Ulykkesforsikring til unge | Værd at vide - Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Forsikring
2 min læsetid
Sidst opdateret: 28 juli 2023

Ulykkesforsikring til unge

Som ung føler man sig ofte nærmest uovervindelig, og noget så kedeligt som en ulykkesforsikring er ikke noget, de fleste unge skænker mange tanker.
Forsikring
Kan du få en billigere forsikring? Tjek det lige her.

Det burde man dog gøre. For noget som er endnu mere kedeligt end selve tanken om at skulle tegne en ulykkesforsikring, er tanken om at være involveret i et uheld, som giver varige mén, hvor man ikke kan få erstatning.

Dette er realiteten, hvis man ikke har en ulykkesforsikring til at dække mod pludseligt opståede skader. Derfor bør man altså overveje at tegne sådan en, selvom man er ung, hvis man ikke allerede har en.

Ulykkesforsikringen er vigtig ikke at glemme som ung

Mange unge fravælger desværre de vigtige forsikringer. Dels fordi man måske ikke har skænket forsikringer mange tanker, da forældrene typisk har stået for dem, men også fordi man som ung ikke ligefrem vælter sig i penge, og her kan forsikringerne være et hurtigt sted at spare.

Man skal dog huske på, at selvom man er ung og føler sig uovervindelig, så kan man aldrig undsige sig risikoen for uheld og ulykker. Og hvis du får varige mén som følge af en pludseligt opstået skade tidligt i livet, er det drønærgeligt ikke at være forsikret mod det.

Prisen på en ulykkesforsikring til unge udgør samtidig en relativt lille pris, hvis man har in mente, hvad den i realiteten dækker imod. 

Mange billige ulykkesforsikringer skræddersyet til unge

Samtidig har langt de fleste forsikringsselskaber lavet ulykkesforsikringer (og andre typer forsikringer) specifik målrettet mod unge. Disse tager højde for de unges situation og er ofte billigere end en almindelig ulykkesforsikring.

Så hvis prisen på en ulykkesforsikring har været en hindring for at tegne forsikringen, er det altså værd at huske på, at man som ung kan få en ulykkesforsikring til en ekstraordinært god pris.

De fleste forsikringsselskaber tilbyder således disse specielle og billigere forsikringer til unge og studerende, typisk mellem 18-27 år.

En ulykkesforsikring til unge vil typisk dække det samme som en helt almindelig ulykkesforsikring, men læs altid policen igennem, så du er helt sikker på, hvilke regler og vilkår der gælder.

Forsikring
Kan du få en billigere forsikring? Tjek det lige her.

Få flere tilbud uforpligtende og gratis

  • Beskriv dit behov
    Beskriv kort hvad du er ude efter ved brug af en enkel formular
  • Få tilbud fra flere selskaber
    Jo flere selskaber du sammenligner, jo lettere er det at finde det bedste tilbud
  • Vælg det bedste tilbud
    Vælg derefter løsningen som passer dig bedst, til lavest mulig pris
Forsikring
Kan du få en billigere forsikring? Tjek det lige her.