Tryg Forsikring - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig
Gratis og uforpligtende

Tryg Forsikring

Få tilbud på forsikring fra Tryg og op til 2 andre forsikringsselskaber, helt uforpligtende. Sammenlign og vælg det bedste tilbud.

Få tilbud på forsikring fra Tryg og andre selskaber

Tryg Forsikring

I forskellige livssituationer ændres behovet for forsikring også. Tryg ved dette. Derfor tilpasser de forsikringen til dig som kunde. Så du nemt kan sikre dig selv, din familie og dine værdier - uanset livssituation. På den måde vil Tryg forsikring give dig en bekymringsfri hverdag.

Tryg logo

Dette bør du tjekke

Hvor god er dækningen?

Det første skridt er at sammenligne tilbud fra Tryg og forsikringsselskaber. Derefter kan du læse vilkårene gennem og få et overblik over, hvad der er dækket, og om dækningen er god nok. Derefter vil det være en vurdering af, hvor du får mest for dine penge.

Er du dobbeltdækket?

Kontroller, at de forsikringspolicer, du har i dag, ikke overlapper hinanden. Hvis du er dobbeltdækket, risikerer du at have brugt penge på noget, du ikke får noget for.

Bør du samle forsikringene?

Kontroller, om du kan spare penge ved at indsamle forsikringerne hos et selskab, og få samlerabat. De forskellige selskaber opererer med lidt forskellige rabatter. Vurderingen bliver således, om det lønner sig at have forsikringen spredt i forskellige selskaber eller samle i et.

 • Forsikringer du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

 • Sådan får du billigere forsikring

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Tryg forsikring

Tryg er en virksomhed med rødder helt tilbage til det 18. århundrede. I 1782 raserede en brand i København, og i kølvandet på dens hærgen blev danskerne opmærksomme på vigtigheden af ​​at sikre sig mod ulykker. Tre år senere blev Danmarks første forsikringsselskab, Kjøbenhavns Brand, grundlagt, og navnet Tryg optræder for første gang som en del af Livsforsikringsselskabet Tryg A/S i 1898. Ambitionen var at skabe større tryghed og ekstra sikkerhed for privatpersoner og virksomheder.

I dag er Tryg det største skadesforsikringsselskab og det næststørste i Norden. Det har cirka 4.400 ansatte og godt 4 millioner kunder blandt både private kunder og virksomhedskunder. Hver fjerde dansker er forsikret gennem Tryg, som også forsikringselskaberne Alka Forsikring og TMJ forsikring hører under.

en illustration af organisationsstrukturen i tryg

Bonus til alle medlemmer af Tryg forsikring

Alle Trygs kunder er automatisk medlem af det, der hedder Tryghedsgruppen. Det er en af Trygs største aktionærer, som står bag Trygfonden. Det betyder, at som kunde i Tryg forsikring, får man en årlig bonus. I 2020 fik medlemmer i Tryg en bonus på 8 procent af deres forsikringspræmie.

Ser man på Trustpilot får Tryg forsikring rundt regnet gode anmeldelser for sine nuværende forsikringer. Der er både en-stjernede og fem-stjernede anmeldelser, som til sammen giver Tryg fire stjerner i gennemsnit. De fleste finder altså tryghed i at være kunde hos Tryg forsikring.

Vil du vide mere om forsikringer, dækninger og priser? Så læs med her. 

Forsikringer hos Tryg

Du kan købe forsikringer hos Tryg inden for alle områder. Fra de mest populære som bilforsikring, rejseforsikring og husforsikring til autocamperforsikring, veteranbilforsikring, entrepriseforsikring, diagnoseforsikring og familieforsikring. Tryg forsikring tilbyder endvidere en række rabatter. Du kan eksempelvis få 20 procents rabat på selskabets bilforsikring, indboforsikring og personforsikring, hvis du bestiller forsikringen online via websitet.

Tryg bilforsikring

Tryg forsikring tilbyder tre typer af bilforsikringer ud over den lovpligtige ansvarsforsikring:

 • Basis, som dækker ansvar og kasko.
 • Udvidet, som er deres mest populære bilforsikring, og dækker ansvar, kasko, vejhjælp og førerforsikring.
 • Super, som har flere fordele og også dækker friskade og glas samt parkeringsskade.

Tryg har også en særlig bilforsikring, som hedder Tryg Drive. Det er en app, som måler din kørsel og belønner god kørsel med op til 30 procents rabat. Du får tilsendt en dongle, som skal sidde i bilen. Den hjælper app'en med at måle blandt andet hastighed, udsving i din acceleration, hvor meget du trykker på speederen, motorens omdrejningstal og meget mere. Jo bedre du kører bil, jo bedre dækning, og jo billigere dækning kan du få.

Den kan også fortælle dig, hvad du gennemsnitligt udleder af Co2 i forbindelse med din kørsel.

Tryg diagnoseforsikring

Hvis du har en personforsikring, tidligere kaldet ulykkesforsikring, gennem Tryg forsikring, kan du vælge at udvide den med en diagnoseforsikring. Det er en forsikring, som gør, at du hurtigere kan få en diagnose frem for at skulle stå på venteliste i det offentlige. Du kan blandt andet forvente at blive udredt af speciallæger på privathospitaler, få relevante undersøgelser, udregning af psykiske symptomer, genoptræning hos fysioterapeut og meget andet.

Tryg - Kundeservice og kontakt

Tryg forsikring kontaktes først og fremmest via kundeservice. Telefonnummeret til kundeservice er 70 11 20 20. Du kan også chatte med en kundechef på hjemmesiden, hvis du har behov for hurtig hjælp eller rådgivning.

Som kunde kan du via Min Side finde oplysninger om dine forsikringer, anmelde skade døgnet rundt eller ændre din forsikring - det kan gøres skriftligt via din personlige side på websitet.

Kundecenter:

Mandag - torsdag: 08-21

Fredag: 08-20

Lørdag: 09-16

Akut hjælp 24/7 - Tryg Alarm i samarbejde med Falck

I Danmark - ring på +45 70 11 20 20

Hvis du for eksempel er udsat for indbrud eller vand i kælderen og har behov for akut assistance.

I udlandet - ring +45 44 68 82 00

Hvis du for eksempel har behov for akut hjælp ved indlæggelse, forsinkelse af rejse, hjemkaldelse pga. sygdom eller evakuering fra feriested.