Alm. Brand Forsikring - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig
Gratis og uforpligtende

Få tilbud på forsikring fra Alm. Brand og op til 2 andre forsikringsselskaber, helt uforpligtende. Sammenlign og vælg det bedste tilbud.

Få tilbud på forsikring fra Alm. Brand og andre selskaber

Alm. Brand Forsikring

I forskellige livssituationer ændres behovet for forsikring også. Alm. Brand ved dette. Derfor tilpasser de forsikringen til dig som kunde. Så du nemt kan sikre dig selv, din familie og dine værdier - uanset livssituation. På den måde vil Alm. Brand forsikring give dig en bekymringsfri hverdag.

Alm brand tinypng

Dette bør du tjekke

Hvor god er dækningen?

Det første skridt er at sammenligne tilbud fra Alm. Brand og forsikringsselskaber. Derefter kan du læse vilkårene gennem og få et overblik over, hvad der er dækket, og om dækningen er god nok. Derefter vil det være en vurdering af, hvor du får mest for dine penge.

Er du dobbeltdækket?

Kontroller, at de forsikringspolicer, du har i dag, ikke overlapper hinanden. Hvis du er dobbeltdækket, risikerer du at have brugt penge på noget, du ikke får noget for.

Bør du samle forsikringene?

Kontroller, om du kan spare penge ved at indsamle forsikringerne hos et selskab, og få samlerabat. De forskellige selskaber opererer med lidt forskellige rabatter. Vurderingen bliver således, om det lønner sig at have forsikringen spredt i forskellige selskaber eller samle i et.

 • Forsikringer du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

 • Sådan får du billigere forsikring

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Alm. Brand forsikring

Alm. Brand er en dansk koncern, som første gang så dagens lys tilbage i 1792. Selskabet har hovedsæde i København.

Virksomheden dækker både forsikring og pension. Inden for forsikring har Alm. Brand et særligt fokus på privatkunder, små og mellemstore erhvervsvirksomheder, ejendomsejere og -administratorer, den offentlige sektor og landbruget.

Når det gælder livsforsikringer, pensionsopsparing og pensionsforsikringer har koncernen især blikket rettet mod private, indehavere og ansatte i mindre erhvervsvirksomheder og landmænd.

Alm. Brand Bank har overdraget dets bank-aktiviteter til Sydbank og er er indgået i et partnerskab med banken. I samarbejder med Sydbank vil Alm. Brand fortsat være fokuseret på at skabe de bedste finansielle produkter.

Læs mere forsikringer, priser og dækninger her. 

Bedre depotrente end de øvrige selskaber

Alm. Brand pension har i 2021 den højeste depotrente for 8. år i træk - nemlig 3 procent. Det betyder, at pensionskunder får markedets højeste depotrente blandt landets kommercielle selskaber.

Ved en søgning på forsikringsselskabet hos trustpilot får Alm. Brand 3, 7 stjerner ud af 5 stjerner fra sine kunder. Det svarer til en middel anmeldelse.

De mest populære forsikringer hos Alm. Brand er:

 • Bilforsikring
 • Indboforsikring
 • Ulykkesforsikring
 • Hundeforsikring

Alm. Brand bilforsikring

En bilforsikring hos Alm. Brand dækker over tre typer:

 • Lovpligtig ansvarsforsikring
 • Kaskoforsikring - kan udvides til Superkaskoforsikring
 • Tilvalgsdækninger

Alm. Brand tilbyder en række fordele i deres bilforsikring:

 • Du kan blive elitebilist på 1 år, hvis du er fyldt 30 år.
 • Du får en lavere pris, hvis du kører mindre i bilen
 • Ingen selvrisiko ved eksempelvis brand, tyveri og seriehærværk.

Alm. Brand indboforsikring

Hvis du vælger at tegne en indboforsikring gennem Alm. Brand lover selskabet dig flere fordele. Du kan for eksempel få op til 20 procents rabat, hvis du forsikrer din bolig mod indbrud. Du kan få hjælp og rådgivning, hvis du har været udsat for identitetstyveri. Og så kan du få seniorfordele, når du er over 60 år gammel:

 • Ved tyveri af guld- og sølvsmykker er der ikke længere begrænset dækning på forsikringssummen.
 • Hvis du oplever tricktyveri på forsikringsstedet, er du også dækket ind.
 • Har du en ægtefælle eller samlever på plejehjem er denne også dækket af din forsikring.

Alm. Brand rejseforsikring

En rejseforsikring hos Alm. Brand dækker alle i husstanden - også børnebørn. Kommer du til skade eller bliver syg på din ferie, skal du kontakte SOS International. De har telefonnummer 38 48 91 81. Det er vigtigt, at du også husker at anmelde det til politiet, hvis du bliver udsat for tyveri eller overfald.

Derudover kan du vælge at bruge appen HelpMe. Den giver dig nemlig adgang til online lægehjælp, hvis du er kommet til skade eller er blevet syg. Så slipper du for bekymringerne ved at skulle kommunikere med en læge, hvis sprog du muligvis ikke taler.

Med HelpMe, får du følgende hjælp:

 • Nordiske læger og sygeplejersker sidder klar med professionel hjælp
 • Du kan få konsultation via telefon, chat eller videokonsultation mellem kl. 08.00-20.00.
 • Du kan få hjælp til, hvor det nærmeste hospital eller den nærmeste læge befinder sig.
 • Du kan få rådgivning døgnets 24 timer.
 • Du kan få hjælp og vejledning i forhold til hjemtransport eller forlængelse af opholdet som følge af, at du er kommet til skade eller er blevet dårlig.

Alm. Brand - kundeservice og kontaktoplysninger

Er du kunde hos selskabet, kan du anmelde skader online.

Du kan kontakte Alm. Brand telefonisk alle hverdage.

Man-torsdag: 08.00-18.00

Fredag: 08.00-16.00

Henvendelser angående forsikring: 96 10 17 17

Henvendelser angående pension: 96 10 17 16

Du kan også vælge at skrive med selskabets chatbot eller skrive til Alm. Brand gennem deres online mailkontakt.