Gjensidige Forsikring - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig
Gratis og uforpligtende

Gjensidige Forsikring

Få tilbud på forsikring fra Gjensidige og op til 2 andre forsikringsselskaber, helt uforpligtende. Sammenlign og vælg det bedste tilbud.

Få tilbud på forsikring fra Gjensidige og andre selskaber

Gjensidige Forsikring

I forskellige livssituationer ændres behovet for forsikring også. Gjensidige ved dette. Derfor tilpasser de forsikringen til dig som kunde. Så du nemt kan sikre dig selv, din familie og dine værdier - uanset livssituation. På den måde vil Gjensidige forsikring give dig en bekymringsfri hverdag.

Gjensidige logo tinypng

Dette bør du tjekke

Hvor god er dækningen?

Det første skridt er at sammenligne tilbud fra% brand% og forsikringsselskaber. Derefter kan du læse vilkårene gennem og få et overblik over, hvad der er dækket, og om dækningen er god nok. Derefter vil det være en vurdering af, hvor du får mest for dine penge.

Er du dobbeltdækket?

Kontroller, at de forsikringspolicer, du har i dag, ikke overlapper hinanden. Hvis du er dobbeltdækket, risikerer du at have brugt penge på noget, du ikke får noget for.

Bør du samle forsikringene?

Kontroller, om du kan spare penge ved at indsamle forsikringerne hos et selskab, og få samlerabat. De forskellige selskaber opererer med lidt forskellige rabatter. Vurderingen bliver således, om det lønner sig at have forsikringen spredt i forskellige selskaber eller samle i et.

 • Forsikringer du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

 • Sådan får du billigere forsikring

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Gjensidige forsikring

Gjensidige forsikring er et norsk skadesforsikringsselskab, der tilbyder både privatforsikringer og forsikringer til virksomheder. Gjensidige forsikring har, ud over i Norge, filialer i Sverige, Danmark og de tre baltiske lande Estland, Letland og Litauen. I Norge tilbyder selskabet også bank, pension og opsparingsprodukter.

Virksomheden er det største forsikringsselskab i Norge, mens det på det danske marked er det 5. største selskab målt ud fra markedsandel. Gjensidige forsikring har i alt cirka 4.000 medarbejde, hvoraf 760 sidder i Danmark. Hovedkontoret befinder sig i Oslo i Norge.

Koncernen blev noteret på Oslo børs i 2010 er et børsnoteret selskab og havde ved udgangen af 2019 cirka 32.000 aktieejere. De 20 største aktionærer tegnede sig for 88% af den samlede ejerandel, Gjensidigestiftelsen er den største aktionær og ejer 62% af selskabet.

Læs mere om forsikringer, priser og dækninger her. 

Fusioner og opkøb

Virksomhedens historie går tilbage til 1816, da den første af flere brandforsikringsselskaber blev etableret i landsbyerne i Norge. i 1974 fusionerede Samtrygd og Norsk Bilforsikring med Gjensidige forsikring. I 1976 startede virksomheden et samarbejde med Gjensidige livsforsikring. Dette firma blev grundlagt i 1847 under navnet Christiania Ordinary Mutual Care Institution.

Tilbage i 2010 blev Nykredit Forsikring opkøbt af Gjensidige, som siden har haft et strategisk samarbejde med Nykredit Koncernen. I april 2021 ophørte samarbejdet med Nykredit koncernen.

I 2017 købte Gjensidige så Mølholm Forsikring A/S. Mølholm branden lukkede i 2020 og deres sundhedsforsikringer sælges nu i Gjensidige brandet.

Et andet kendt forsikringsselskab, som hører ind under Gjensidige forsikring, er Gouda Rejseforsikring. Det blev et brand under Gjensidige forsikring i 2013.

Gjensidige tilbyder flere forskellige forsikringer, herunder husforsikring, ulykkes/skadeforsikring, dyreforsikring, sundhedsforsikring og bilforsikring.

Gjensidige bilforsikring

Ud over den lovpligtige ansvarsforsikring tilbyder virksomheden en kaskoforsikring samt en række af tilvalg.

Køber du en kaskoforsikring får du følgende fordele:

Er du over 28 år kan du blive elitebilist fra dag 1 og dermed få en billigere præmie. Du får gratis reparation af stenslag og derudover fri lånebil, mens din bil er på værksted. Og så sigter Gjensidige forsikring efter at behandle din skade hurtigst muligt. 90 procent af skader anmeldt online bliver behandlet inden for 24 timer.

Hvis du bestiller forsikringen online, får du 5 procents rabat, og samler du dine forsikringer, får du yderligere 10 procents rabat.

Gjensidige rejseforsikring

Gjensidige tilbyder flere fordele i deres rejseforsikring, som rundt regnet set har gode betingelser og god dækning. På Trustpilot lader virksomheden umiddelbart til at være en af dem, der formår at "kende kunden bedst". I hvert fald har Gjensidige ASA et gennemsnit på 4,5 stjerner ud af 5 stjerner.

Eksempler på fordele i rejseforsikringen:

 • Hvis du bliver syg eller indlagt mere end halvdelen af din ferie, erstatter Gjensidige forsikring dig med en ny ferie.
 • Du er dækket i helt op til 60 dage.
 • Du har døgnadgang til en dansktalende skadesbehandler via mobilen.

Du er også dækket ind under din skiferie, både i Danmark og i udlandet. Skiferie er ellers ofte et tilvalg til en rejseforsikring.

Som et tilvalg kan du vælge en afbestillingsforsikring, som dækker din rejse, hvis du:

 • Må annullere rejsen (husk at tjekke forbehold, så du kender alle rettigheder).
 • Oplever akut skade eller sygdom op til ferien.
 • Må aflyse rejsen til udlandet på grund af for eksempel graviditet eller pludselig fyring fra fuldtidsarbejde.

Gjensidige børneulykkesforsikring

Det er ikke alle forældre, der ved det, men dit barn er ikke dækket af en kollektiv ulykkesforsikring, når det er i institution, børnehave eller skole. Vælger du en børneulykkesforsikring, er dit barn derimod forsikret 24 timer i døgnet.

Testvindende forsikring til børn

Forbrugerrådet Tænk har de sidste to år i træk kåret Gjensidige børneulykkesforsikring som den bedste på det danske marked med den bedste dækning til prisen.

Børneulykkesforsikringen dækker blandt andet følgende:

 • Erstatning fra 5 procent varigt mén.
 • Varigt mén efter meningitis
 • Tandskader
 • Udgifter til behandling
 • Ulykker på knallert, el-løbehjul og lignende.

Gjensidige tilbyder kundeudbytte

En god grund til at vælge forsikring fra Gjensidige er, at alle kunder modtager kundeudbytte hvert eneste år, da virksomheden har valgt at dele overskuddet med kunderne.

Forsikringer til virksomheder

Ejer du en virksomhed, eller er du selvstændig, tilbyder Gjensidige en lang række forsikringer. Herunder forsikring i landbruget, erhverv samt sundhedsforsikringer til ansatte.

Kundeservice og kontaktoplysninger

Sundhedsforsikring (rådgivning og skade)

78 75 20 69

Mandag til torsdag 9-16

Fredag 9-15

Skade

78 73 62 71

Mandag til fredag 10-15

Kundeservice og salg

78 73 41 39

Mandag til torsdag 8:30-18

Fredag 8:30-16

Vurder vores service
Vurder servicen ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.