Samsung - Sammenlign tilbud fra varmepumpeleverandører cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Samsung

Samsung

Som en global gigant har Samsung i mange årtier været synonym med innovation og teknologisk fremskridt. Inden for varmepumpeindustrien har Samsung etableret sig som en af de førende aktører, hvor de leverer produkter af høj kvalitet.

Deres mission og værdier

Deres løfte om at yde ansvarlighed som en ledende, global virksomhed.

Samsung er forpligtet på at overholde lokale love og regler samt anvende en streng global adfærdskodeks for alle deres medarbejdere. Samsung mener, at etisk ledelse ikke kun er et redskab til at reagere på de hurtige ændringer i det globale forretningsmiljø, men også et middel til at opbygge tillid hos dets forskellige interessenter, herunder kunder, aktionærer, medarbejdere, forretningspartnere og lokalsamfund. Med et mål om at blive en af de mest etiske virksomheder i verden fortsætter Samsung med at uddanne deres medarbejdere og drive overvågningssystemer, mens virksomheden praktiserer en retfærdig og gennemsigtig ledelse.

Deres mission og tilgang

Samsung følger en simpel forretningsmæssig filosofi: At bruge virksomhedens talenter og teknologi til at skabe overlegne produkter og tjenester, der bidrager til et bedre globalt samfund. For at opnå dette sætter Samsung høj pris på deres medarbejdere og teknologier.

Værdierne, der definerer Samsungs ånd

Samsung mener, at det at efterleve stærke værdier er nøglen til god forretning. Derfor er disse kerneværdier sammen med en streng adfærdskodeks centralt i enhver beslutning, som virksomheden tager.

Samsungs fem forretningsprincipper

Som et udtryk for virksomhedens engagement i socialt ansvar som en verdensførende virksomhed annoncerede Samsung Electronics "Samsungs fem forretningsprincipper" i 2005. Principperne tjener som grundlaget for deres globale adfærdskodeks i overensstemmelse med juridiske og etiske standarder og opfyldelsen af virksomhedens sociale ansvar.

Lær deres administrerende direktører at kende

Han, Jong Hee og Kyung, Kye Hyun har haft forskellige positioner i Samsung over årene, som er beskrevet i detaljer i teksten her:

Historie:

Efter at have noteret sig rekordomsætning og driftsoverskud året før kiggede Samsung Electronics mod en ny udfordring, da de fejrede deres 50-års jubilæum i 2019. Siden da har Samsung konstant stræbt efter at blive nummer et inden for systemhalvlederbranchen, samtidig med at virksomheden har skabt vækst inden for områder som AI og 5G. Virksomheden har fortsat med at innovere for at forblive verdensførende inden for hukommelseshalvledere, TVs og smartphones. I 2019 erklærede Samsung også sin nye CSR-vision: “Together for Tomorrow! Enabling People.” Strategien skitserede virksomhedens forpligtelser som en global, ansvarlig erhvervsborger, og formulerede, hvordan Samsung stræber efter at opfylde sit sociale ansvar og det værdisæt, som virksomheden vil vedtage for det næste århundrede og fremover.

Kilde: https://www.samsung.com/dk/business/about-us/company-info/

Samsungs forpligtelse til kvalitet

Samsungs dedikation til forskning og udvikling har ført til en serie af varmepumper, der er både effektive og energibesparende. Deres produkter afspejler deres stræben efter excellence inden for alle teknologiske områder.

Bæredygtighed og effektivitet

Med den stigende bekymring for miljøet har Samsung taget skridt for at sikre, at deres varmepumper er miljøvenlige. De fokuserer på at skabe løsninger, der reducerer CO2-udslip og samtidig holder hjemmet varmt.

En skræddersyet oplevelse

Uanset om det er til et lille hjem eller et stort kontorområde, tilbyder Samsung varmepumper, der kan tilpasses efter individuelle behov. Fleksibiliteten i deres produktsortiment gør det nemt for kunderne at finde det perfekte match.

Brugervenlighed i designet

Samsung forstår, at teknologi skal være let at bruge. Deres varmepumper er designet med brugerne i tankerne, hvilket gør installation og drift enkel og problemfri.

Lokalt engagement og global rækkevidde

Samsungs tilstedeværelse i Danmark sikrer, at kunderne får lokal support og service. Med en global rækkevidde garanterer de også adgang til den nyeste teknologi på markedet.

Sammenligning er nøglen

Når man træffer en beslutning om at investere i en varmepumpe, er det vigtigt at undersøge alle mulighederne. Overvej at sammenligne forskellige varmepumpeudbydere for at finde den bedste løsning for dit behov.

Sikkerhed og pålidelighed

Med Samsung kan kunderne føle sig sikre. Deres varmepumper gennemgår strenge kvalitetskontroller, hvilket sikrer pålidelighed og lang levetid.

Dit næste skridt

Valget af den rigtige varmepumpe kan være en udfordring. For at gøre processen nemmere kan du benytte Tjenestetorvet til at udfylde en formular og få tilbud fra flere varmepumpeleverandører. Dette giver dig muligheden for at tage en informeret beslutning baseret på dine specifikke behov.

Interesseret i at lære mere om varmepumper?

Læs vores andre artikler her:

Se de nye tal: Billigste varmekilde 2023

Levetid for varmepumper: Så lang er den

Skift til varmepumpe: Så meget kan du spare

Hvor meget koster en varmepumpe - pris 2023

Varmepumpe-test: De bedste varmepumper i 2023

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Udfyld vores formular for at modtage konkurrencedygtige tilbud og træffe den bedste beslutning for dit hjem.

Det tager ikke mere end 2 minutter af din tid

Tjek om du også kan spare penge på en ny aftale, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.
Vurder vores service
Vurder servicen ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.