Kasko | Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Find billig kasko ved at sammenligne tilbud

Gennem TjenesteTorvet kan du finde en billigere kasko ved at sammenligne tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Du bestemmer selv, hvilken dækning du ønsker..
Spar opptil 25% med samlerabatt
Bli belønnet ved å samle forsikringene. Velger du 2 eller flere produkter får du rabatt på opptil 25 %

KUN ANERKENDTE SELSKABER

 • De forsikringer, du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da ulykken vil have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere. Ansvarsforsikring på en bil er også påkrævet ved lov. Desuden er ulykkesforsikring og rejseforsikring forsikringer, som det er værd at overveje.

 • Sådan får du billigere forsikring:

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Find den billigste Kasko

Kaskoforsikringen dækker nemlig nogle af de skader, som din bil kan komme ud for. Således kan det for mange være en god idé at overveje denne type forsikring, da man så er bedre sikret, hvis uheldet er ude.

Derfor vil vi herunder gennemgå præcist, hvad en kaskoforsikring er, hvad kaskoforsikringen dækker, hvornår den er værd at overveje og hvordan du skaffer den billigste af slagsen. 

På den måde kan du træffe et oplyst valg om, hvorvidt kaskoforsikringen er noget for dig, og hvis den er, kan du få hjælp til at finde den til den bedste pris.

Hvad er en kaskoforsikring?

Du kan tænke på kaskoforsikringen som din bils ulykkesforsikring. Den er fuldkommen frivillig at have, men den dækker dig altså ind for nogle af de ulykker og uheld, man kan rende ind i som bilejer. Denne type forsikring er eksempelvis din redningsmand, hvis bilen bliver stjålet, udsat for hærværk eller har fået skader ved et trafikuheld.

Kaskoforsikringen er også det, som mange vil opfatte som den klassiske bilforsikring.

Modsat ansvarsforsikring - der dækker skader på andre personer og ting under kørsel - dækker kaskoforsikringen altså skader på din egen bil.

Vælger du ikke at have en kaskoforsikring, er det i stedet dit eget ansvar at dække udgifterne til skaderne. Afhængigt at skaden kan dette hurtigt løbe op i relativt store beløb, hvorfor en kaskoforsikring tilbyder en stor tryghed, selvom man i princippet aldrig håber den skal i brug.

Som nævnt er kaskoforsikringen fuldkommen frivillig, men du kan dog godt opleve, at banker eller andre finansieringsselskaber vil have den som et krav, hvis du skal låne til bilen hos dem. Den vil nemlig være deres garanti for, at de kan deres penge igen i tilfælde af uheld.

Husk, at uanset om du skal have en kaskoforsikring eller ej, skal du altid have styr på den lovpligtige ansvarsforsikring som bilejer.

Læs mere om den lovpligtige ansvarsforsikring her

Det dækker en kaskoforsikring

Det er lidt forskelligt, hvad kaskoforsikringen dækker af skader, alt efter hvilket forsikringsselskab man vælger, så læs altid vilkårene grundigt igennem. Men i hovedtræk dækker den pludseligt opstået skader i forbindelse med f.eks. trafikuheld, ligesom den dækker skader i brand, hærværk eller hvis bilen bliver stjålet.

Eksempler på skader som kaskoforsikringen dækker:

 • Skader på bilen - f.eks. ved trafikuheld og parkering

 • Tyveri af bilen

 • Indbrud i bilen

 • Skader ved brand og hærværk

I hovedtræk dækker kaskoforsikringen altså mange af de skader, som du ikke selv er hovedansvarlig for. Det vil altså også sige, at mange af den type skader, som du enten selv er skyld i, eller kan kategoriseres som 'manglede vedligehold', i udgangspunktet ikke dækkes af din kaskoforsikring.

Eksempler på skader som kaskoforsikringen ikke dækker:

 • Skader opstået grundet rust eller slitage

 • Skader der er lavet med vilje eller ved grov uagtsomhed (f.eks at hælde forkert brændstof på sin bil)

 • Skader er der er lavet fordi føreren har været enten spiritus- eller narkotika-påvirket

 • Skader i mekaniske/elektriske dele som f.eks. motoren (undtaget hvis det er sket i forbindelse med brand, tyveri, trafikuheld el. lign.)

 • Skader hvor føreren af bilen ikke har haft kørekort - Medmindre det tydeligt kan bevises, at uheldet ikke skyldes førerens manglende kørefærdigheder

Dette er blot eksempler, og det er altid vigtigt, at du selv tjekker forsikringen igennem, da der kan være stor forskel på, hvad der hører under kaskoforsikringen hos de forskellige forsikringsselskaber.

Det er også vigtigt at huske på, at kaskoforsikringen i udgangspunktet udelukkende dækker skader på bilen - og altså ikke på dig som fører. Hvis du også ønsker selv at være forsikret som fører, skal du ofte tilkøbe en førerforsikring.

Hvorfor hedder det 'kasko'?

'Kasko' kommer af det spanske ord 'casco', som betyder 'skibsskrog'. Oprindeligt var dette et ord til at beskrive forsikringen af skibets motorer, skrog og andet inventar. Senere er 'kasko' altså blevet udvidet til også at dække over forsikringen af andre fartøjer som biler, motorcykler og lignende.

Hvornår kan det betale sig med en kaskoforsikring til sin bil?

Når du skal finde ud af, om det kan betale sig med en kaskoforsikring for dig, er der primært to ting, du skal have med i overvejelserne; bilens værdi og din egen tryghedsfornemmelse.

Bilens værdi er vigtig at have med i overvejelsen, da det måske ikke giver helt lige så meget mening at få en kaskoforsikring til en bil på 10.000 kroner, da forsikringen hurtigt vil udgøre en for stor del af bilens samlede værdi, og det er på samme måde meget mindre sandsynligt, at man får den værdi ud af bilen igen.

Har du omvendt købt en splinterny bil til 400.000, giver det super god mening med en kaskoforsikring. Her vil forsikringen samlet set være en lille pris at betale mod den værdi, eventuelle reparationer af din bil vil have.

Men tryghed er også et vigtigt aspekt at have med sig i overvejelserne. Selvom du måske har en billig bil, som på papiret ikke er værd have kaskoforsikring på, kan det jo godt give mening for dig som person.

Måske er du meget afhængig af din bil, og kan ikke bare gå ud og købe en ny, hvis den nuværende bryder sammen. På den led vil kaskoforsikringens pris måske være en lille pris at betale i forhold til den tryghed, du får igen den anden vej.

Skal du have tilvalg til din kaskoforsikring?

Hos langt de fleste forsikringsselskaber kan du få en række forskellige tilvalg til din kaskoforsikring. Det kan være f.eks. førerforsikring, vejhjælp eller retshjælpsforsikring. Du kan altid tjekke hos forsikringsselskabet, hvad de tilbyder af tilvalg.

Nogle tilbyder også det, man kalder en 'delkasko'. Det er en begrænset version af kaskoforsikringen, hvor man betaler mindre men også får en mindre dækning. Disse typer forsikring kan specielt være relevante og fordelagtige, hvis man har en gammel bil med begrænset værdi, som man ikke ønsker at ofre alverden på.

Læs mere om delkasko her

Hvad koster en kaskoforsikring?

Prisen på en kaskoforsikring afhænger af flere faktorer. Først og fremmest afhænger den af, hvor mange tilvalg du laver til din forsikring. Men derudover beregnes prisen bl.a. ud fra den enkelte bil (herunder model og alder), din alder, bopæl, skadeshistorik og din fører-anciennitet.

Samtidig kan man selvfølgelig også få en lavere forsikringspræmie ved at betale en højere selvrisiko. Det vil så dog omvendt betyde, at du skal betale et højere beløb, hvis du rent faktisk skal gøre brug af kaskoforsikringen på et tidspunkt.

Sammenlign tilbud og få en billigere kaskoforsikring

Hvis du er på jagt efter en billigere forsikring, er det altid en god idé at sammenligne de forskellige forsikringsselskaber, og hvad de tilbyder. Selv hvis du har en god kaskoforsikring i forvejen, kan det være penge at spare ved at tjekke markedet igen. Det opdateres nemlig hele tiden i forhold til vilkår og priser.

Og det er langt fra usandsynligt, at du kan skifte til et selskab, som kan give dig en bedre pris på det samme produkt. Eller at du kan bruge den hårde konkurrence til at få dit selskab til give dig en bedre aftale på dine eksisterende forsikring.

Hvis du vil slippe for bøvlet med selv at ringe rundt, kan du udfylde formularen her hos os. Så vil du blive kontaktet af 2-3 forsikringsselskaber, som alle kæmper om at få dig som kunde. Og det er faktisk slet ikke så besværligt at skifte forsikring. Læs mere om at opsige eller skifte din forsikring her.

Find billig kasko ved at sammenligne tilbud
Gennem TjenesteTorvet kan du finde en billigere kasko ved at sammenligne tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Du bestemmer selv, hvilken dækning du ønsker..