NRGI Strøm - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

NRGI

NRGi blev stiftet i 1915 og er en af Danmarks største energikoncerner. Det er formet som et andelsselskab med 220.000 andelshavere, som alle får del i overskuddet via deres elregninger. Andelshavernes rabat udgør cirka 70 millioner kroner om året - og samlet set har NRGI betalt mere end 2 milliarder kroner tilbage til deres kunder.

Derfor kalder NRGI deres selskab for indehavere af et aktivt demokrati, hvor 100 andelshavere/kunder er valgt ind i selskabets repræsentantskab. Godt 60.000 boliger i Danmark får strøm fra NRGI's solceller og vindmøller.

I alt godt 1.500 ansatte er beskæftiget i NRGI, der omsatte for ca. to milliarder kroner i 2020.

Bliv klogere på strøm og priser her.

Grøn omstilling og bæredygtig energi

NRGI støtter i høj grad, lig andre elselskaber i Danmark, grøn energi i kampen mod klimaforandringer. Det betyder, at de blandt andet støtter formål i Værdipuljen, som er en pulje til at fremme fællesskab og den grønne omstilling. Derudover tilbyder NRGI i samarbejde med GreenMobility 200 dele-bybiler, der kører på el. Delebilerne findes i Århus, og der er rabat, hvis du er kunde hos NRGI - nøgle downloades via en app. Energikoncernen planter også træer sammen med Hedeselskabet for at kompensere for CO2-udledning i forbindelse med virksomhedens produktion af strøm. Træerne står i selskabet jyske "Bevar-Mig-El-SKov".

Over du at skifte elleverandør? Læs: Hvordan skifter jeg elleverandør.

Grønne produkter hos NRGI - privatkunder

Bevar-mig-el: Klimavenlig og klimaneutral.

Variabel elpris, der fastsættes time for time ud fra markedsprisen på den nordiske elbørs. Strømmen er 100 procent grøn og kommer fra vindmøller.

Pris vest for storebælt: 89,99 øre per kwh. Pris øst for Storebælt: 91,34øre per kwh. (læs mere om, hvorfor prisen varierer efter geografi). Abonnement: 16,25 kr. per måned.

Variabel med klima

Her får du grøn strøm fra de danske vindmøller. Elprisen er variabel, hvilket betyder, at den fastsættes hver time ud fra markedet på den nordiske elbørs.Giver den fulde gevinst ved prisfald i markedet - dog tilsvarende risiko ved prisstigninger. Du kan spare penge ved at lægge dit elforbrug såsom vaskemaskine og lignende på de tidspunkter af døgnet, hvor strømmen er billigst. Det er typisk den billigste løsning over tid.

Pris vest for storebælt: 88,50 øre per kwh. Pris øst for Storebælt: 89,84 øre per kwh. Abonnement 16,25 kr. pr. måned.

Kvartal med klima - grøn strøm fra vindmøller

Prisen fastsættes hvert kvartal. Elforbruget dækkes af grøn strøm fra vindmøller. Pris vest for storebælt: 79,7 øre per kwh. Pris øst for Storebælt: 80,66 øre per kwh. Abonnement 16,25 kr. pr. måned.

Kør-vel-el

Variabel elpris til dig med en elbil. Prisen varierer på timebasis, og du kan for eksempel lade din bil om natten, hvor strømmen er billigst. Få en grønnere bil og bolig med strøm fra danske vindmøller. Til husstande med elbil, hvor prisen varierer på timebasis. Pris vest for storebælt: 87,49 øre per kwh. Pris øst for Storebælt: 88,84 øre per kwh. Abonnement 16,25 kr. pr. måned.

Knap så grønne produkter fra NRGI

Variabel

Her får du strømmen til variabel pris. Prisen fastsættes hver time ud fra prisen på markedet på den nordiske elbørs. Typisk den billigste løsning. Pris vest for storebælt: 84,5 øre per kwh. Pris øst for Storebælt: 88,84 øre per kwh. Abonnement 16,25 kr. pr. måned.

Kvartal

Strøm til en fast kWh-pris, som hvert kvartal fastsættes for de kommende tre måneder, samt et månedligt abonnement på 16,25 kr.

Pris vest for storebælt: 75,7 øre per kwh. Pris øst for Storebælt: 76,66 øre per kwh. Abonnement 16,25 kr. pr. måned.

Du spiller også selv en rolle i størrelsen på din elregning. Læs Hvordan sparer jeg på strøm i hjemmet - 10 tips. 

Trustpilot

Laver man en søgning på google, kan man se, at NRGI får god kunde-feedback for sit elsalg. På Trustpilot får 4,7 stjerner ud af 5, hvilket svarer til 'fremragende'.

Kundeservice

Telefon: 70 11 45 00

Åbningstider: hverdage mellem 8.00-18.00.

Du kan skrive en e-mail til NRGI via formular på hjemmesiden.

Alle kunder kan desuden se deres forbrug og elregning ved at logge ind på 'Mit NRGI'.

Ved at downloade appen fra NRGI på din mobil eller tablet, kan du følge med i dit forbrug 24/7, uden at skulle igennem computerens browsere.

Det tager ikke mere end 2 minutter af din tid

Tjek om du også kan spare penge på en ny aftale, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.