IF skadeforsikring - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig
Gratis og uforpligtende

If skadeforsikring Forsikring

Få tilbud på forsikring fra If skadeforsikring og op til 2 andre forsikringsselskaber, helt uforpligtende. Sammenlign og vælg det bedste tilbud.

Få tilbud på forsikring fra If skadeforsikring og andre selskaber

If skadeforsikring Forsikring

I forskellige livssituationer ændres behovet for forsikring også. If skadeforsikring ved dette. Derfor tilpasser de forsikringen til dig som kunde. Så du nemt kan sikre dig selv, din familie og dine værdier - uanset livssituation. På den måde vil If skadeforsikring forsikring give dig en bekymringsfri hverdag.

If logo.tinypng

Dette bør du tjekke

Hvor god er dækningen?

Det første skridt er at sammenligne tilbud fra If skadeforsikring og forsikringsselskaber. Derefter kan du læse vilkårene gennem og få et overblik over, hvad der er dækket, og om dækningen er god nok. Derefter vil det være en vurdering af, hvor du får mest for dine penge.

Er du dobbeltdækket?

Kontroller, at de forsikringspolicer, du har i dag, ikke overlapper hinanden. Hvis du er dobbeltdækket, risikerer du at have brugt penge på noget, du ikke får noget for.

Bør du samle forsikringene?

Kontroller, om du kan spare penge ved at indsamle forsikringerne hos et selskab, og få samlerabat. De forskellige selskaber opererer med lidt forskellige rabatter. Vurderingen bliver således, om det lønner sig at have forsikringen spredt i forskellige selskaber eller samle i et.

 • Forsikringer du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

 • Sådan får du billigere forsikring

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

If Skadesforsikring

If skadeforsikring er Nordens førende forsikringsselskab. Det er ejet af den finske finanskoncern Sampo Group, som også ejer Tryg forsikring. Modsat de fleste andre forsikringsselskaber har If ikke flere hundrede år på bagen, men blev grundlagt i 1999 som en sammenlægning af svenske Skandias og norske Storebrands skadesforsikringsaktiviteter.

If skadeforsikring har ca. 7.900 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Baltikum og Rusland. De sidder klar til at hjælpe de godt 3,6 millioner kunder fordelt på de nordiske lande og Baltikum. If skadeforsikring har hovedkontor i Sveriges hovedstad Stokholm.

Navnet er inspireret af det engelske "if", på dansk "hvis", som et symbol på, at selskabet hjælper, hvis uheldet skulle være ude. If Skadesforsikring lover også den bedste dækning blandt Nordens forsikringer. Og laver man en googlesøgning på trustpilot, kan man se, at If skadeforsikring faktisk scorer højt i forhold til kundetilfredsheden. De har 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket svarer til "fremragende".

IF Skadeforsikring filial i Danmark hører under IF skadeförsäkring ab (publ) Sverige.

If skadeforsikring dækker tre forretningsområder

Privat

If har de fleste af sine forsikringer placeret hos private kunder. Forretningsområdet Privat udgør if skadeforsikrings største forretningsområde med 56 procent af præmieindtægterne.

Erhverv

Når det gælder forsikringer til små og mellemstore virksomheder med op til 500 ansatte, er If markedsledende i Norden.

Forretningsområdet Erhverv har omkring 330.000 kunder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Erhverv udgør 29 % af selskabets præmieindtægter.

Industri

Det mindste forretningsområde i If gælder de største kunder, nemlig virksomheder med et komplekst forsikringsbehov og mere end 500 ansatte.

Vil du vide mere om, hvordan du vælger den rette forsikring til den rette pris? Så læs mere her

Populære forsikringer

Nogle af If skadeforsikrings mest populære forsikringer er bilforsikring, indboforsikring og husforsikring. Selskabet har stort set alle forsikringstyper for både privatkunder og branche, og man kan forsikre sig inden for rejseforsikring, personforsikring, bygningsforsikring til ansvarsforsikring med meget mere.

If Bilforsikring

If bilforsikring er de seneste tre år blevet kåret som Årets forsikringsselskab af Autobranchen Danmark. Ifølge Ifs egne oplysninger har de da også en hurtig skadebehandling. Inden for 24 timer er 72 % af alle anmeldte skader løst.

Forsikringen har fem forskellige typer af bilforsikringer: Ansvar, Delkasko, Kasko, Kasko Plus, Leasing Plus og Super.

Vælger du en bilforsikring Super, får du blandt andet friskade ved påkørsel af dyr, udvidet lånebil ved tyveri og skade og motor og maskinskade.

If Husforsikring

Hver 4. familie i Norden er forsikret gennem If skadeforsikring. Selskabet lover, at 72 procent af alle skader er løst inden for 24 timer.

Når det gælder husforsikring, kan du vælge mellem tre forskellige: Hus, Hus Plus og Hus Super.

Vælger du Hus Super, får du blandt andet følgende udvidede dækninger:

 • Tyveri og påkørsel af haveanlæg
 • Handicaptilpasning af boligen ved ulykke eller sygdom
 • Skade lavet af gnavere
 • Kosmetiske forskelle
 • Skade på skjulte rør og kabler

If Hundeforsikring - bedst i test

En af de forsikringer, der i stigende grad vinder frem, er en hundeforsikring. If skadeforsikring har netop fået kåret deres Hund Super forsikring som 'bedst i test' blandt 10 sammenlignelige hundeforsikringer af Forbrugerrådet Tænk.

Hund Super dækker:

 • Lovpligtigt ansvar
 • Sygdom og ulykke
 • Hvalpe
 • Genoptræning
 • Udleveret receptpligtig medicin
 • Operation og kræftbehandling m.m.

Kontaktoplysninger og kundecenter

Kundeservice: 70 12 12 12 (tast 2)

Kundeserviceafdelingens åbningstider:

 • Mandag-fredag: 8-18
 • Lørdag-søndag: 10-16

 

Anmeld skade

Skadeafdelingens åbningstider:

Personskade:

 • Mandag-fredag: 10-15

 

Andre skader:

 • Mandag-torsdag: 8-17
 • Fredag: 8-16

FAKTA om If forsikring

Grundlagt: ​1999

Hovedkontor: If Skadeförsäkring AB,

Hovedkontor i Dannmark:If Skadeforsikring, Stamholmen 159, 2650 Hvidovre

Post-adresse: If , SE - 106 80 Stockholm, Barks Väg 15, Bergshamra, Stockholm

Ejerskab: If ejes af Sampo Abp, som er noteret på  NASDAQ OMX Helsinki

Antal medarbejdere: ca. 7.900

Markedsandel: Det største selskab i Norden

Antal kunder: 3,7 mio.

Antal skadesager: 1,4 mio. skadesager hvert år. Halvdelen behandles inden for 24 timer.

Myndighed: Det svenske Finanstilsyn.

Vurder vores service
Vurder servicen ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.