Mobilabonnement - sammenlign selskaber | Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Find billigste mobilabonnement

 • Spar tid, energi og penge
  Leverandørerne konkurrerer om dig som kunde, og du behøver ikke at opsøge dem på egen hånd
 • Få tilbud fra flere mobilselskaber
  Via en enkel formular indsamler du tilbud fra flere leverandører
 • Uforpligtende og gratis at indsamle tilbuddene
  Du vælger selv, om du vil acceptere et af tilbuddene, eller afslå dem alle.
Mobilabonnement

Få et abonnement, der passer til dine behov

Sammenlign mobilabonnementstilbud fra forskellige mobiloperatører. Vælg det tilbud, du bedst kan lide.

 • Spar tid, energi og penge
  Leverandørerne konkurrerer om dig som kunde, og du behøver ikke at opsøge dem på egen hånd
 • Få tilbud fra flere mobilselskaber
  Via en enkel formular indsamler du tilbud fra flere leverandører
 • Uforpligtende og gratis at indsamle tilbuddene
  Du vælger selv, om du vil acceptere et af tilbuddene, eller afslå dem alle.

FÅ TILBUD FRA MOBILSELSKABER VI SAMARBEJDER MED

Over 1 million har indhentet tilbud igennem Tjenestetorvet Gruppen

Meget hurtig reaktion, med seriøse leverandører, så vidt jeg kan se.
Asger Knudsen,
Hurtig ekspedition Klare retningslinier Høflig betjening Upåklageligt
Mogens Lind,
Super hurtig respons.tilbudene ser gode ud.vi vil helt sikkert vende tilbage.
Majbritt Hansen,

Find det billigste mobilabonnement

I dag er der mange spillere på markedet, der tilbyder mobilabonnementer. Der er ikke meget, der adskiller virksomhederne, og priskonkurrencen er stærk. Ikke desto mindre er der nogle forskelle, der gør det værd at sammenligne flere virksomheder både med hensyn til pris og service. Hvis du har haft det samme mobilselskab i lang tid, måske flere år, vil du højst sandsynligt kunne spare mange penge ved at udskifte dit nuværende mobilabonnement.

grafik af mobiltelefoner
De fleste bruger mobilen både til at streame, gå på sociale medier mm. Vælg det abonnement, der passer til dit forbrug.

Vælg den største og billigste datapakke

De fleste mobilselskaber tilbyder gratis brug af tale, SMS og MMS hjemme og i EU / EØS.

Der, hvor selskaberne adskiller sig, er i deres datapakker - med andre ord, hvor meget du kan streame, downloade, surfe nettet og høre musik online - og hvad du betaler for det. De forskellige teleselskaber har datapakker fra kun et par hundrede MB og op til 60 GB eller mere.

Når du vælger en datapakke, skal du se på dit forbrug i dag. En let måde at finde ud af det på, er ved at tjekke dit forbrug hos dit nuværende teleselskab. Det er ærgerligt at betale for en datapakke, der er langt over dit forbrug, mens det er irriterende at vælge en, hvor du løber tør hver måned. Da de fleste teleselskaber i dag tilbyder dataoverførsel, kan du vælge en datapakke, der ligger lidt over dit faktiske forbrug.

Dataoverførsel betyder, at hvis du ikke bruger hele din datapakke den ene måned, så bliver den overført til næste måned.

Stort set alle mobilabonnementer har tilbud som "fri tale, 50 gb", og selv om det kan lyde tillokkende, er det langt de færreste privatpersoner, der har brug for så meget data.

Hvor mange GB data har jeg brug for?

Hvor meget data, du har brug for, afhænger helt af, hvor meget du bruger din mobil - og til hvad. Den gennemsnitlige dansker bruger cirka 10 GB data om måneden, viser tal fra Energistyrelsen opgørelse over danskernes mobilforbrug i 2020.

Men det er slet ikke sikkert, at du har behov for så mange data. Er du typen, der kun bruger mobilen til internet, sociale medier og emails, behøver du sandsynligvis ikke mere end 2-3 GB om måneden. Streamer du derimod film og downloader større filer på din mobil, så kan du sagtens komme op på at bruge 10 GB om måneden - eller 20 GB, hvis du både streamer og skal downloade og uploade tunge filer. Men det er langt de færreste private, der har brug for så mange data.

Hvad kan du få for 1 GB?

Hvis du har 1 GB på mobilen, kan du faktisk få overraskende meget. Du kan:

 • downloade 10.500 emails med vedhæftninger eller 70.000 emails uden vedhæftninger
 • Uploade 500 fotos til fx. Facebook
 • Bruge 12 timer på Facebook
 • Bruge Instagram i 1,5 time
 • Spille mellem 100-200 timer
 • Streame film 1-2 timer

Bemærk, at det ikke er alle de ovenstående ting tilsammen, du kan få for 1 GB. Har du 1 GB på mobilen, og bruger du 1,5 time på Instagram, er der altså ikke mere data tilbage. Instagram er en af de store dataslugere, fordi tjenesten kun består af billede og videoer, som din mobil downloader, selv om du kun scroller hurtigt forbi dem.

En anden stor datasluger er streaming-tjenesterne. Regn med, at cirka en times film på mobilen koster dig cirka 0,5 GB, hvis du streamer af en god, middel kvalitet. Har du 10 GB kan du altså streame 20 timer om måneden, men streamer du i HD-kvalitet, er forbruget højere. Sådan her ser for eksempel Netflix's dataforbrug ud, ifølge deres egne oplysninger:

Så meget bruger din mobil per time, når du streamer på Netflix:

Lav: Basisvideokvalitet, op til 0,3 GB

Medium: Standardvideokvalitet, op til 0,7 GB

Høj: Bedste videokvalitet

 • Standardopløsning: op til 1 GB
 • HD: op til 3 GB
 • Ultra HD (4K): op til 7 GB

Data i udlandet - flere billige mobilabonnementer

Skal du på sommerferie eller forretningsrejse, har du højst sandsynligt mobilen med som din trofaste følgesvend. Det er de færreste, der ikke har brug for at kunne tjekke mails, google efter info om restauranter eller offentlig transport eller finde vej via google Maps. Det kan dog hurtigt koste dig dyrt, hvis du ikke har det rette abonnement - men faktisk tilbyder stort set alle teleselskaber et billigt mobilabonnement, som fri SMS, MMS og tale inden for EU/EØS inkluderet i deres mobilabonnementer. Og så du kan faktisk også få en god mængde data oven i hatten. To priseksempler fra to forskellige selskaber lyder sådan her:

Priseksempel 1: Fri tale, 15 GB data i DK plus 8 GB i EU: 99 kroner om måneden.

Priseksempel 2: Fri tale, 40 GB data i DK plus 13 GB i EU: 149 kroner om måneden.

Priserne og mængden af data kan altså variere en del, så det er en god ide at indhente flere forskellige tilbud, før du bestemmer dig for et mobilabonnement.

Gennem vores tjeneste kan vi hjælpe dig med at finde Danmarks billigste abonnementer. Udfyld blot formularen på siden og så vil du blive ringet op med tilbud fra flere forskellige teleselskaber, som alle konkurrerer om at få dig som kunde.

Hård konkurrence på de billigste abonnementer

Kampen om mobilkunderne er hård, og derfor er flere teleselskaber begyndt at tilbyde ekstra tjenester, hvilket også kan være værd at have med i dine overvejelser. Det kan eksempelvis være, at streamingtjenester som Spotify, HBO Nordic eller Netflix er en del af abonnementet - eller at der tilbydes rabat som mobilkunde. Andre mobilabonnementer giver dig adgang til service som nyhedsmagasiner, dagblade mm.

Skal du købe ny mobil samtidig med at skifte mobilabonnement?

Måske er du ikke kun på udkig efter et nyt og billigere mobilabonnement, men også efter en ny mobil. Her er det også værd at tjekke, om du kan få rabat på en ny mobil i forbindelse med dit abonnement. De fleste teleselskaber tilbyder, at du for eksempel kan købe den nyeste Iphone eller Android i forbindelse med oprettelse af dit mobilabonnement - og betale den ned rente og gebyrfrit.

Vær dog opmærksom på at abonnementet ikke falder i pris, og du selv er ansvarlig for at skifte til et billigere abonnement efter bindingsperioden ophører.

Mobildækning

Der er flere end 30 forskellige mobilselskaber i Danmark, og de benytter sig alle af et af følgende fire netværk:

 • TDC
 • Telenor
 • Telia
 • 3

Netværkerne dækker hele landet, men der er alligevel forskel på, hvilket netværk der er bedst i dit lokalområde. De fleste teleselskaber har et dækningskort på deres hjemmeside, hvor du kan få et indblik i, hvordan mobilnetværket fungerer i dit nærområde. Husk at tjekke det ud, frem for blot at vælge det første og det billigste abonnement.

4G og 5G

Det gamle 3G netværk er efterhånden ved at være fortid herhjemme. 4G er rullet ud i hele landet, og teleselskaberne er også i fuld færd med at få 5G-teknologien til at blive en fast del af danskernes hverdag. Har du en mobil med adgang til 5G, er det de færreste, der har haft gavn af den indtil nu, da hastigheden de fleste steder stadig er identisk med 4G. Teleselskaber som Telenor og Telia vurderer, at langt størstedelen af danskerne vil have adgang til 5G i løbet af 2022. Det betyder op til dobbelt hastighed i tætbefolkede områder.

Mobilabonnementer - bedst i test

Det er ikke så meget, der differentierer de forskellige mobilabonnementer. Så her er det vigtigt at finde ud af, hvad dit behov er. Skal du bruge data i udlandet? Skal du streame film? Skal du kun tjekke mails og Facebook på mobilen og ellers klare resten på computeren?

Det kan være en jungle at finde frem til det abonnement, der passer til dit behov, og du vil ofte støde på online-tests af forskellige mobilabonnementer. Her er det vigtigt, at du finder det mobilabonnement, der passer til dig og ikke alle andre.

Hvilket mobilabonnement er et billigt abonnement?

Det kommer naturligvis helt an på, hvad du har behov for. Men hvis du har et gennemsnitligt forbrug online, kan du godt forvente, at du ikke bør betale mere end omkring de 100 kroner for dit mobilabonnement. Det kommer så igen an på, om du også skal have data med til udlandet.

Vi hjælper med at finde den billigste løsning

I sidste ende er det vigtigste, at du bliver en tilfreds kunde. Sammenlign flere aktører, og vælg det abonnement, der er både det billigste og giver dig den service, du har brug for. Det skal også være et firma, som du kan stole på. Det er en god ide at tjekke kundeanmeldelser på tjenester som Trustpilot.dk i jagten på Danmarks billigste mobilabonnement.

Ved at bruge en tilbudstjeneste som Tjenestetorvet får du et hurtigt overblik og gode tilbud, som du kan sammenligne. Du slipper altså for selv at skulle researche hvert enkelt selskab. Vores service er naturligvis helt gratis at bruge, og alle tilbud er uforpligtende.