Find bedste motorcykelforsikring - Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Få tilbud på motorcykelforsikring

Sammenlign tilbud på motorcykelforsikring. Du bestemmer selv hvilken dækning du ønsker.
Spar opptil 25% med samlerabatt
Bli belønnet ved å samle forsikringene. Velger du 2 eller flere produkter får du rabatt på opptil 25 %

KUN ANERKENDTE SELSKABER

 • Hvilke forsikringer bør du have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

 • Sådan får du billigere forsikring:

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Sådan finder du en god og billig motorcykelforsikring

Med forårets ankomst rykker danske motorcykelentusiaster ud på de danske landeveje. Det er vigtigt at føle sig tryg som blød trafikant – og her er en motorcykelforsikring en væsentlig faktor.

Har du en motorcykel? Eller drømmer du om en? Så er du måske også på udkig efter en billig motorcykelforsikring, som lever op til lige præcis dine behov.

Det kan også være, at du allerede har en mc forsikring, men vil vide, om der findes andre, billigere og bedre måder at forsikre din tohjulede på. Det gør der højst sandsynligt – de fleste finder ud af, at de sparer penge, når de går deres forsikringer igennem. 

På Tjenestetorvet.dk kan vi hjælpe dig med at indhente flere gode tilbud på en motorcykelforsikring, gratis og uforpligtende. Så skal du ikke selv bruge tid på at undersøge markedet, men kan læne dig tilbage og modtage forsikringstilbud fra flere forskellige selskaber. Bliv klogere på, hvad en mc forsikring dækker hos de forskellige forsikringsselskaber, her.

Der findes forskellige typer af forsikringer til din motorcykel:

 • Lovpligtig ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker skade på andre personer og køretøjer.
 • Kasko. En kaskoforsikring dækker, modsat en lovpligtig ansvarsforsikring også skader på egen motorcykel.
 • Tilvalg - hvis din mc forsikring for eksempel også skal dække halvårlig eller helårlig dækning.

Den lovpligtige ansvarsforsikring

Det er obligatorisk at have en ansvarsforsikring på sin motorcykel. Undlader du at tegne en ansvarsforsikring, skal du betale dagsbøder og er i sidste ende tvunget til at afmelde dit køretøj. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker skader på andre mennesker, bygninger eller andre køretøjer.

Kan en kaskoforsikring betale sig for dig?

Hvis du vil køre mere trygt på vejene, når det gælder din økonomi, bør du vælge en motorcykelforsikring med kasko. Den dækker skader på din motorcykel for eksempel som følge af kollision, styrt, brand, ved tyveri og lignende. 

Kaskoforsikringen dækker i nogle tilfælde redning og vejhjælp – også i udlandet.  Og den vil typisk erstatte fastmonteret tilbehør med en værdi op til 14.663 kr. (2021-indeks). 

Hvad koster en kaskoforsikring

Prisen på din mc forsikring afhænger af flere forskellige faktorer, som kan variere fra selskab til selskab:

Din alder

En 19-årig betaler mere i forsikringspræmie end en 40-årig, da yngre motorcyklister statistisk set får en skade oftere end den ældre og måske mere erfarne motorcyklist. Nogle selskaber kan også stille som betingelse, at motorcyklister under fx 30 år skal dække dobbelt-selvrisiko og andre selskaber tilbyder ikke kaskoforsikring, hvis du er under 25-30 år gammel. Atter andre vil måske kun tilbyde dig kasko som ung motorcyklist, hvis du har en billig motorcykel.

Anciennitet og tidligere skader

Hvor længe har du haft en motorcykelforsikring, og hvor mange skader har du haft? Det kan også have en stor indflydelse på den pris, forsikringsselskabet tilbyder dig.

Din bopæl

Mange forsikringer er dyrere, når du bor i større byer, særligt København. Det skyldes, at mængden af kriminalitet og trafikulykker er større i byerne. 

Alderen på din motorcykel

Jo ældre den er, jo billigere er forsikringen. Når din motorcykel er 30 år gammel og derover, betegnes den som en veteranmotorcykel – og her er prisen billigere. 

Type af motorcykel

Jo større motor og jo flere kræfter, jo dyrere er din motorcykelforsikring. 

Størrelsen på din selvrisiko

Jo højere din selvrisiko er, jo billigere er præmien for din forsikrede motorcykel.

Samlerabat kan være vejen til en billig mc forsikring

Mange selskaber tilbyder en billigere forsikring, hvis du samler alle dine forsikringer hos dem. Her er det dog vigtigt at se sig for, for det kan godt være billigere eksempelvis at sprede dine forsikringer ud på to forskellige selskaber. Undersøg derfor markedet grundigt og indhent tilbud på ikke bare én motorcykelforsikring, men mindst tre forskellige forsikring. Så er du sikker på at få en billig mc forsikring, som samtidig lever op til dit behov.

Køreteknisk kursus = billigere motorcykelforsikring

Hvis du har gennemgået et køreteknisk kursus, hvor du har opgraderet dine evner på din motorcykel, kan det gøre din forsikring billigere.

Gode tilvalg til din mc forsikring

Der er flere forskellige tilvalgsdækninger til din motorcykelforsikring. Motorcykelsæsonen varer fra marts til november, og en mc forsikring vil typisk dække disse måneder. Ønsker du også at køre i vintersæsonen, skal du tilkøbe en helårsdækning. Det er dyrere at forsikre din motorcykel om vinteren, da sæsonen byder på våde og glatte veje.

Du skal også købe tilvalg, hvis du vil forsikre udstyr, der er mere end 14.663 kr. værd.  Et andet godt tilvalg er en fører-ulykkesforsikring. Den forsikrer dig som fører af motorcyklen, hvis du får varige mén efter en ulykke. Den udbetaler også en forsikringssum til dine efterladte, hvis du er i en ulykke med dødelig udgang.

Hvilken mc forsikring er den rigtige for din motorcykel?

Om du skal vælge både kasko og ansvarsforsikring afhænger af, hvad din motorcykel er værd - og hvor ofte du bruger den. Men som hovedregel kan du gøre dig følgende overvejelser:

Har du en motorcykel af ældre dato, som du kun kører ud på en sjælden gang, og har du den opbevaret sikkert, så kan det sagtens give mening at nøjes med en ansvarsforsikring.

Hvis du til gengæld har lagt en stor sum penge i din motorcykel, og kører du ofte ud på landevejene, så er det en rigtig god ide også at tegne en kaskoforsikring i din motorcykelforsikring.

Når du har besluttet dig for, om du skal have en ansvarsforsikring eller både ansvarsforsikring og kasko, er du allerede et skridt nærmere din nye motorcykelforsikring. Næste skridt er at indhente tilbud. Når du får tilbuddene tilbage igen, så sammenlign dem ud fra følgende parametre, før du køber forsikringen:

 • Hvad koster den årligt
 • Serviceniveau
 • Dækning - hvad dækker den enkelt forsikring
 • Hvilke tilvalg kan du få og hvad er det billigste pristrin kontra det dyreste.
 • Har forsikringsselskabet særlige tilbud eller rabatter, der passer til dig som fører. Hvordan er du for eksempel dækket ind som ung fører?
 • Har forsikringsselskabet det, der hedder "friskade"? Det betyder, at du ikke bliver straffet med en dyrere forsikringspræmie, hvis uheldet er ude. Typiske friskader er skader i forbindelse med brand, eksplosion og lynnedslag. Det kan også være tyveri, glasskader og skader efter hærværk på motorcyklen.
 • Hvilken type vejhjælp er inkluderet i kaskoforsikringen - og gælder vejhjælpen i udlandet

Det sidste skridt er forhandlingen. Du har nu fået tilsendt flere forskellige gode tilbud på en motorcykelforsikring. Husk, at du sidder i en forhandlingssituation, hvor selskabet gerne vil have dig som kunde. Derfor skal du også prøve at forhandle dig til en bedre pris på en motorcykelforsikring. Kan du for eksempel samle dine forsikringer og opnå rabat?

Udfyld vores formular og slip for selv at indhente tilbud på din motorcykelforsikring

Det kan virke uoverskueligt at skulle sammenligne priser på mc-forsikring hos de mange danske forsikringsselskaber. Men leder du efter at få den billigste og samtidig den bedste dækning, er der ingen vej uden om. Prisen på din motorcykelforsikring afhænger nemlig i høj grad af, hvorvidt du har undersøgt markedet grundigt.

Til gengæld kan du spare tid ved at bruge vores enkle formular her på siden, gratis og uforpligtende. Så snart du har udfyldt formularen, vil du få tilsendt tilbud fra flere forsikringsselskaber på en gang. Derefter kan du vælge det tilbud, du synes, er bedst og billigst. Som en bonus er de forskellige selskaber fuldt ud klar over, at du er i kontakt med flere af deres konkurrenter og ved derfor, at de skal give dig et godt tilbud, før du vælger en motorcykelforsikring hos dem.

Hvis du også vil undersøge, om du har den rette bilforsikring, husforsikring, bådforsikring eller anden type forsikring, så inkluderer også dem i din søgning. På den måde kan du se, om der er penge at spare ved at samle dine forsikringer samme sted. 

Spørgsmål om mc-forsikring