Advokat til erstatning | Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos

Find den bedste Advokat til erstatning

 • 1
  Beskriv din sag
  Ved hjælp af en enkel formular angiver du kort, hvad din sag drejer sig om
 • 2
  Flere advokater vurderer din sag
  Du får tilbud fra flere advokater, hvilket gør det nemmere at se, hvem der passer bedst til din sag
 • 3
  Vælg den advokat, der er bedst for dig
  Du vælger den advokat, jurist eller rådgiver der passer bedst til dig og din sag
Advokat

Det tager ikke mere end nogle minutter af din tid

Sammenlign tilbud fra flere advokatfirmaer med en, enkel formular, 100 % gratis & uforpligtende.

 • 1
  Beskriv din sag
  Ved hjælp af en enkel formular angiver du kort, hvad din sag drejer sig om
 • 2
  Flere advokater vurderer din sag
  Du får tilbud fra flere advokater, hvilket gør det nemmere at se, hvem der passer bedst til din sag
 • 3
  Vælg den advokat, der er bedst for dig
  Du vælger den advokat, jurist eller rådgiver der passer bedst til dig og din sag
Tjenestetorvet har formidlet mere end
450.000
kvalitets tilbud
- over hele landet!

Det koster ikke noget at benytte servicen, derimod sparer du penge.

Anna Lund

God service, er svært tilfreds. Let at bruge, gode tilbagemeldinger og tips.

Niels Philip

Advokat til erstatning

Leder du efter en advokat som er ekspert i forsikringssager?

Rigtig mange mennesker står hvert år i en situation, hvor de har brug for en kompetent og dygtig advokat til at hjælpe dem i sager om forsikringserstatning. Hvis du står og mangler en advokat i en sag om forsikringserstatning, er der flere ting, du skal være opmærksom på.

Hvem kan hjælpes? 

Advokater kan hjælpe både private og virksomheder, når det kommer til sager om forsikringserstatning. Advokater vil altid stå klar til at tage din sag i deres hænder og give dig den bedste behandling.

Når der er tale om privatpersoner, hjælper advokater ofte i sager om kritisk sygdom eller tab af erhvervsevne. Du kan også få hjælp til sager vedrørende sygeforsikringer, ulykkesforsikringer og ansvarsforsikring. Hvis du har fået indbrud i din bil eller båd, står advokater ligeledes klar til at hjælpe dig videre.

Advokater kan også hjælpe virksomheder med at få dækket skader. Hvis virksomhedens bygninger eller biler er blevet skadede, eller hvis der har været indbrud, hjælper forsikringen jer videre. Der findes utrolig mange dygtige og kompetente advokater i Danmark, så som forbruger, er du rigtig godt stillet. Der findes advokater, som har specialiseret sig i alle former for sager. Det betyder, at ligegyldigt hvem du er, og hvordan din sag er udformet, kan du finde en advokat som er villig til at hjælpe dig på en god og sikker måde. Det eneste det kræver, er at du er grundig i din søgning, og kigger dig godt omkring, før du beslutter dig. 

Hvad du selv kan gøre

Når du ønsker at få hjælp fra en advokat til at føre en forsikringssag, er det vigtigt, at du har gjort dit forarbejde. Det gør hele processen meget lettere for både dig og advokaten, og du sparer penge og tid i sidste ende. Du skal kunne dokumentere, at det er sket en skade, og at forsikringen har krav til at dække den. Her er det vigtigt, at du har bevismaterialet i orden. Hvis ikke, kan sagen ikke føres.

Herefter skal du selv anmelde skaden direkte til forsikringsselskabet. Det vil ofte nemt kunne gøres via deres hjemmeside. Hvis du står i en situation, hvor du er forsikret mod tab af erhvervsevne, skal du registrere sygefravær og kontakte din egen kommune og læge. Du skal gøre klart, at du ikke længere er i stand til at arbejde. Husk, at du også kan klage over en afgørelse fra forsikringsselskabet. Det gøres til forsikringsselskabets selv eller Ankenævnet. En advokat kan hjælpe dig med begge dele.

Jo flere ting der peger i retningen af, at du har krav på forsikringspenge, jo nemmere bliver sagen for advokaten. Hvis det senere kommer frem, at du ikke var berettiget til penge, har du spildt store summer på at betale advokaten.  

Vælg den rette advokat til dig

Der er rigtig mange ting, man skal overveje, når man skal finde en advokat til en forsikringssag. Først og fremmest er det en god idé at finde en advokat, som har et (L) eller et (H) bogstav efter deres navn. Det er en slags blåstempling for advokater. Et (L) efter et navn betyder nemlig, at vedkommende har opnået møderet for Landsretten. Advokaten skal bestå en prøve for at vise, at de kan deres kram. Et (H) efter deres navn betyder, at advokaten har møderet for Højestret. For at opnå et (H), skal man inden for en femårig periode have været mindst 10 gange i Landsretten.

Ud over at vælge en advokat, som er dygtig og kompetent til sit job, er der også andre væsentlige ting, du kan tage med i dine overvejelser. Det kan gøre en forskel, at du vælger en advokat, som du kommer godt ud af det med personligt. Hvis I passer rigtig godt sammen i personlighed og er på bølgelængde, flyder samarbejdet lidt lettere. I skal med andre ord “snakke samme sprog”. Det er også vigtigt, at du får en advokat, som er ærlig overfor dig. Hvis advokaten ved, at din sag måske ikke er den bedste, er det vigtigt at fortælle det fra starten. Så kan du afstemme dine forventninger og undgår at blive skuffet. Det vigtigste er, at du selv overvejer, hvilke ting der er vigtige for dig i forbindelse med et advokatsamarbejde. For nogle mennesker betyder advokatens personlighed meget, hvor andre går mere op i, at advokaten giver god og fair service til gode priser. 

Hvad med prisen?

Når du vælger en advokat til din forsikringssag, er du selvfølgelig også interesseret i at vide, hvor meget det hele kommer til at koste. Når du henvender dig til en advokat i forbindelse med en forsikringssag, er du måske allerede meget økonomisk påvirket af situationen og ønsker ikke at bruge unødige ressourcer. Det er alment kendt, at advokater ikke er billige. Og det er desværre rigtigt - du kommer til at punge ud, når du gør brug en advokat. Det er meget forskelligt fra advokat til advokat, hvor meget en sag kommer til at koste. Advokaten har som regel en timepris som ligger mellem 1000 til 2500 kroner eller mere. Før du nu mister pusten, skal du ikke bekymre dig. Det kan sagtens betale sig at bruge en dyr, men anerkendt advokat. Hvad du samlet bruger til advokatomkostninger, vil meget ofte tjene sig ind igen, når du endelig får udbetalt det beløb, du er berettiget til.

Bliv klogere på priser, samt hvilken advokat, du skal vælge, her.

Gratis retshjælp

Det er også muligt at få gratis advokathjælp i nogle tilfælde. Denne hjælp kaldes retshjælp og består af mundtlig rådgivning og en smule skriftlig sagsbehandling. Hvis du kun ønsker mundtlig rådgivning, kan du i udgangspunktet altid få gratis advokathjælp. Hvis du ønsker en mere dybdegående rådgivning, er der nogle krav som du skal opfylde, for at sagen kan behandles gratis. For eksempel må du ikke tjene over 329.000 kroner om året som enlig. Hvis du er i et ægteskab, må I ikke tjene over 418.000 kroner om året. Nogle sager er ikke mulige at få rådgivning i, for eksempel erhvervssager og forvaltningssager. Hvis du opfylder kriterierne, er det en god idé at kigge nærmere på mulighederne. Måske bliver dine udgifter til din forsikringssag ikke så dyre, som du umiddelbart gik og troede?

Det tager ikke mere end nogle minutter af din tid

Sammenlign tilbud fra flere advokatfirmaer med en, enkel formular, 100 % gratis & uforpligtende.
Vurder vores service
Vurder servicen ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.