Ansvarsforsikring | Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Find billig delkasko ved at sammenligne tilbud

Gennem TjenesteTorvet kan du finde en billigere delkasko ved at sammenligne tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Du bestemmer selv, hvilken dækning du ønsker..
Spar opptil 25% med samlerabatt
Bli belønnet ved å samle forsikringene. Velger du 2 eller flere produkter får du rabatt på opptil 25 %

KUN ANERKENDTE SELSKABER

 • De forsikringer, du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da ulykken vil have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere. Ansvarsforsikring på en bil er også påkrævet ved lov. Desuden er ulykkesforsikring og rejseforsikring forsikringer, som det er værd at overveje.

 • Sådan får du billigere forsikring:

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Find den billigste Delkasko

Delkasko kan altså være et rigtig fordelagtigt valg, hvis man har en ældre bil med stor praktisk værdi, men som det ikke giver mening at forsikre fuldt ud. Med delkasko sparer du nogle kroner og øre, men er samtidig dækket mod de mest alvorlige skader, din bil kan få. Delkasko er således den billigste form for bilforsikring, du kan få, hvis du gerne vil dækkes udover den lovpligtige ansvarsforsikring.

Så hvis du kan leve med, at bilen kan få buler og skrammer, uden at du er forsikret mod det, og at du til gengæld er sikret, hvis det f.eks. bliver totalskadet i et uheld, kan delkasko være et godt valg for dig.

Hvis du vil have en mere komplet dækning, skal du overveje en almindelig kaskoforsikring og eventuelt nogle tilvalgsordninger.

Du kan læse mere om kaskoforsikring lige her.

Hvad er en delkaskoforsikring?

I princippet er en delkaskoforsikring en kaskoforsikring rettet mod ældre biler med mindre værdi. Som 'del' antyder i ordet 'delkasko', får man altså kun dele af dækningen fra en normal kaskoforsikring, men til gengæld skal du også betale en mindre del af prisen i forhold til en kaskoforsikring.

Delkasko er en fuldkommen frivillig forsikring, som er relevant for dem, som ikke vil nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring, men som heller ikke ønsker en fuld kaskoforsikring. Delkasko er specielt en overvejelse værd, hvis man ejer en bil med en værdi på mindre end 20- 25.000 kr., da disse biler typisk ikke giver mening at forsikre fuldt ud, da forsikringspræmien vil være for høj i forhold til bilens værdi.

Her kan delkasko give rigtig god mening, da den har et bedre prisleje i forhold til bilens lavere værdi, men samtidig yder beskyttelse mod de værste uheld. Du skal altså være indstillet på, at hvis du har en delkasko, får du ikke dækket buler, ridser og småskrammer, men bliver bilen totalskadet, er du selvfølgelig dækket ind.

Hvad er forskellen på kasko og delkasko?

Forskellen på kasko og delkasko kan koges ned til dækning og pris.

Delkasko har både en mindre pris og en mindre dækning i forhold til en kasko. Hvor delkasko kun dækker mod de mest alvorlige uheld og ulykker, dækker kaskoforsikring altså en smule bredere og giver på den måde bedre beskyttelse af din bil. 

Kaskoforsikringen vil ofte være det oplagte valg, hvis du har en bil af substantiel værdi, hvor delkasko kan være et fordelagtigt valg for biler af mindre værdi, da forsikringspræmien ikke bliver for stor i forhold til bilens værdi, hvilket hurtigt kan blive tilfældet, hvis man har en fuld kaskoforsikring på en bil med lav værdi.

Hvad dækker en delkaskoforsikring?

En delkaskoforsikring dækker kun de mest alvorlige uheld og skader, som din bil bliver udsat for. Bliver din bil eksempelvis stjålet eller totalskadet, dækker din delkasko. Får du en parkeringsskade eller andre buler, ridser eller skrammer, dækker den ikke.

Derfor skal man altså finde ud af, hvorvidt man vil have en bilforsikring, der dækker skader i et bredt omfang, eller om man er fint tilfreds med en lidt billigere forsikring, som så til gengæld ikke har helt samme dækningsgrad. 

Hvornår er det en god idé med en delkasko?

En delkasko er en rigtig god idé, hvis du gerne vil have den billigst mulige forsikring udover den lovpligtige ansvarsforsikring. Den er et super fornuftigt valg, specielt hvis man har en bil, hvor salgsværdien vil være relativt lav. Ved at have en billig delkasko har man nemlig en forsikring, som ikke udgør en for stor udgift i forhold til bilens samlede værdi.

Som tommelfingerregel siger man, at hvis ens bil er under 20-25.000 kr. værd, er en delkasko værd at overveje. Er den mere værd end dette, vil en almindelig kaskoforsikring ofte være et mere fornuftigt valg.

Men det, at man har en bil af lavere værdi, er ikke ensbetydende med, at man skal vælge en delkasko fremfor en almindelig kaskoforsikring. Hvis du har en bedre mavefornemmelse ved at være bredere dækket, skal du ikke vælge en delkasko, ligesom bilen måske har stor praktisk værdi, hvorfor du gerne vil være godt sikret - selv mod de mindre skader.

Hvad koster en delkasko?

En delkasko er den billigste forsikring, du kan få udover den lovpligtige ansvarsforsikring, som er det absolutte minimum. Prisen er bl.a. sat ud fra den enkelte bil (herunder model og alder), din alder, bopæl, skadeshistorik og din fører-anciennitet.

Samtidig kan man selvfølgelig også få en lavere forsikringspræmie ved at betale en højere selvrisiko. Dette skal man dog være meget varsom med ved en delkasko, da en høj selvrisiko sjældent vil give mening, da den selvrisiko, man skal betale for rent faktisk at kunne benytte sig af sin forsikring, vil udgøre en for stor del af den samlede værdi, som bilen har.

Hvis din bil er 20.000 værd, udgør en selvrisiko på 6.000 kr. eksempelvis 30% af bilens værdi.

Sammenlign tilbud og få en billigere delkasko

Hvis du er på jagt efter en billigere forsikring, er det altid en god idé at sammenligne de forskellige forsikringsselskaber, og hvad de tilbyder. Selv hvis du har en god delkaskoforsikring i forvejen, kan der være penge at spare ved at tjekke markedet igen. Det opdateres nemlig hele tiden i forhold til vilkår og priser.

Og det er langt fra usandsynligt, at du kan skifte til et selskab, som kan give dig en bedre pris på det samme produkt. Eller at du kan bruge den hårde konkurrence til at få dit selskab til at give dig en bedre aftale på dine eksisterende forsikring.

Hvis du vil slippe for bøvlet med selv at ringe rundt, kan du udfylde formularen her hos os. Så vil du blive kontaktet af 2-3 forsikringsselskaber, som alle kæmper om at få dig som kunde. Og det er faktisk slet ikke så besværligt at skifte forsikring. Læs mere om at opsige eller skifte din forsikring her.

Find billig delkasko ved at sammenligne tilbud
Gennem TjenesteTorvet kan du finde en billigere delkasko ved at sammenligne tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Du bestemmer selv, hvilken dækning du ønsker..