Norlys Strøm - Sammenlign tilbud fra flere selskaber cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Norlys

Den danske virksomhed Norlys så dagens lys i april 2020, da Eniig Energi/Eniig Fiber og Syd Energi (SE) fusionerede. Norlys forsyner både deres kunder med el og internet og står som den største energi- og telekoncern i Danmark.

Norlys har hovedsæde i Silkeborg, samt lokationer i blandt andet Esbjerg Århus, Ålborg og København. Her sidder godt 2.500 ansatte og holder styr på cirka 1,5 millioner kunder. Norlys forsyner nemlig 1 million adresser med elektricitet og internet.

Bliv klogere på priser og meget mere her.

Andelshavere i Norlys får rabat

En del af Norlys' kunder er andelshavere. Koncernen har 800.000 andelshavere, som alle findes i det jyske. Du er nemlig automatisk andelshaver, hvis du bor i, har sommerhus eller virksomhed i det forsyningsområde, som er dækket af elnetselskabet N1 A/S. Andelshavere får del i overskuddet gennem en rabat på elregningen. I 2021 har andelshaverne fået en ekstraordinær rabat på 150 millioner kroner, hvilket også er planlagt for 2023 - Der ligger rabatten på knap én milliard.

I det første halvår af 2023 har Norlys haft en omsætning på 8,3 milliarder kroner, hvilket giver et bruttoresultat på 4.8 milliarder kroner før skat.

Norlys ejer Stofa og flere andre selskaber

Norlys ejer en række datterselskaber. Det ene er Stofa, der forsyner danskere med internet, tv og telefoni. Et andet er Boxer, som forsyner sine kunder med tv, streaming og bredbånd. Og sidst, men ikke mindst, elnetselskabet N1.

I 2019 fusionerede den danske virksomhed Eurowind Energy A/S med Norlys. Efter fusionen ejer Norlys Holding A/S nu 50 procent af Eurowind Energy, som er udvikler af solcelle- og vindmølleprojekter.

Norlys Energi satser på ladestandere

Som et led i den grønne omstilling har Norlys lanceret et nyt forretningsområde i form af ladestandere til hybrid- og elbiler. Norlys har en ambition om, at der skal etableres 300.000 ladestandere frem mod 2030, både i privaten og på arbejdspladsen.

Vækstpuljen Norlys

Gennem koncernens vækstpulje støtter Norlys innovative projekter, der kan gøre en forskel for det grønne og digitale Danmark. Selskabet har særligt fokus på potentiale til at skabe nye arbejdspladser.

Produkter

Som privatkunde hos Norlys kan du vælge mellem blandt andet følgende produkter:

  • Flex-El

Her køber du el til en pris, der fastsættes time for time ud fra markedsprisen, Strømmen kommer fra grønne energikilder. Der er ingen binding.
Priser: Vest for Storebælt: 78,81 øre per kwh. Øst for Storebælt: 80,15 øre per kwh.
Abonnement: 29 kr per måned.

  • Fast el

Her får du el til en pris, der er låst fast i 12 måneder. Strømmen får du fra grønne energikilder, og du binder dig for 5 måneder.
Priser: Vest for Storebælt: 78,04 øre per kwh. Øst for Storebælt: 81,49 øre per kwh.
Abonnement: 29 kr per måned.

Du kan også selv gøre en del for at få en billigere elregning. Læs: Hvordan sparer jeg på strøm i hjemmet - 10 gode tips.

Gode anmeldelser på Trustpilot

Hvis man ser på Norlys' kundeforhold, så er de overvejende gode. I hvert fald får virksomheden 3.4 stjerner ud af 5 på trustpilot.dk, hvilket svarer til 'middel'.
Overvejer du at skifte til Norlys? Læs artiklen: Hvordan skiftes der elleverandør.

Kundeservice

Du kan ringe til Norlys på 7015 1670.

Åbningstider

Mandag-onsdag kl. 08:00-16:00

Torsdag kl. 08:00-16:30

Fredag kl. 08:00-15:00

Du kan også chatte med kundeservice via websitet eller sende en mail på energi@norlys.dk.

CVR nr: 25118359

Det tager ikke mere end 2 minutter af din tid

Tjek om du også kan spare penge på en ny aftale, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.
Vurder vores service
Vurder servicen ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.