste og billigste internet, fordi:

 • Du behøver ikke at grave kabel for at installere mobilt bredbånd

 • Der er ingen installationsomkostninger

 • Du får et mobilt internet - som du altså kan tage med dig overalt

 • Du kommer direkte online, når du tænder for strømmen

Fordelene ved at bruge mobilt bredbånd er altså mange. Der er dog også ulemper.

Ulemper ved mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd kan være en anelse mere ustabilt til streaming end almindeligt bredbånd. Det skyldes blandt andet, at det er mere følsomt over for vejrforhold og masteforhold.

Bor du i en storby med mange sendemaster, kan du desuden risikere, at din forbindelse er dårligere, hvis der er spidsbelastningsperioder - eksempelvis hvor alle vil tjekke deres årsopgørelse på samme tid. Det hører dog heldigvis til sjældenhederne, at mobilt bredbånd bliver påvirket.

Hvilke typer af mobilt bredbånd findes der?

Der er flere forskellige former for udstyr, som kan få dit mobile bredbånd op at køre. Det er alle sammen gamle kendinge, som du med stor sandsynlighed har stiftet bekendtskab med tidligere:

 • SIM-kort. Du sætter SIM-kortet i din smartphone, tablet eller phablet, og så kan du straks gå på det mobile netværk. Vær opmærksom på, at du skal have et separat SIM-kort til et mobilt bredbånd. Enten via dit mobilabonnement i form af et twin-SIM/dual-SIM, eller et separat data-SIM. Du kan ikke ringe via et mobilt bredbånd, men gå på nettet som du plejer med din tablet eller device.

 • USB-stick. Du kender det formentlig gennem din computer eller fjernsyn. Det sættes ind i dit device, så enheden får direkte adgang til det trådløse netværk.

 • Router. Det fungerer ligesom med internettet derhjemme. En lille boks fanger det trådløse signal og gør det tilgængeligt for enheder med Wi-Fi.

Priser for abonnement - mobilt bredbånd

Du vil højst sandsynligt gerne have fat i det billigste mobile bredbånd på markedet - og der er stor forskel på prisen på mobilt bredbånd - alt efter, hvor meget data du ønsker, og om du ønsker tilvalgsydelser som for eksempel gratis oprettelse, ingen binding eller ubegrænset forbrug.

Der er to vigtige faktorer, som påvirker prisen på mobilt bredbånd:

1. Dataforbrug (gb)

2. Hastighed (Mbit/s)

Hvor meget data har du brug for?

Hvor meget data har du brug for? Det afhænger af flere faktorer. Start med at spørge dig selv, hvor meget og hvor ofte du bruger internettet - og til hvad. Er det et supplement til en anden internetforbindelse, eller skal det være dit primære internet? Bruger du det kun en times tid på internettet om dagen til at tjekke mails eller sociale medier? Eller streamer du ofte og har derfor brug for en lidt større datapakke? Hvis du arbejder hjemmefra og har brug for at sende og uploade store filer, skal du også tænke i en mere solid datapakke.

1. DATAFORBRUG

10 GB data

Hvis du vælger mobilt bredbånd med en forbindelse på 10 GB, har du tilstrækkeligt med data til for eksempel at streame 8-20 timers tv - selvfølgelig alt efter, hvilken kvalitet du streamer i. Du vil også kunne gå på nettet og tjekke mails og nyheder i godt en time om dagen. 10 GB vil derfor være et godt supplement og er en god mængde data at have med i sommerhuset eller på ferien, hvor du vil bruge mobilt internet.

De fleste streamer dog betydeligt mere end det hver måned og surfer på internettet og tjekker sociale medier og nyheder flere timer dagligt. Er du en af dem, kan du for eksempel kigge mod en datapakke med 20 GB:

20 GB data

Hvis du er på internettet et par timer dagligt, og vil du oven i det gerne streame en del tv, film og musik, kan du sandsynligvis klare dig med 20 GB data om måneden. Streamer du derimod over flere timer dagligt, og vil du gerne kunne gå på internettet med mere end én computer, skal du kigge mod en større datapakke.

100 GB data

Der findes naturligt også datapakker på blandt andet 30, 40 50, 60 GB data om måneden. Tidligere var det ikke muligt at få mobilt bredbånd med så høje forbindelser og mange GB. Men efterhånden som udviklingen tager fart, er vi nået til et sted, hvor du kan få mobilt bredbånd med op til 100 GB data. Du behøver altså ikke at gå ned på streaming, downloading eller håndtering af større filer, selv om du er i sommerhus (eller bare foretrækker et mobilt bredbånd derhjemme).

Er I en familie eller flere, som skal bruge det mobile bredbånd, kan I desuden tilslutte det til en trådløs router til mobilt bredbånd. Når I er flere om det samme mobile bredbånd, bør I som udgangspunkt vælge en pakke med minimum 100 GB.

2. HASTIGHED (mbit/s) på mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd kan sagtens give dig lynhurtigt internet - uden at du skal bakse med problemer med at surfe eller streame musik og film. Mobilt bredbånd får stadig flere kvaliteter tilført - og deraf flere muligheder.

Hvis området du bor i, ikke er udvidet til fiber, kan mobilt bredbånd med omkring 200 GB og 200 Mbit/s give god værdi i form af tilsvarende ydeevne.

Hvor hurtigt du ønsker at komme online afhænger også af, hvilken pakke du vælger. Oftest vil den tilbudte hastighed afhænge af, hvor meget data du vælger.

Det betyder, at du gerne vil se eksempelvis en hastighed på 100 Mbit/s i de mest overkommelige, mens 200 og 300 Mbit/s vil gælde for de dyrere pakker.

Husk at sammenligne priser, inden du vælger mobilt bredbånd

Det er altid en god ide at sammenligne priser hos flere forskellige udbydere, før du vælger mobilt bredbånd. Ellers risikerer du at betale for den samme ydelse. Det billigste abonnement kan sagtens give dig lige så meget data som et dyrere et af slagsen. Det fremgår også af nedenstående prisliste, som er lavet efter en hurtig søgning på nuværende priser for mobilt bredbånd:

 • 6 GB data/måned: 49 kr. pr måned

 • 10 GB data/måned: 99 kr. pr. måned

 • 30 GB data/måned: 89 kr. pr. måned

 • 30 GB data/måned: 99 kr. pr måned

 • 35 GB data per måned: 140 kr. pr måned

 • 100 GB data/måned: 159 kr. pr måned

 • 150 GB data/måned: 149 kr. pr måned

 • 1000 GB data/måned: 209 kr. pr måned

 • 2000 GB data/måned: 183 kr. pr. måned

I den månedlige abonnementspris betaler du for de inkluderede data, for eksempel 50GB. Når dette beløb er brugt op, har du stadig adgang til gratis data – dog med nedsat hastighed.

Hvad er forskellen på trådløst og mobilt bredbånd?

Selvom du får meget for pengene med mobilt bredbånd, er trådløst bredbånd måske mere noget for dig. Særligt hvis du kun vil bruge internettet derhjemme og ikke har behov for at kunne tage det med på farten. Derudover er dog nogle fordele ved trådløst internet, som har at gøre med forholdet mellem pris, datamængde og hastighed,

Trådløst bredbånd er forbundet til mobilnettet via en antenne, og har generelt mere data med i månedsprisen. Derudover er det også mere stabilt, end det mobile bredbånd. Læs mere om trådløst bredbånd her.

Du kan også vælge fibernet, som er et af de hurtigste bredbånd derude. Det er ikke alle husstande, der kan få fiber - men fibernettet bliver langsomt og sikkert udbredt til hele Danmark. Læs mere om fibernet her.

Sammenlign tilbud på billigt mobilt bredbånd

Har du brug for hjælp til at finde et godt og billigt mobilt bredbånd? Så kan du udfylde formularen her på siden.

Du kan både få tilbud på fibernet/trådløst bredbånd og på mobilt bredbånd – som nævnt vil et mobilt bredbåndsabonnement ofte være billigere. Har du brug for høj hastighed og mere data, anbefaler vi, at du ser nærmere på trådløst bredbånd/fibernet.

Herefter vil du blive kontaktet af op til tre internetudbydere, som tilbyder bredbånd i dit område - og som ikke mindst alle kæmper for at få dig som kunde.

Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud.

Det tager ikke mere end 4 minutter af din tid

Sammenlign tilbud fra flere bredbåndsleverandører med en, enkel formular, 100 % gratis & uforpligtende.

Spørgsmål om mobilt bredbånd