Modstrøm Strøm - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Modstrøm

Du spekulerer måske på hvordan du kan træffe det bedste valg for dine elektricitetsbehov. Det er en almindelig fundering, og vi opfordrer dig derfor til at sammenligne tilbud fra forskellige elselskaber, inklusive Modstrøm.

Modstrøm er et af de nyere energiselskaber i Danmark. Det første spadestik til virksomheden blev taget i 2000, da Modstrøms grundlæggere gennem virksomheden OMX stod for at udvikle IT-løsninger til elselskaber i Danmark. Grundlæggere skabte siden selskabet AKTANT, og da elmarkedet blev liberaliseret i 2003, tog udviklingen fart. I 2006 blev Modstrøm Danmark A/S skabt - og i 2008 begyndte virksomheden at sælge el til sine første kunder.

Hvis du vil vide mere om priser og elmarkedet, så læs med her. 

Modstrøm Danmark støtter den grønne omstilling

I dag har Modstrøm energiselskab godt 80.000 kunder. Deres fokus er på at være klimavenlige og på at hjælpe deres kunder med grøn strøm, besparelser på energiforbrug og den grønne omstilling. Ved at spare på energien, kan du også spare penge.

Det gør Modstrøm Danmark A/S på flere måder:

 • Et gratis energitjek af din bolig, hvor du kan få rådgivning om, hvordan du kan spare på el, vand og varme gennem isolering, varmesystem mm.
 • Hvis du vil investere i en varmepumpe, har du mulighed for at afdrage gebyrfrit over sin elregning.
 • Modstrøms egne installatører og håndværkere hjælper med energiforbedringerne i din bolig.
 • Et personligt klimakit på abonnement.

Modstrøm tilbyder sparegaranti

Modstrøm Danmark tør godt garantere, at de kan give dig et billigere energiforbrug end andre elselskaber - du får dog ikke garantien med, hvis du vælger deres billige basispakke. For at få sparegarantien skal du efter to år som kunde hos Modstrøm kunne vise, at du kunne have fået en billigere garanti hos et andet elselskab. Du får herefter differencen og yderligere 10 procent oven i.

Du har selvfølgelig også selv en finger med i spillet, når det kommer til størrelsen af din elregning. Læs artiklen: Hvordan sparer jeg på strøm i hjemmet - 10 tips.

Produkter - grøn strøm

Vær opmærksom på, at priserne på Modstrøms produkter er eksklusiv afgifter og tariffer til staten, som udgør en væsentlig del af din elregning.

SpotEl

10 kr. pr. måned

 • 75% rabat på spottilæg om natten
 • Selvbetjening via Min Side
 • Ingen binding

Premium

99 kr. pr md. 

 • Strøm til indkøbs 20 timer i døgnet
 • Gratis energitjek værdi af 1.795 kr.
 • Ubegrænset energirådgivning
 • Rente- og gebyrfri ratebetaling til energiforbedringer.

alle rettigheder elpriser strømmen elprisen rådgiver

Trustpilot - Gode anmeldelser

Ser man på, hvad forbrugerne synes om Modstrøm på trustpilot.dk, ser det ganske pænt ud. Modstrøm Danmark a/s får 3,8 stjerner ud af 5, som svarer til 'god'.

Overvejer du at skifte til Modstrøm? Læs: Hvordan skifter jeg elleverandør?

Du kan også med fordel udfylde formularen her på siden og få forskellige tilbud fra flere elleverandører. Vores service er helt gratis og uforpligtende. 

Kundeservice

Kundeservice telefon: 82 100 200

Mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-14.

kundeservice@modstroem.dk

Find den elaftale, der passer dig bedst

På dette tidspunkt spekulere du måske på, hvordan du træffer det bedste valg til netop dine strømbehov. 

Det er en udbredt fundering. Vi opfordrer dig derfor til at sammenligne tilbud fra forskellige elleverandører, herunder Modstrøm. Ved at gøre det kan du træffe en informeret beslutning, der er i overenstemmelse med dine behov fra selskaberne, samt dine præferancer i forhold til elaftalens afregningsmodel (Fast, variable).

For at lette proccessen, kan du udfylde vores formular nedenfor. Ved at give nogle få detaljer kan du modtage tilbud fra flere elleverandører, og sammenlinge dette tilbud med et tilbud fra f.eks Modstrøm.

Sammenlign tilbud fra flere elselskaber heriblandt Modstrøm
Dette giver dig mulighed for at evaluere fordelene, priser og tjenester der tilbydes af de forskellige udbydere.

Det tager ikke mere end 2 minutter af din tid

Tjek om du også kan spare penge på en ny aftale, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.