Gf forsikring Forsikring - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig
Gratis og uforpligtende

Gf forsikring Forsikring

Få tilbud på forsikring fra Gf forsikring og op til 2 andre forsikringsselskaber, helt uforpligtende. Sammenlign og vælg det bedste tilbud.

Få tilbud på forsikring fra Gf forsikring og andre selskaber

Gf forsikring Forsikring

I forskellige livssituationer ændres behovet for forsikring også. Gf forsikring ved dette. Derfor tilpasser de forsikringen til dig som kunde. Så du nemt kan sikre dig selv, din familie og dine værdier - uanset livssituation. På den måde vil Gf forsikring forsikring give dig en bekymringsfri hverdag.

GFlogo

Dette bør du tjekke

Hvor god er dækningen?

Det første skridt er at sammenligne tilbud fra Gf forsikring og forsikringsselskaber. Derefter kan du læse vilkårene gennem og få et overblik over, hvad der er dækket, og om dækningen er god nok. Derefter vil det være en vurdering af, hvor du får mest for dine penge.

Er du dobbeltdækket?

Kontroller, at de forsikringspolicer, du har i dag, ikke overlapper hinanden. Hvis du er dobbeltdækket, risikerer du at have brugt penge på noget, du ikke får noget for.

Bør du samle forsikringene?

Kontroller, om du kan spare penge ved at indsamle forsikringerne hos et selskab, og få samlerabat. De forskellige selskaber opererer med lidt forskellige rabatter. Vurderingen bliver således, om det lønner sig at have forsikringen spredt i forskellige selskaber eller samle i et.

 • Forsikringer du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

 • Sådan får du billigere forsikring

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Gf forsikring

Gf er et dansk forsikringsselskab, som blev stiftet i 1967 i Odense. Gf står for Gruppe Forsikring.

Tanken bag var at skabe et medlemsejet selskab, hvor de fordyrende led var sorteret fra, og hvor pengene skulle gå til dækning af skader, administration, nærværende rådgivning i lokale afdelinger og overskudsdeling. Sådan fungerer det stadig hos Gf forsikring den dag i dag.

Gf forsikring tilbyder alle de gængse forsikringer, såsom bilforsikring, husforsikring, indboforsikring og personforsikring.

Medlemsejet selskab giver billigere forsikringer

I løbet af sin levetid har Gf forsikring betalt mere end 3 milliarder skattefrie kroner tilbage til sine medlemmer. I dag fungerer deres overskudsdeling således, at overskuddet føres tilbage til kunderne ved at give dem billigere forsikringer det efterfølgende år. I 2021 fik medlemmerne del i ca. 215 millioner kroner fra Gf forsikringsoverskud. Gf er 100 procent medlemsejet. Og overskuddet går derfor direkte til at sætte prisen ned på kundernes forsikringer frem for til en mindre gruppe aktionærer eller investorer.

Nærværende rådgivning hos Gf forsikring

Medlemmerne er organiseret i forsikringsklubber, som hver har et lokalt Gf kontor med en medlemsvalgt bestyrelse og eget regnskab. Et af formålene ved at skabe lokale afdelinger er at kunne give personlig betjening i nærheden af din bopæl. Der findes i dag 45 selvstændige forsikringsklubber i Danmark. Som medlem skal du betale et årskontingent til klubben, som så til gengæld tilbyder nogle fordele, fx. lånebil, rabat på udstyr til hjem og bil og transporthjælp.

Laver man en søgning på Trust Pilot har Gf forsikring overvejende tilfredse kunder. Gf forsikring scorer 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket svarer til 'fremragende'.

Bilforsikring

Gf bilforsikring har tre forskellige forsikringer til de danske bilister. Den lovpligtige ansvarsforsikring, en delkasko og en kasko.

Ansvarsforsikring: Dækker skader op andre og deres ting

Delkasko: Hjælper dig med de skader, der kan opstå, når ikke kører i bilen. Det kan være tyveri, brand eller nedstyrtende genstande.

Kasko: Kasko er den bedste dækning, du kan få, og dækker blandt andet skade ved kollision, brand, hærværk og glasskade.

Husforsikring  

Gf forsikring dækker brand- og vandskader på dit hus. Derudover dækker den følgende skader:

 • Rør og kabler
 • Sky- eller tøbrud og storm
 • Insekt- og svampskade
 • Selvom du passer godt på
 • brand, kortslutning, lynnedslag og eksplosion
 • Rådskader

Du kan også få tre tilvalgsdækninger:

Udvidet vandskade

 Udvidet vandskade dækker dig, hvis skaden er opstået af almindeligt og kraftigt regnvejr. Skaden behøver altså ikke at være forårsaget af et skybrud eller en storm. Den dækker også:

Fygesne, der er trængt ind og smeltet i huset.

Opstigende kloak- eller grundvand efter kraftig eller længere tids regn.

Dryppende eller sivende vand fra synlige rør

Spild eller tab af gas og olie.

Udvidet dækning

Hvis du ikke har noget imod at betale lidt mere for din forsikring mod at være bedre dækket, kan du også vælge det, der slet og ret hedder 'udvidet dækning'. Den dækker følgende:

 • Funktionsfejl på elektriske installationer
 • Skader på havebelægninger eller anlæg
 • Skader efter skadedyr og bekæmpelse af skadedyr
 • Stjålne eller brændte byggematerialer, eller byggematerialer, som får vand eller stormskade.

Kosmetiske forskelle

Vælger du at udvide med en kosmetisk forskelle-dækning, kan du få hjælp til at genskabe det pæne udtryk i dit hjem. Gf forsikring dækker:

 • Rørskade i et rum med klinker/fliser.
 • Nyt gulv eller vægflade, hvis dine nuværende klinker ikke længere findes.
 • Den halve udgift, hvis der er samme type klinker på andre flader end den skadede
 • Kosmetiske forskelle i sanitet og glas.

For at få det detaljerede overblik over dine forsikringer, er det vigtigt, at du altid læser din police grundigt igennem for eventuelle forbehold.

Vil du vide mere om, hvordan du vælger den rette forsikring til den rette pris? Så læs mere her.

Kundecenter og kontakt - Gf forsikring

Privatforsikring: 70 13 80 80

Erhvervsforsikring: 72 24 40 20 

Åbningstider på telefonen: 8.30-18.00 alle hverdage

Sociale medier: du kan finde GF forsikring på stort set alle sociale medier, fra Facebook og Twitter til Instagram.

FAKTA om Gf forsikring

Selskabsform: Aktieselskab

Telefon: 70 13 80 80

Adresse: Jernbanevej 65, 5210 Odense NV

Postadresse: Jernbanevej 65, 5210 Odense NV

Stiftet: 1967

Antal ansatte: 395

Selskabskapital (2021): 39.922.650