Modstrøm Strøm - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Modstrøm

Modstrøm er et af de nyere energiselskaber i Danmark. Det første spadestik til virksomheden blev taget i 2000, da Modstrøms grundlæggere gennem virksomheden OMX stod for at udvikle IT-løsninger til elselskaber i Danmark. Grundlæggere skabte siden selskabet AKTANT, og da elmarkedet blev liberaliseret i 2003, tog udviklingen fart. I 2006 blev Modstrøm Danmark A/S skabt - og i 2008 begyndte virksomheden at sælge el til sine første kunder.

Hvis du vil vide mere om priser og elmarkedet, så læs med her. 

Modstrøm Danmark støtter den grønne omstilling

I dag har Modstrøm energiselskab godt 80.000 kunder. Deres fokus er på at være klimavenlige og på at hjælpe deres kunder med grøn strøm, besparelser på energiforbrug og den grønne omstilling. Ved at spare på energien, kan du også spare penge.

Det gør Modstrøm Danmark A/S på flere måder:

  • Et gratis energitjek af din bolig, hvor du kan få rådgivning om, hvordan du kan spare på el, vand og varme gennem isolering, varmesystem mm.
  • Hvis du vil investere i en varmepumpe, har du mulighed for at afdrage gebyrfrit over sin elregning.
  • Modstrøms egne installatører og håndværkere hjælper med energiforbedringerne i din bolig.
  • Et personligt klimakit på abonnement.

Modstrøm tilbyder sparegaranti

Modstrøm Danmark tør godt garantere, at de kan give dig et billigere energiforbrug end andre elselskaber - du får dog ikke garantien med, hvis du vælger deres billige basispakke. For at få sparegarantien skal du efter to år som kunde hos Modstrøm kunne vise, at du kunne have fået en billigere garanti hos et andet elselskab. Du får herefter differencen og yderligere 10 procent oven i.

Du har selvfølgelig også selv en finger med i spillet, når det kommer til størrelsen af din elregning. Læs artiklen: Hvordan sparer jeg på strøm i hjemmet - 10 tips.

Produkter - grøn strøm

Vær opmærksom på, at priserne på Modstrøms produkter er eksklusiv afgifter og tariffer til staten, som udgør en væsentlig del af din elregning.

Basispakke. 0 kr. pr. md.

SpotEl. Du bliver faktureret månedligt. Skal du have fat i kundeservice, er det under ' Minside', o ellers får du skriftligt svar inden for 3 dage. Ingen telefonisk kundeservice og ingen sparegaranti.

Gennemsnitlig elpris:

Øst: 48,30 øre/kWh inkl. moms

Vest 43,91 øre/kWh inkl. moms

Energisparepakke. 29 kr. pr. md.

Her får du basispakkens indhold og følgende ekstra services: telefonisk kundeservice, rabat i selskabets klimabutik, et energitjek online, personlig energirapport, rabat på energitjek og sparegaranti.

Fordelspakke. 39 kr. pr. md.

Her får du Energisparepakkens indhold og yderligere følgende ydelser: et fordelskort og nul betalingsgebyrer.

Klimapakke. 99 kr. pr. md.

Her får du fordelspakkens indhold og derudover følgende services: styring af dit energiforbrug gennem app. Gratis strøm om natten.

Gennemsnitlige priser:

alle rettigheder elpriser strømmen elprisen rådgiver

Trustpilot - Gode anmeldelser

Ser man på, hvad forbrugerne synes om Modstrøm på trustpilot.dk, ser det ganske pænt ud. Modstrøm Danmark a/s får 3,8 stjerner ud af 5, som svarer til 'god'.

Overvejer du at skifte til Modstrøm? Læs: Hvordan skifter jeg elleverandør?

Du kan også med fordel udfylde formularen her på siden og få forskellige tilbud fra flere elleverandører. Vores service er helt gratis og uforpligtende. 

Kundeservice

Kundeservice telefon: 82 100 200

Mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-14.

kundeservice@modstroem.dk

Det tager ikke mere end 2 minutter af din tid

Tjek om du også kan spare penge på en ny aftale, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.
Vurder vores service
Vurder servicen ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.