Topdanmark Forsikring - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig
Gratis og uforpligtende

Topdanmark Forsikring

Få tilbud på forsikring fra Topdanmark og op til 2 andre forsikringsselskaber, helt uforpligtende. Sammenlign og vælg det bedste tilbud.

Få tilbud på forsikring fra Topdanmark og andre selskaber

Topdanmark Forsikring

I forskellige livssituationer ændres behovet for forsikring også. Topdanmark ved dette. Derfor tilpasser de forsikringen til dig som kunde. Så du nemt kan sikre dig selv, din familie og dine værdier - uanset livssituation. På den måde vil Topdanmark forsikring give dig en bekymringsfri hverdag.

Topdanmark logo

Dette bør du tjekke

Hvor god er dækningen?

Det første skridt er at sammenligne tilbud fra Topdanmark og forsikringsselskaber. Derefter kan du læse vilkårene gennem og få et overblik over, hvad der er dækket, og om dækningen er god nok. Derefter vil det være en vurdering af, hvor du får mest for dine penge.

Er du dobbeltdækket?

Kontroller, at de forsikringspolicer, du har i dag, ikke overlapper hinanden. Hvis du er dobbeltdækket, risikerer du at have brugt penge på noget, du ikke får noget for.

Bør du samle forsikringene?

Kontroller, om du kan spare penge ved at indsamle forsikringerne hos et selskab, og få samlerabat. De forskellige selskaber opererer med lidt forskellige rabatter. Vurderingen bliver således, om det lønner sig at have forsikringen spredt i forskellige selskaber eller samle i et.

 • Forsikringer du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

 • Sådan får du billigere forsikring

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Topdanmark forsikring

Ligesom andre forsikringsselskaber tilbyder Topdanmark både forsikring, pension og professionel rådgivning til private, erhvervslivet og landbrug.

Det første spadestik til det danske forsikringsselskab blev taget i 1728, da en tredjedel af København gik op i flammer. 1640 ejendomme blev forvandlet til aske, og over 15.000 mennesker stod uden tag over hovedet.

Den danske regering tog derfor initiativ til at skabe en brandkasseforsikring for bygninger i hovedstaden - og hermed begynder forsikringshistorien på det danske marked.

Mejeriernes Ulykkesforsikring fra 1898

Næste stor skridt i Topdanmarks historie skete i 1898 og 1899, da Mejeriernes Ulykkesforsikring og Arbejdsgivernes Ulykkesforsikring blev skabt. De er grundstenene i det nuværende Topdanmark, som i dag står som Danmarks næststørste forsikringsselskab.

Topdanmark forsikring får sit navn i 1985

Det var først i 1985, at Topdanmark fik sit navn. Frem til da, hed forsikringsselskabet Topsikring gs. Men da det blev omdannet fra at være et gensidigt selskab til et aktieselskab, blev aktieselskabet Topdanmark a s skabt. Også Topsikring Livsforsikring gs blev samtidig omdannet til et aktieselskab og fik navnet Topdanmark Livsforsikring. Topdanmark har tidligere haft et samarbejde med Danske Bank, men har i dag en distributionsaftale med Nordea.

Hovedkontoret kan du finde i Ballerup og Topdanmark forsikring har 2.400 medarbejder spredt ud over hele landet.

Søger man på Topdanmark forsikring inde på trustpilot, kan man se, at Topdanmark alt i alt har en god kundetilfredshed, nemlig 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket svarer til 'fremragende'.

Vil du vide mere om forsikringer, priser og dækninger? Læs mere her. 

Samarbejde med Coop forsikringer

I 2018 indgår Topdanmark forsikring og Coop forsikringer et samarbejde, som skal sælge forsikringer gennem Coops medlemsapp.

Coops 1,7 millioner medlemmer kan nu få forsikring og andre ydelser gennem Topdanmark. Selskabet sælger alle gængse typer af forsikringer. Fra fritidshusforsikring, kaskoforsikring på din bil, bilforsikring, indboforsikring og sundhedsforsikring.

Topdanmark rejseforsikring

En rejseforsikring hos Topdanmark dækker dig og din hustand på rejser i op til 60 dage i træk. Du er blandt andet dækket ind, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade. Også hvis du har brug for hjemtransport. Du kan desuden få dækket din selvrisiko på din lejebil med op til 14.028 kroner - dog ikke ridser og lakskader.

Herudover kan Topdanmarks rejseforsikring tilbyde dig følgende:

 • Behandling og eventuel nødvendig hjemtransport, hvis du får coronavirus på din rejse.
 • Ved akut og alvorlig sygdom eller skade, kan du få op til tre sygeledsagere og dertil yderligere tre personer tilkaldt fra Danmark.
 • Psykologisk krisehjælp.
 • Akut behandling hos tandlæge, fysioterapeut eller kiropraktor eller tandlæge.

Topdanmark livsforsikring

Hvis du pludselig går bort, er en livsforsikring hos Topdanmark en måde at sikre dine nærmeste. Det kan blandt andet gøre forskellen, hvis din ægtefælle eller samlever skal have råd til at blive boende i huset med kun en enkelt indtægt. En livsforsikring kan også dække dig, hvis du rammes af alvorlig sygdom.

Du kan vælger mellem to typer forsikringer: en gruppelivsforsikring og en individuel livsforsikring.

Gruppelivsforsikring

Det er en enkelt forsikring til en lav pris. Hvis du dør giver Topdanmark en skattefri udbetaling til din familie. Og den giver det samme til dig, hvis du bliver alvorligt syg. Forsikringen gælder dog kun, indtil du fylder 60 år.

Individuel livsforsikring

Hvis du vælger den individuelle livsforsikring, kan du selv råde over, hvor stor en udbetaling, du ønsker, og du kan også vælge at være dækket efter, at du er fyldt 60 år. Jo bedre en dækning, du vælger, jo dyrere bliver forsikringen.

Kundecenter og kontaktoplysninger

Kundeservice: 08.00 - 18.00

Anmeldelser og skader: 08.00 - 16.00

Pension og livsforsikring: 08.30 - 16.00

Reception, telefon: 44 68 33 11 

Gennem funktionen 'Ring til os' kan du få det rette telefonnummer at ringe til, alt afhængig af, om din henvendelse handler om nye forsikringer, pension, opsigelse eller anden relevant information. Du kan også vælge 'bliv ringet op', hvis du gerne vil undgå telefonkø.

Som kunde har du desuden adgang til at klare alt på Topdanmarks hjemmeside via 'Mit Topdanmark'. Her kan du få overblik over alle rettigheder, du har som kunde, samt anmelde skader hurtigt online.

Nøgletal og informationer

Topdanmark A/S - hovedkontor i Ballerup

Borupvang 4, DK-2750 Ballerup, Denmark

CVR-nr: 78 04 00 17

Antal medarbejdere: 2.400

Etableret: 1899

Antal anmeldte skader årligt: ca. 300.000

Website: Topdanmark.dk

Vurder vores service
Vurder servicen ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.