Codan Forsikring - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig
Gratis og uforpligtende

Codan Forsikring

Få tilbud på forsikring fra Codan og op til 2 andre forsikringsselskaber, helt uforpligtende. Sammenlign og vælg det bedste tilbud.

Få tilbud på forsikring fra Codan og andre selskaber

Codan Forsikring

I forskellige livssituationer ændres behovet for forsikring også. Codan ved dette. Derfor tilpasser de forsikringen til dig som kunde. Så du nemt kan sikre dig selv, din familie og dine værdier - uanset livssituation. På den måde vil  Codan forsikring give dig en bekymringsfri hverdag.

Codan

Dette bør du tjekke

Hvor god er dækningen?

Det første skridt er at sammenligne tilbud fra% brand% og forsikringsselskaber. Derefter kan du læse vilkårene gennem og få et overblik over, hvad der er dækket, og om dækningen er god nok. Derefter vil det være en vurdering af, hvor du får mest for dine penge.

Er du dobbeltdækket?

Kontroller, at de forsikringspolicer, du har i dag, ikke overlapper hinanden. Hvis du er dobbeltdækket, risikerer du at have brugt penge på noget, du ikke får noget for.

Bør du samle forsikringene?

Kontroller, om du kan spare penge ved at indsamle forsikringerne hos et selskab, og få samlerabat. De forskellige selskaber opererer med lidt forskellige rabatter. Vurderingen bliver således, om det lønner sig at have forsikringen spredt i forskellige selskaber eller samle i et.

 • Forsikringer du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at droppe, da ulykken vil have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere. Ansvarsforsikring på en bil er også krævet af loven. Desuden er ulykkesforsikring og rejseforsikring forsikringer, som du ikke har råd til at droppe.

 • Sådan får du billigere forsikring

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en sikkerhed, du skal tage dig råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerabatter og at tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også gå ned. Kontroller, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Codan forsikring

Codan forsikring A/S er et af de største og ældre forsikringsselskaber på det danske forsikringsmarked og i hele Skandinavien. Det blev stiftet i 1916 af Dansk Svovlsyre- og Superphosphatfabrik og hjælper årligt omkring 245.000 husstande og 50.000 virksomheder i Danmark med 200.000 skader. Codan forsikring er en ud af flere stærke leverandører af forsikringer på det danske marked.

I 1999 købte Codan en af deres samarbejdspartnere, nemligdet svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan forsikring a/S siden fusionerede med Trygt-Hansa i 2015 og dermed blev den skandinaviske enhed en realitet: Codan Trygg-Hansa gruppen.

Fra årsskiftet 2008 er Codan-koncernen 100 procent ejet af RSA Group, der en af verdens største forsikringskoncerner med mere end 17 millioner kunder i 140 forskellige lande.

Godt 1.000 af Codans medarbejdere sidder i Danmark, mens der er i alt cirka 3.000 medarbejdere i hele Skandinavien.

Kunde hos Codan Danmark

Codan forsikring tilbyder en lang række af forsikringer til både private og til erhverv. Herunder blandt andet:

 • bilforsikring
 • indboforsikring
 • husforsikring
 • rejseforsikring
 • fritidshusforsikring
 • sundhedsforsikring
 • ulykkesforsikring
 • børneulykkesforsikring
 • motorcykelforsikring
 • hundeforsikring
 • bådforsikring
 • campingvognforsikring
 • entreprise
 • ejerskifteforsikring
 • livsforsikring

Hvis du samler dine forsikringer hos Codan forsikring, kan du få op til 15 procent kernekunderabat. Codan tilbyder også medlemmer af Ældresagen eller DJØF rabatter på op til 32 procent.

Læs mere om forsikringer, priser, dækninger, og hvordan du vælger den rigtige forsikring.

Eksempler på forsikringer hos Codan:

Codan motorcykelforsikring

Hos Codan forsikring kan du forsikre dig som motorcyklist, selv om du er under 25 år. Det er ikke alle forsikringsselskaber, der ønsker at skrive yngre motorcyklister på kundelisten.

Du bliver desuden Elitekører, når du fylder 25 år og har kørt skadefri i minimum tre år. Som Elitekører får du en lavere pris.

Du kan vælge flere forskellige tilvalgsforsikringer, herunder selvrisiko-sikring. Det betyder, at du slipper for at betale selvrisiko ved visse former for skader. Eksempelvis hvis du kører ind i et dyr, eller din motorcykel udsættes for hærværk.

Codan rejseforsikring

Codans rejseforsikring dækker akut sygdom, som opstår på rejsen. Hvis du har en kronisk lidelse eller sygdom, kan du dog også blive dækket ind under visse forbehold: Din sygdom må ikke have vist symptomer de sidste to måneder inden din rejse - eller to måneder før, du bestiller din rejse.

Hvis du vil være sikker på, at du er dækket, selv om du har en kronisk sygdom, skal du have en forhåndsvurdering. Den kan du få gratis hos SOS International's online helbredstest.

Codan rejseforsikring har en almindelig grunddækning og en række af tilvalg. Grunddækningen dækker udgifter forbundet med akut sygdom eller tilskadekomst, evakuering. Forsikringen dækker også en eventuel selvrisiko, hvis du kommer til at skade en lejet bil.

Tilvalg gælder blandt bagage, ansvar og retshjælp, afbestilling og skitillæg.

Vær altid opmærksom på at læse hele din police grundigt igennem, da der altid vil være forbehold i din dækning. Codans rejseforsikring dækker eksempelvis ikke udgifter eller skader som følge af strejke eller lock-out. Opfylder du betingelserne for at få dækket forsinket bagage, kan du du få erstattet op til 1.253 per kuffert per påbegyndt døgn. Dog maksimalt fire døgn per person.

Det samme beløb gælder, hvis du har ekstra udgifter til hotel og forplejning som følge af forsinkelse.

Codan forsikring - bil

Codan forsikring skriver selv om deres bilforsikring, at den måske ikke altid er den billigste - men at den derimod dækker bredt. Codan bilforsikring tilbyder en lang række tilvalg:

Selvrisikosikring

Hvis du vælger selvrisikosikring slipper du for selv at skulle have penge op af lommen ved visse skader. Det kan for eksempel være hærværk på bilen eller stenslag.

Parkeringsskade

Med tilvalget parkeringsskade er du dækket ind uden selvrisiko, hvis andre ridser, buler eller på anden vis skader din bil, når den holder parkeret.

Førerplads

Selv med en kaskoforsikring er du ikke dækket ind som fører af bilen, hvis du kører galt. Vælg derfor en førerpladsforsikring, så du er sikret erstatning, hvis du kommer til skade i et solouheld.

Erfaringer med forsikringer hos Codan

Ser man på de anmeldelser, der ligger på en side som Trustpilot, er feedbacken på Codan Forsikring AS overvejende til den gode side med et gennemsnit på 3,8 stjerner ud af 5. Flere utilfredse kunders henvendelser handler om lang ventetid og manglende tilbagemelding på klager.

Det er værd at huske på, at utilfredse kunder oftere vælger at give feedback i forhold til tilfredse kunder. Det er heller ikke sikkert, at klagen eller rosen er reel, eller at virksomheden har behandlet den enkelte sag på en dårlig måde eller god måde.

Kunde hos codan - kundeservice og kontaktoplysninger

Kundeservice for private kunder hos Codan forsikring er åbent hverdage ​​08.00 til 17.00.

Kundeservice telefonnummer: 33 55 37 78

Du kan også e-maile til codan@codan.dk eller bruge deres chat på hjemmesiden.

Skadescentret er åbent hverdage 09:00 til 14:00

Skadescentret telefon: 33 55 29 29

Hvis du får brug for hurtig hjælp som følge af akut skade på en rejse, skal du kontakte SOS International på +45 70 10 50 50

Codans adresse:

Gammel Kongevej 60

DK-1790 København V

Vurder vores service
Vurder servicen ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.